ik ga jullie laten zien hoe je deze schattige taken kan maken het is een klein vrij klein project dus leuk voor beginners moeten leren haken ik had ook een heel makkelijk een sleutelhanger van maken moet is zo klein is en omdat het zo makkelijk project ze stappen leuk om weg te geven als cadeautje bij feestjes kunt u makkelijk een heleboel maken hun korte tijd je hebt natuurlijk materiaal nodig om deze keuken te maken na ik heb dit ik heb ik toen gebruikt van catania je zeer wat informatie en dit is wat ik gebruikt heb geel oranje en bruin je hebt natuurlijk een haaknaald nodig
deze haaknaald is 2 punt 5 mm dan koffer en je hebt een schaar nodig je hebt een naald nodig is een naald met een pot punt nipte spel opspelden nodig twee veiligheidsoogjes van 8 mm en groter en wat vulling ik gebruik altijd nieuw gun ik graag maar ik nooit uit een oude knuffel want ja dat meestal wordt het toch wat hard en krijg je een beetje gekke gevorm hij zat gebruikt we gaan beginnen met een magische cirkel om dit te maken wikkel je het raad twee keer om uw vinger dan steek je de haaknaald in de ring een pakje draad en trek je door de ring nu heb je een lus om je haaknaald de pak
nu weer de plaat die je trekt het draad door de lus je hebt nu een halve vaste gemaakt deze telt nog niet mee met de 6 vaste die me zo gaan haken in de maag ze in kan even van mijn vinger af en nu ga ik 6 vaste haak in deze maatschappij ik steek in mijn haaknaald in de ring ik het haat en trekt door maar in ik heb nu 2 lussen op mijn haak naald ik pak de draad en trek het door beide lussen nu heb ik mijn eerste vaste gehard het ga ik nog vijf keer meer mijn haaknaald in de ring pakken taart pocket draad en trek het door de ring ik nu 2 lussen op mijn haak naald en
trek wat meer draad en trek het door beide lussen nu heb ik twee vaste gaart meer in ring oké gepraat perentaart en ik maak de derde venster nu het china nu ga ik de feiten vast te haken wanneer je 60 en nu zal ik het de magische in ik moeten maken ik trek dag voor aan dit kleine stukje kraan klein beetje niet helemaal dicht naar uw een hoorntje het kleine wordt daar ga ik mijn trekken en dan sluit ik wil het ander mondje helemaal dan trek ik weer aan het kleine stukje draad gaan nu is mijn magische ingesloten ik heb een niet helemaal gesloten zodat ik je niet verder en later in het
filmpje naar het kan laten zien hoe je van een ander kolonie en de sleutelhanger kunt maken nu gaan we verder met de tweede toer voordat dat genoemd pak ik er een stuk draak draad wat ik ga gebruiken als hun markeerder is traag net voordat ik ga beginnen met de eerste in de eerste steek te haken daar plaats ik hem net voor gek maar mijn haak naald in de eerste steek en ik ga daar twee vast in het heden vermeerdering ik ga ik weer in dezelfde steek maak de weer een vaste heb ik twee vaste geraakt hetzelfde door ik in alle steek en deze tour dus ook in deze tweede steek ga ik nu
twee vast te haken dit is de eerste nu de tweede ook in deze derde steken twee vasten ook in het vierde steken twee vasten ook na vijf de steek gaan we twee vast te haken en laatste steek zeste steek gaan we ook vermeer na twee vasten in dezelfde steek ik ga nu eerst het stukje rode draad mijn markeer de haak verplaatsen nu gaan we de volgende toer de bedden tour in de eerste steek een vastraken tweede steek twee gasten naar doen zes keer dus in deze eerste steek haak hem een keer vaste daaraan tweede steek en de hakuba 2 gasten dit is de eerste en dan de tweede
nu in het derde steek gaan we een gast aken en integreren gaan we 2 gasten dus de eerste nou dat herhalen we nog een keer nu in deze steek een vasten in de volgende twee gasten in de volgende steek een vasten in de volgende steek twee vaste een volgende een vaste goede volgende twee gasten omdat me een en volgende steek en daarna meer twee vasten in dezelfde steek dit is de laatste steek stick 12 dan gaan we nu hebben we 18 steken we hebben na 18 steken van meer het dus we hebben nu 18 steken om in te haken en in de eerste 2 star steken gaan we een gasten dus in deze steek een vasten in de
volgende steek een vasten en in de derde steek twee vast te gaan vermeerder dit doen we nog vijf keer in de volgende steek een vasten ook een hoop me een gasten en dan in de volgende steek twee gasten dus familles de volgende steek een vasten ook in de volgende steek een vasten dan in de derde steek ga je vermeerderen twee vasten in dezelfde steek in de volgende steken een vaste als eerste de volgende steek weer in vaste en dan in de bedden ga je vermeeren twee vasten in dezelfde steek nu we een vaste haken deze steek in de volgende steek een vasten haken en dan
in de volgende twee vasten in dezelfde steek het vermeerderen en eerste steek een vasten in de tweede steek ook in kas te doen in die kennis take 2 gasten nou dit was de laatste steek nu gaan we onze markeer de stukje draad in een chromen ringen ga mijn haak in de eerste steek en de volgende toer we nu toe 5 haken in de eerste steek haak je een vaste hoe kunnen tweede steek haak je een vaste ook kunnen derde en daarna vermeerderen dus de tweede steek de haak je een vaste dan in het derde een vaste in een vieren gaan we proberen twee vasten in dezelfde steek we gaat het nog vijf jaar halen in de
volgende steek een vasten in de tweede steek een vasten in de derde steek ook een vaste haken en in de vierde steek gaan we het vermeerderen twee vasten in dezelfde steek haken herhaal dit tot het einde van de eeuw stuur dus in de eerste drie steken één vaste en daarna de vermeerdering in de vierde steek in to assess gaan we de eerste vier steek een vasten haak daarna in de vijfde steek en familie is in deze eerste steek een vasten in de tweede steek ook een vaste in de derde steek een vasten in de vierde steek ook een vaste en in feite steek de vermeerdering is
twee vasten in dezelfde steek in de volgende eerste steek een vasten in tweede steek ook in vaste en nu net een steek een vasten in die vier de steek een vasten en de fijnste steek twee vast en zelf te steek de vermeerdering het verhalen we tot het einde van deze toer kijk dit dit is trouwens hoor ik mijn graaf vasthoudend verzorgt het niet weg god stop het in een in een kopje en dus nu in de eerste vier steken een vaste in feite altijd vermeerdering tot het einde van de toer gaan nu beginnen aan toer 7 toer 7 is een hele makkelijke tool ik moet namelijk een vast te haken in
iedere steek college londen is je doet eigenlijk de hele om hetzelfde en ooit quattro zepen en toen wachtten door 9 jeugd even je verkeerde plaatsen en dan de eerste steek een vasten en zo verder in eerdere steek een vasten toen we 7 is nu bijna af en auto's achter de precies hetzelfde weer hier plaatsen markeren en dan ga ik je een vaste in uren steek van deze toer nu beginnen aan toer 9 is je hem een keer verplaatsen en door negers het werkte in iedere steek een vasten haken gaan nu beginnen aan toer team in 14 haken in de eerste 5 steken 1 vasten in
dezelfde steek haak over mening nu de eerste in de eerste steek een vasten raakt kunt aan het makkelijk je toe we tellen één twee drie vier vijf zes zeven acht negen nu begin aan 10 zo weet je zeker dat je op de juiste toe zit nou nu een tweede vaste-up in een tweede steek een vasten in de derde steek een vasten in een veer de steek een vasten in de vijfde steek een vasten in een 60ste komt verminking dus twee vasten in dezelfde steek eerste dus geen vaste met wenen in vaste en ik hebben een vaste innoveerder een vaste nu vijfde in vaste minder 16 de vermeerdering twee vasten
in dezelfde steek dit herhalen we nog vier keer tot het einde van de toer to 11 formatteren makkelijke toe ja ik nu en elke steek een vasten ook de volgende toer door het waren voor de weer een hele makkelijke toren in iedere steek haak je een vaste niets laatste steek van tour 12 gaan en beginnen aan toer 13 verplaatsen voor je eerst je maken markeer je gaat nu in de eerste zes steken 1 vasthaken minder zevende steek de familie is in deze eerste steek een vasten in de tweede steek ook een vaste in de derde steek maken we ook een vaste en rivieren steek een vasten in defecte
steek een vasten dus beste steek een vasten in zeven en steek de vermeerdering twee vasten in dezelfde steek een vaste kleine steek een vasten de derde steek een vasten divisie steek een vasten heeft de steek een vasten in dezelfde steek een vasten 7 steek de vermeerdering twee vasten in dezelfde steek je te halen we nog vier keer tot het einde van de toer het is in de eerste zes steken in vaste en zeep mistake de vermeerdering we gaan beginnen aan toer 14 een hele makkelijke tour ook een in de raad steek een vasten we gaan dit herhalen tot nu toe 20 dus 14 15 16 17 18 19 20 moedigen
normaal een vaste in real estate nu gaan we de veiligheidsoogjes vestig er tussendoor 11 en 12 met 9 vasten tussen beide hokjes in plaats het liefst als dan een voorkant de voorkant vericast de kant waar je niet begonnen bent met de toren haken intel niet tot rij 11 plaatsen kopspeld tussen de 11 en 12 volg ik een rij de voren daar kies ik een plek uit voor mijn eerste hoog dit komt niet heel precies dat we naar tussen door 11 en 12 is juist en ik kijk naar die gaatjes en tuurlijk wil klein je maak ik ze een beetje groter met mijn haaknaald dan komt het veiligheid haar droogt je
aan beter in limburg het achterkantje nog een fout maken dan zit het er ook je vast nu tel ik 9 vasten verder voor de plaatsing van de tweede honk je 2 3 4 5 6 7 8 en dan 9 dus 9 tussen 19 plaats ik dan het tweede ook je mag weer het gaat je iets groter mijn haaknaald en daarop laat ik er ook in nu gaat achterkant je erop nu zijn we veilig de veiligheidsoogjes geplaatst je kunt van je antieke rome je ook een sleutel genaamd maken dan maak je na je koord door je wil je aankomen zien hoe je deze maken dit koorts kun je ook zien ook een video van gemaakt klik daarvoor op het linkje in de
aan de bovenkant van deze video kun je heel makkelijk een sluiten hangen van maken maar deze liever mijn die kortgesloten hoe dus ik verwijder hem weer terug trek aan de binnenkant het lusje moet die magische ring je wat te sluiten ik nu gaan we verder met het haken van tour 120 in deze toer gaan we verminderen in de eerste zes steken nu gaan we gaan van een vast te haken maar daarna gaan verminderen yes even je een keer de verplaatsen en dan in de eerste steek een vasten in de tweede steek een vasten in de derde steek een vasten in die via de steek een vasten in dezelfde steek een vasten in
dezelfde steek een vasten dan we gaan steek 7 minder dat betekenen dat betekent dat we de onze haakmaat alleen een dag en de voorste lussen straker van van de steek kijk eens de eerste steek dan gaan we naar de voorste lussen van de tweede steek gaat een banaan doorheen dan pas pac-man stratus trekken we door beide lussen stop pijnig voorste lussen met twee lussen op je haak naald je pakt de draad weer hier trekt het ook bij de russen dan ga je weer vast te haken in de eerste zes steken 1 2 de hoe kunnen we hebben nu vier de in de vijfde in de zeste maar de zevende arts te worden weer
vermindert je stikt er voor meer je haaknaald in de voorste lus ook van stick 8 dan pak je praat denkt het door bij de voorste lussen een pakje taart weer een truc door beide lussen dan heb je 2 steken van minuut in de volgende zes steken gaan we weer een vaste haken dus de tweede met der steeg ook een vaste rivier de steek in ruste vedisch tijd te steken in gasten eerste steek een vasten moet ik heb tel aan het dak wij min en dan nu het verminderen dan in volgende zes steken 1 vaste together veren vijfde kon testen om dan de vermeerdering twee steken samen maken in de volgende steek een vasten
dat meer geen vaste de steek een vasten in de veren steek een vasten gekte hou op een kas te testen geen vaste en dan gaan we weer verminderen claim in de voorste lussen onder zevende achtste steek in de volgende steek er in ruste 13 gasten weer in gasten meer een vaste nog gepaste nog geen en de maas er twee die ga je verminderen dan begin je mature 22 22 gram de eerste 5 steken een vaste haken daardoor vermindering dus nu in de derde steek een vasten in de vierde steek een vasten in de vijfde steek ook een vaste in de volgende twee gaan we verminderen meer in de voorste lus alleen steek je
haaknaald van de zevende achtste steek wordt dat trekt er doorheen getrakteerd betrekt er doorheen dan gaan we eens zo verder dit herhalen we nog vijf keer tot het einde van deze toer nu gaan verder met haken van tour 23 into het in 20 raken we in de eerste vier steken een gasten en daarna gaan verbinden de balanced ik maak je een vast in in de gele steek een vasten en nu gaan verminderen nou dit gaan we herhalen tot het einde van deze toer in tour 24 in de eerste drie steken één vast te haken en daarna verminderen de tweede de derde steek een vasten en dan gaan we de vierde en de vijfde steek
verminnen dit dit herhalen we de hele tour dus in de eerste drie steken één vaste en dan de 4 en de 5 te verminderen intro 25 haak door de eerste twee steek een vasten en daarna ga ik door de verminderde derde en vierde steek is nu in de eerste steek een vasten haken in de tweede steek een vasten en dan tien minuten termen te vieren steek dit verhaal je nog vijf keer tot het einde van de toer nu gaan we vast wat vulling in onze kijk naar stoppen sprak had het vrij veel vulling ander mooie ronde vorm te krijgen nu gaan verder met toer 26 in seward tour 26 gaan we alleen in die eerste steek een
vasten haken en het tweede en derde steek wordt het verzamelen haakt dus verminderd is nu in de eerste steek in gasten in de volgende twee worden verminderd dit herhaal je nog vijf keer tot het einde van de toer en toen zevenentwintig gamma iedere eerste en tweede steek samen maken verminder traan in de eerst twee steken samen maken goed ben je opnieuw eerst een tweede ga ik samen maken ook de dennen en de vierde de vijfde en rustte de 7de en 8ste in de negende en tiende en dan de helft lekkere 12 play dan het einde nog zes steken over nu moet het niet gaat je nog dicht maken
eerst op kanaal wat meer volume knip een tijdje af en trek je er doorheen 217 men haar met mijn naald vast door iedere voorste lussen van de laatste tour daarna trek ik hem dicht u ziet hier zes lussen en vorsten voor kunt ga ik na je van binnen naar buiten na voordat ik hem dikke trekker ga ik eerst nog even wat meer vulling die in stoppen nou ik kan er niet met met mijn vinger ring niks ga dit met een nummer te nemen de achterkant ging haar man doen maar ik gebruik een eetstokje is net wat smaller met ook more de vulling in een bepaalde plek duwen ja nu is het lichaam dan genoeg gevuld
en om het gaatje dicht te maken trek ik aan een paar palen en dan zul je zien dat het gaatje dicht gaat nu moet ik nog het overgebleven daar draad een paar keer in mijn lichaam na je dan niet mijn lichaam van het kuiken gevoel doe dit een paar keer goed dat de klant klein is dat het draad laten los gehakt nou niet je lichaam klaar om je gaan nog even de markeren verwijderen ik heb een paar keer op twee plekken in dat trek het eruit nu gaan we de vleugel haken we beginnen met de magische in ik kan er voor draad week om je vinger en trek het praat met je haaknaald door
de ring parkeerplaats trekken door die ene lus hier ik nu een magische ring met een halve vaste geraakt die verwijding van mijn vinger je nu ga ik 6 vaste kindling haken niets de eerste vasten nu ga ik de tweede vaste dan bekennen in vieren een vijfde dan nog een vaste dan ook 6 gasten geraakt en dan nu moet ik de ring nog sluiten tracktor vooraan lusje niet helemaal dicht nog de rondje wat namelijk kleine hoort dan moet ik eerst aantrekken met andere hondje te sluiten tik dan weer aan de praat je een twee zien met beide bij de hondjes gesloten worden na een tweede toer gaan we een derde
steek twee vaste haar kennis gaan ieder stuk vermeer eerste plaatje markeren en dan in de eerste steek twee gasten hak en de tweede steek haak je twee vasten in dezelfde steek hang kunnen derde steek haak je twee vasten in dezelfde steek hoe kunnen veren steek haak je twee vaste hoe kunnen vaak de steek haak je twee vaste zo kunnen 6 te steken twee vasten in de bijna via de en vaak de tour hk in iedere steek een vasten nu beginnen met toer 6 de haken in de eerste steek een vasten en de tweede en het pennenstreek gaan we samen haken halen we dan de hele toren is niet
volbrengen in de troon stikken een vaste een tweede en derde weer samen haken verminderen een vaste in de volgende 2 steken verminderen van de steek een vasten en de laatste twee verminderen running off rechten met een halve vaste yes maak een halve vaste in de eerste steek van de van voor tour we steken nog voor de haaknaald in die testen steek dan pakken we praten trek het er doorheen want het racket meteen ook door de lus hier op ons haak naast zit dan heb je een halve vaste gehakt kunnen nu het draad door die halve vaste trekken verwijder het noemen eerder
wanneer je een vlucht je gaat nu moet er nog eentje haken kijk de gehoord stukje van deze video nog even opnieuw dan beginnen we met het maken van de bek hadden beginnen met een magische in de draad hoe het wel is er een paar kwadraat in trek het door de lus op onze haaknaald en die hebben we maken ring met een halve vaste gemaakt nu moeten we 6 vaste geraken in deze magische ring is de eerste dan nog een vaste dan de derde vaste dan de leren gasten dan de vijfde vaste en dan nog één vaste nu gaan we de maag ging sluit je trekt er voor het losse koordje in keer en dan
een ring die kleiner wordt dan wil je het koordje kunnen zijn bij de ringen gesloten nou pak hem een stukje draad dat is dat ik als ze markeren gaan gebruiken ik laat ik net net voor de eerste steek van de volgende toer ga ik in de eerste vaste van eerste steek geen vast te haken in de tweede steek haak formeren twee vasten in dezelfde steek in de derde hij een vaste haken in een vieren ook geen vaste vijfde twee vasten in dezelfde steek ze steken haken bij een vaste als het goed is hebben we nu 8 vastgehaakt die gaan we volgen verder naar het volgende toer in de eerste steek haken
we een vaste in de 2de steek hadden we ook een vaste in de derde steek haken we twee vaste daar gaan we vermeerderen in de vierde steek haken we een vaste en 5 zijn steek haken we ook een vasten in dezelfde steek ook een vaste schepenen steek houdt van meerdere de haken we twee vasten in dezelfde steek en in de laatste steek de artsen steek haak een vaste dan verplaatsen de markeren en haken we in de eerste twee steken een vaste is een eer steek een vasten nu de tweede twee vaste over een vaste en dan in de derde ook een vaste vieren gaan familie twee vasten in
dezelfde steek dan maken we een vast in feite steek een vasten in dezelfde steek een vasten in de zevende steek en een vaste in de achtste steek dan gaan we verminderen vermeerderen in de negende steken twee vasten in dezelfde steek dan haken we een vaste in de tiende steek we hechten nu af met een halve vaste in de eerste steek van de vorige toer gaan het in halve vaste haken ik draad af en trek er een het praten doorheen dan is je bij klaar is tafel maak hem een beetje plat niet normaal zorg dat vermeerdering aan de zijkant zitten van de bek we gaan nu een boot haken
beginnen met het maken van een magisch een make-up daarom je de taart twee keer om je vinger steek dan de haaknaald in de ring en pakken daad trekken door de ring ook weer op uit en trekken door de lus je hebt nu magische ring gemaakt met een halve vaste nu gaan we 6 vaste haken in de maas erin dus de eerste vasten en betreden dat bekennen en dan de vierde een vijfde en dan de laatste zes te vasten en heb je 6 vaste gaart je moet het zeperd je nog dicht gemaakt worden tijd om een korter douchen niet helemaal dicht dan jointure dicht gaat en dan een weer aan het lusje en dan is ja magische ring
gesloten nu gaan we naar de volgende toer dus meteen het laatste tour met plaats ze even en markeer de zal ik weet waar de tool begint en eindigt nu gaan we in de eerste steek gaan we twee vast te haken dan ook in de tweede steek dus dus in de eerste steek maken we twee gasten en de volmaakte ook twee vasten in de tweede en dadelijk samen in een en gaan we te liefst pikken haar kunnen gaan een vaste haak een stokje en weer aan vast allemaal in dezelfde steek dus dit is de derde steek na gaan we eerst een vaste in haken en neer de stokje ga je eerst kan dienen ga maar door
ga je in de steek met pakje draad weer op heb ik 3 plus er om die haaknaald je pakt het praten trekt het alleen door de eerste twee lussen je hebt nu 2 lussen op je haak naald pak je weer de taart en trek de door beide lussen en dan heb je een stokje haakt nu in dezelfde steek nog geen vast te haken we gaan hetzelfde doen bij de volgende de bedden werden vier de steak meer een vaste dan kom ik weer een stokje nu vriend de steek in gasten ik weer de steek en in de vijfde steek weer datzelfde herhalen ook een vaste stok jenner past er gaan we de zes te steken twee vasten
haken dan echte we af met [Muziek] met een halve vaste in de eerste steek van de van de tour en dan is je pootje klaar dan moet je er nog eentje maken span de even terug in deze video om nog een potje te haken we gaan nu het snaveltje op het lichaam na je tussen toen we tien en veertien ik gebruik een kopspeld vast te zetten voor de ik ga naaien nou ik begin bij het met naaien in in de tweede steek van mijn van de kick van de laatste tour van de stapel en dan ga ik meteen in het gaatje door ander naaien nu ga ik verder naar de volgende steek ik luister eens op beide lussen
muziek nu ga ik weer in de ze mezelf ze gaat je had net uitgekomen met mijn hand ga ik een fan en aaien dit schept het mooiste effect daar zit de sluiter naast me na snavel mooi aan op het lichaam nu ga ik iets verder nu ga ik naar de volgende steek me heen en weer ga ik nu in hetzelfde gaat je verse naaien ik laat jullie eerdere stap ding toe zo duidelijk mogelijk zien omdat het op naaien van snavels en andere onderdelen de van lastig is om het mooi te krijgen als je zeker wil weten dat hij dat het volgt je het kuikentje precies hetzelfde uit komt te zien aan de mijne
kun je deze stappen goed volgen china het idee kids herdenking het het gaatje waar nijntje taart is uitgekomen dan ga je naar de haar in de steek naaien nou nou ik eh in hetzelfde gaat je dan krijg ik een vaste verder kijk nu even naar het nu af eerste foto's worden gemaakt het moet kijken we precies hetzelfde doen voordat ik het snelst je helemaal op het lichaam night ga ik nog even in de het gaat je wat vulling stoppen en dan is het snel shell helemaal op genaaid en verwerking nog even draad in het in de snavel hier gaat het vleugeltje het lichaam na je op door 13 en dan vier vaste vanaf de
vanaf het oog je nu we gaan nu door we hebben de vlucht je dubbel gevouwen en daarom nine door beide lagen van de onderkant heen en die maak ik vast aan toer dating nu zit het fleurt je tuin helemaal op en moet ik het draait alleen nog geen wegwerken in het lichaam en in de vleugel of in de vleugel ik zet m even goed vast ik wil natuurlijk niet dat ze kinderen makkelijker flirt je af kunnen trekken nu gaan het andere vleugeltje een andere kan bevestigen ook weer op toen 13 en veel vaste vanaf het hoofdje nu hoef ik alleen nog maar de pootjes de kuip te naaien en ik zet ze daarvoor eerst allebei
vaste met een kopspeld dat ik je zeker weet dat de plaatsing van de pootjes goed is nerf de puntjes gaan we iets anders vast naar je als de andere onderdelen we gaan namelijk niet aan de buitenkant van hun pootjes naar iemand anders een tweede vorm iets moet meer dan gaan alleen de eerste doel vast naaien aan het lichaam waarna je nog wel even in de tweede steek van een potje want dan wordt het voelt je iets mooier qua vorm en dan gaan we in het lichaam maar ga alleen nog maar de eerste toer vastnaaien nou nu is het eerste potje vast right ik laat hem daar nog geen vangen knippen
nog niet af werk het ook niet weg ga ik na moet dadelijk in combinatie met het op de raad van het andere god je doen nu gaat beginnen met het tweede goed je ook hier begin eerste naaien in de tweede steek van het voetje het is alleen om de vorm van niet voelt je iets mooier te maken en dan ga ik alleen nog maar de eerste tour van goed je vast naaien aan het lichaam zit nog even vast met een kopspeld dat ie goed op zijn plek blijft en ik kijk weer in het tweede steek en daarna in het lichaam naaien en dan alleen de eerste toer vastnaaien aan het lichaam nu ben ik klaar met het naaien van de
tweede goed je ik naai het draait even naar honderd andere voet je naar andere voor tim door dan kan ik namelijk even een knoopje ga maken bij de draadjes ik wil heel zeker weet dat die niet loslaat en dan pas werk ik het raten weg in het lichaam nou ik knip de draad af dus nog een beetje zichtbaar ik gebruik een stokje om het even een beetje dan in te drukken zodat je iets dat het niet zo zichtbaar is en dan moet je kuikentje klaar is je niet schattig alleen nog meer om economisch maken dan de panama andere youtube-filmpjes kijken die ik binnenkort gaan maken de leuke kleine konijntje kun je maken
of deze schattiger koala verder heb ik nog heel veel om komiek patronen je kunt vinden op mijn website het zijn allemaal geschreven patronen bijvoorbeeld van deze schattige koala patroon is wat uitgebreider kost wat meer tijd om te maken maar dan heb je dan een heel lief kwamen dan heb ik ook nog miloh miloh de hipste kat heeft een hele leuke met je wat je op zijn hoofd kunt trekken daarbij kan hier ook nog eens hun handjes in ze trouwt je stoppen in de is manier moet rond deze patronen en nog veel meer patronen kun je vinden op mijn website www mariska frans punt nl