hoi wat leuk dat je komt kijken bij een filmpje van renske creatief vandaag ga ik laten zien hoe je vaste meer werd voor het maken van een amigurumi amigurumi staat voor poppetje knuffeltje haken en ja dat is iets wat ik zelf heel veel doen en ik ga nu laten zien hoe je het kan meerdere in een ander filmpje ga ik nu laten zien hoe je kan minder en eigenlijk is dat alles wat je nodig hebt als basis voor de meeste amigurumi nou ik start met katoen aan min kromming hank ik altijd met katoen omdat het gewoon het fijnste is een enkele keer ga ik het met een katoen acryl
combinatie maar meestal gewoon lekker met puur katoen ik heb het eventjes opgeschreven zoals het vaak in een patroon staart patronen worden wel per ontwerper verschillends geschreven dus we dit geen standaard richtlijn van zo wordt het geschreven dit is honey jij die ik zelf heel fijn vind nou we gaan beginnen met 6 vaste in de magische ring raken en hou je 6 vaste over bij omegle ruby werk je in spiraalvorm dus ze gaan tour en niet sluiten en niet keren en het ga ik zo direct dus allemaal ook rustig laten zien de volgende voor een tour gaan we in elke vasten twee vasthaken heb je er 12 de tour
daarna gaan we stash keer een vast te haken en dan in de volgende steek twee vaste kom je op 18 de tour daarna ga ik 6 keer 2 vast te haken en dan twee vasten in een vaste kom je op 24 en vervolgens gaan we 6 keer 3 vasten achter elkaar en en twee vasten in een vaste en dan kom je op 30 ik gebruiken rokend en steek markeerder voor dat vind ik zelf het allerfijnste en we gaan starten met 6 vaste in een magische ring in een ander filmpje namelijk heel rustig magische ring zien in de herhaal ik hem ook ik doe het nu ietsjes minder rustig kijk vooral dat filmpje nog een keertje
terug ik pak met raadt vast zet hem om een vinger heen pak de draad op en ik fixen hier en nu gaan we dus 6 vaste haken één twee drie vier vijf zes ik ga nu met mijn naald in de eerste vaste en sluiten eigenlijk de tour en ik trek met raad dit wordt de eerste steek van de volgende toer deze steden hebben hun gehad of deze tuber wat we gaan doen is verhagen de eerste vasten en we zetten de strik insteek markeren op de eerste steek dan weten we wanneer we rond zijn zeker als je opgeven men toeren hebt van meer dan 100 stekene heb je echt geen zin om alle steken constant te tellen en
dan is het heel fijn om de steden markeer de erin te zetten we gaan nu in diezelfde steek gaan we nog een vast te haken we heb je dus twee vasten in een vastigheid dit is de volgende vasten dan gaan we ook weer twee vast ik maken een twee komen bij de volgende vasten we er ook weer twee haken en twee meer een twee gaan we weer een twee en de laatste keer 1 2 als je twijfelt of je het goed gedaan hebt kan je vertellen je begint bij insteek parkeerde en dan ga je de aan de bovenkant de dubbele er aantjes tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 nou je ziet het deze tour klapt gaan we
naar de volgende gaan we 6 keer een vast te haken in de volgende twee vaste dus we beginnen een vaste we zetten de markering weer terug en we haken twee vaste een twee gaan we een vaste twee vasten in een strikt een gasten twee vast in een steek een vasten twee vast in een steek een vasten twee vast in de volgende een vaste en abs twee vaste zoals je ziet begint het dan een rondje te worden in dat ze een heel mooi begin van een olie komi gaan we naar de volgende toer we gaan twee keer een vast te haken en dan twee vasten in een vaste ze starten met eentje daar zetten we de
steak parkeerde weer op volgende doen we ook een vaste en nu doen met 2 vaste twee keer een vaste en we gaan met 2 vaste door een vaste nog dieren vaste twee vast in een steek vasten vasten twee vaste vaste vasten vasten vasten vasten twee vaste en nu gebruik ik vaak bij micro mini en toerenteller wat ik heb niet altijd zin om steeds een kraal iets over streepje te zetten met mijn pen zeker niet als ik in een boek of vanuit een boekwerk en dan x 0 handig om per tour elke keer een tikje op de toerenteller te doen en weet je precies waar je gebleven bent die heb ik er nu niet bij gepakt opnieuw
vanuit een kladblaadje werk maar meestal vanuit een boek nou de laatste tour die ik ga laten zien en nu doen we de speurhond je wat we doen doen we zes meerderingen maken want twee vasten in een vaste maak je een meerdering drie vasten de eerste wasbeer steekt parkeerder en hun werk ik twee vasten in gaan we drie vasten achter elkaar raken en twee in drie vasten en twee gelijk drie vasten het is mijn eigen mening drie vasten dus mee neem de gasten nou dit is de basis vervolgens vaak als je dan bijvoorbeeld een kopje wil maken dat je nu een aantal toeren gaat haken in evenveel vaste als
wat je laatste tour was dit staat dus ook allemaal in je patroon beschreven we gaan nu via toeren raken van 30 vaste ze zetten en markeer de wil hier nou nu heb ik geen zin om te tellen dus ik ga gewoon netjes in elke vasten en vast te haken en weet precies wanneer mature afgelopen is want dan ben ik bij de streekmarkt eerder hier ziet hij begint nu al wat te bollen en dat is heel goed want we gaan nu een stukje rechte haken en dan wordt het echt een rondje dit is de eerste toer hoe het vaak op geschreven staat is toer 6 tot 10 30v dan weet je 30v hier waren we ook 30
vaste voor 30 steken aan het eind dus dan word ik in elke steek in vast gebruiken dit ga ik nog eventjes buiten de camera doen en dan in een volgend filmpje komt het mindere wat te gaan we een balletje verder afmaken en dat laat ik zo direct zien