in deze video ga ik jullie laten zien hoe je het beste van kleur kan van in als je nam een grammy maakt hier zijn wat voorbeelden van een komische waarbij je kleurverandering nodig is je ziet hier hallo het aapje bruine en gele veranderingen op de ping' hoor ze wit bijvoorbeeld bij deze kwamen is het ook nodig bij de beentjes ik ging hier valt je laten zien waarbij ik met bruin en wit garen werk ik heb alvast een stukje voor gehaakt ik ga vooral laten zien we kleurverandering moet doen als je wil leren om ruby hak kijk dan ik voor de andere video's
mijn youtube kanaal ga nu alleen even laten zien hoe je beste van kleur kunt veranderen in de eerste 9 steken ga ik in met bruine aanraken en daarna ga ik veranderen naar dit garen jij de steek vielen steek de vijfde na voordat ik dadelijk voordat ik ga vaak ga ik witte garen achter de laatste steek alvast vastzetten pakken 20 graden ik zet het krachten de tour vervolgens teken ik geraken nu ga ik door de volgende steek heen en ik ga dan meteen ook 100 witte gaan doen dus ik kon de die twee lakjes en dan begon ik weer te gaan en dan ga ik mijn vaste haken in doet ik
nu nog een keer en nog een keer en ik ga nu nog een slikken bruin haken en dan de van kleur wisselen maar ik ga vast doen nu kijk ik nu twee bruine roepies er mijn haaknaald en die ga ik nu vast verander na een wit gaan dat geeft een mooie effect dus dit is de laatste steek in puin ik ga vast en wit en het volgende steek wordt de eerste steek die in wit gaat moet worden en ik stop nu ook weer bruine garen achter de witte steek niet gaan maken ze nu 6 wit te steken maken hoe bruine garen dat dat was een eindje dat wordt er een achter gehaakt naar het laatste witte dus ik moet niet
veranderen weer voordat ik mijn volgens ik als veranda met bruine schoenen tweede lid de hopi's op mijn haak naald pak ik vast een bruine garen en de volgende steek wordt de eerste bruine steek en die haar lieve stop het meer een witte gaven achter die stekens rots vast blijft zitten en na ongeveer drie vier steek kan ik het garen losknippen u kunt ervoor kiezen om het garen helemaal de in de tour achter de steken te verbergen maar ik vind het niet echt nodig dus ik knip het nu los en dan in de volgende motoren ga ik het weer vastzetten nou nu ga ik weer tussen de eerste negen
steken van deze tour bruine steken haken ipaq vaste twitter garen weer dan zet ik weer vast dag te steken nee ik ga de volgende steek van kleur veranderen gepakt was het weer te gaan het ik daar doorheen verstop ik het bruine ga achter steek nou ik hoop dat het nu duidelijk is hoe je van kleur moet veranderen dit is het laatste stukje wat ik laat zien gaat zo weer van wit naar bruin veranderen van kleur is dit wat de laatste witte steek en de volgende bruid hem dus ik moet nu nu naar bruin veranderen met dat je met je twee looks en haaknaald van dik naar bruin en dan wordt de volgende steek
baarden je verbaast je het garen achter de 8 en steken zullen knip je hem af en dan kan ik het karakter te we afmaken en zo kun je dus op een mooie manier van kleur veranderen toen had je nog een trucje zien wie zit dat de laatste steek een witte laatste steek een klein beetje groter is dan andere het mooi te krijgen trek ik even aan deze kleiner met de lusjes en versierd dat ze iets smaller worden maar illusies de iets netter uit nou nu weet je hoe je kleuren veranderen in amigo mi vind je het leuk om nog meer om groene te haken ik heb de video's van deze
complete amikumu nier ook op mijn youtube kanaal staan kunnen van het begin tot het einde laat ik zie je kunt maken en als je nou wat uitgebreidere patronen wat volgen is dan op mijn website geschreven patronen de website link staat in de beschrijving van deze video en bedankt voor het kijken