hoi ik ben budi de en natuurlijk kennen jullie me allemaal van d-day in een leeuw of voor mijn ondeugende natuurfilms vandaag ga ik jullie een haak lesgeven eigenlijk ga ik jullie vertellen hoe je anneke roemt haken dat is een japanse haar kunst waarbij de kleine beestjes te we daarvoor nodig en haaknaald en een borrel doen jullie met me mee naast het bolletje wol en de haaknaald hebben we ook nog andere materialen nodig om te kunnen haken en blocnote met potlood om alles aan te geven welke tour je hebt gedaan en belgië nog niet doen dus daar kan je het mee aanvinken
een stopnaald dit is om je werk je in elkaar te gaan zetten op het einde de kopspelden om te kijken hoe het staat als je alle onderdelen al gehaakte veiligheidsoogjes en dan wil ik toch even benadrukken die zijn heel belangrijk als je haar werk je weg wil geven aan kleine kindjes dus dan kunnen ze in ieder geval niet eraf vallen en steekmarkeerders dat is om te kijken waar je bent begonnen in de tour omdat je rond haard sluit je nooit af met een halve vaste de schaartje en niet te vergeten wat heel belangrijk is een leesbril want anders zien we echt geen reet
ik heb voor jullie het voorwerk al een beetje gedaan tijd eigenlijk te mijn geest om die alles uitleggen maar ik wil jullie wel vertellen hoe je dus een vaste moet haar de wat belangrijk is is een goede haakmaat deze haaknaalden die zijn gewoon oké maar dan krijg je beste kamp in rand van en het liefst wil je de sta ik naast uit het raam gegooid in amigurumi haken rond het net ook vertrouwd en dan werk je eigenlijk alleen maar met vaste een vaste steek betekent dus dat je de haar knaus in de steek steekt de draad over de haaknaald laat glijden door haalt weer
de draad over de haaknaald en weer door houdt dus we steken de haaknaald in de steek de draad te slaan de om de haaknaald heen halen we door nog een keer boven de haak naald heen staan en hadden we weer door dit zijn 2 steken bij amigurumi moet je meerderen en minderen want anders blijft je werk je dus heel erg klein als je meerdere doe je precies dezelfde handeling een vaste doorheen halen overslaan doorheen halen en dan in deze steek daar doe je nog een keer een vaste overheen doorheen halen dus het zijn twee steken in een steek wanneer je alle onderdelen gehaakte van
die beestje ga je naar met spel in elkaar zetten dus dan kan je in ieder geval kijken hoe je hem wilt hebben als je gelijk al aan elkaar begint te naaien kan het zijn dat je een arm meer zit in je andere arm hier of je oor verkeerd en dan is eigenlijk een beetje zonde zorg dat de draden azië onderdeel chip klaar met een lange draad afknippen zodat je hem daarmee in elkaar kan gaan naar en dat doe je dus met je stokoud ik hoop in ieder geval dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over het haken natuurlijk hebben jullie echt maar een heel klein beetje kunnen vertellen hoe
je met haken wordt daarom is er een heel leuk haar groep mijn eigen haak groep uw publiek op facebook dus ik zou zeggen allemaal langer te en lid worden en volgend jaar komt mijn eigen haak boek uit dus ik zou zeggen allemaal kopen ik ben er in ieder geval voor nu klaar mee ik haak af heel veel plezier ja