na dit konijntje voor maken met de magische wing en ik heb gewoon gewoon garen van van de piep ryszard florek haaknaald nr 4 en begin met de magische ring dus staartje aan de voorkant je slaat hem om je vingers kruisen je pakt de vorsten en ga je onderdoor en de achterste trek je er door we heb je een lussen op je haak naald en je maakt daar een los een play wel dat ze magische ring daar van de zes gast een maken 2 re 4 5 en 6 en pak je het staartje patrick gaan en de ring uit en gaan we op iedere vaste twee vast te maken dus we gaan de ring niet sluiten dat doen we dit hele project niet
we gaan in doorlopende klanten schaken dus we hebben de nu zes de straks moet wij 12 hebben dus ik tel gewoon een en de tweede in dezelfde in de volgende kant nummer drie nummer vier komt daarbij nummer 5 in de volgende nummer 6 komt daarbij nummer 7 in de volgende acht komt daarbij nee 9 in de volgende nummer 10 komt er bij de 11e in de volgende en de laatste met 12 je komt erbij hebben twee rondes gedaan pak ik niet om hem draait je erbij en niet zo lang touwtje dus voor hill en knip een stukje af dan zo klein draadje er bij en die leggen we nu om die laatste steek zo dan
weet je wanneer je met een nieuwe ronde begint zo maar in de derde ronde twee vaste doen in elke tweede vaste dus je hebt eerst een gewoon dan haak je de 2e en de 3e die komt erbij ja eerst een in de volgende komt twee en de derde komt daarbij zo haakje de hele ronde en als goed is heb je een strakjes 18 vasten met deze methode eindig je altijd in je laatste steek met de meerdering en de volgende rij gaan we nu doen dat is de via de tour en nu gaan we iedere vier de steek er bij doen dus je haakt 123 gewoon de gasten en de vierde wie komt er bij de rie gewone vaste
en de vierde die komt daarbij zo doe je de hele ronde weer ik ben wegen eindigt met een meerdering breng mijn draad je omhoog en die gaan we de vijfde steken erbij doen dus je hart via gewone vaste 1 2 3 mei 4 en bij die vierde steek door nummer vijf een twee drie 4 en nummer vijf die komt in hetzelfde geiten en wij dan zeggen je weer rond ronde nummer 6 en daarin doen we de zesde steek er bij draaien weer omhoog gehakt vijf gangen gasten 1 2 3 4 5 en daar komt nummer 6 erbij het is duidelijk ik zo ga je rond vijf gewone gasten en nummer 6 komt erbij toen nummer 7 en 8
die zijn heel makkelijk schoon een vaste in een kast er dus geen meerdering of niks twee rondes met 5636 sorry 36 vaste gewoon een kwast er in een vaste twee rondes op konijntje je zal een beetje omhoog gekomen hier zijn kontje gaan nu nog een keer meerdere en met doen we in iedere 60 steek de steek nummer 7 komt erbij je hebt gewoon een twee drie 4 5 6 gasten en nummer 7 die komt bij die 60 erbij doe je heel de randen weer dus de zevende steek komt erbij zo dat was de eigen de tour we nu naar te wordt zien en 11 dat zijn weer gewoon vaste ook vaste twee rondes van 42 asten als je de
eerste wordt onder gedaan hebt neem je je draadje weer mijn oog dan weet je altijd waar je weer moet eindigen dus twee rondes van gewoon vasters op vast is ronde 12 we gaan de zesde en zevende gassen samen maken neem een draadje weer mee omhoog en ik had gewoon 5 vasten in twee drie vier vijf en ik gaan we twee vaste samen haken dat kan gewoon door hem helemaal door te steken je lus ophalen naar de volgende vasten helemaal door steken je lus ophalen en dan door die drie lussen heen halen dat kan maar je kunt het ook anders doen en dat heet dan de onzichtbare minder ie
niet echt onzichtbaar maar je ziet het minder goed als met deze methodes als je dan door het voorste lussen je haaknaald haalt dan ga je naar de volgende vasten dan ga je ook met je haaknaald door het voorstoelen daar haal je in één keer de draad door en je maakte vaste ik zelf vind dit minder zichtbaar als met 10 wat ik net deed deed twee lussen door een hele vast te halen dan ga je naar de volgende vasten je doet er weer vijf gewoon twee drie vier vijf laat ik je nog een keer zal onzichtbare mindering zie je zijn de v-tjes van de vaste en ik steek door de volgende het is dan
vaste nummer zes onder het voorste lus i door waar ga ik mijn vaste nummer 7 en daar steek ik ook onder de voorste lus door dus ik heb nu twee voorste lus lus van de vaste op een haaknaald zitten daar trek ik dan in een keer mijn draad doorheen zo en dan maak ik een vaste zo doe je de hele ronde vijf gewone vaste en dan en mindering de tour eindig je weer met de mindering dus ja draait je omhoog en ik doe je weer twee rondes met gewoon vast dus ronden we dekking en ronde 14 zijn gewoon 36 vaste zoals ze zijn dus niet meerdere niet mindere gewoon een vrouw steek een
vasten voor twee rondes ronde 15 gaan we het vijfde en zesde stop je samenwerken dus aanraken er via gewoon een 2 gjm en de vijfde en de zesde die haar kleuren samen ben je vier gewoon een 5 en 6 aanmaken ben liggen eindigt met een mindering ik heb nu nog 30 vaste over en lichaam de drie rondes gewoon vaste op vaste waaronder 16 17 en 18 we de gewoon vast er drie rondes begint echt dan wat hoorde je niet draadje weer omhoog en nu haar kraaien elke vierde en vijfde samen dus zonder de draad je graag ja drie gewone vaste 1 2 3 en dan de vierde en de vijfde gaan we samen maken drie
gewone vaste 2 3 en de vierde en vijfde haken samen ziet deze ronde gaan hebt komt er een ronde met gewoon vaste bouwval dus ik zie je over twee rondes terug bij ronde 21 van de 21 we gaan nu de derde en de vierde steek samen haken dus je doet er twee gewoon een en twee en dan raak je de derde en de vierde steek samen twee gewoon en 2 en dan de derde en de vierde weer gaan maken na deze randen kun je weer een ronde met gewoon vaste erbovenop gaan we de tweede en de derde steek minderen dus je raakt een gewoon waarom heb ik steeds ruzie met het merk draadje hij je snel handig
mij en je gewoon haken en dan haakje nummer 2 en met 3 die haakje samen een gewoon en nummer twee en drie die haakje weer samen als je deze ronde hebt gedaan wil je weer een rij vaste trap nou ik heb mijn laatste ronde met vaste gedaan dat waren er 12 en nu is het tijd om het lijfje te gaan vullen dus ik heb mijn lus behoorlijk lange uitgetrokken ik heb hier vier beveel en die ga ik een plukjes zo de een doen oh hindrikje plukjes zodat je niet een te dikke prop krijgt waardoor het lijf misvormd gaat worden in het ook een beetje op z'n plek duwen zo uittrekken
en hoe strak je een wil vullen dat is helemaal aan jou wil jij een lekkere zachte slappe knuffel hebben dan men niet zo heel veel een doen ben je echt voor de sfeer neerzetten en gaat er geen kindje mee knuffelen dak in een heel sprak opvullen die mooie heeft staan verdeel 4 beveel een beetje zo probeer maar wat jij het mooiste vindt ik maak dit even af en dan kom ik weer terug naar kluifjes gevuld ik heb hem niet te strak gedaan hier bovenin bij het nekje zeg maar heb ik niet helemaal te boven aangevuld de is het makkelijker om hier verderop te haken da's dat helemaal tot aan daar zit zeg
maar dan had ik je makkelijk in de vulling mee en als het kop pitch en heel hand erop zit dan kunnen we dit altijd nog aanvullen als het koppeltje ga hun gaan haken dus ik neem een dus weer op een berg praatje we hebben hier 12 steken en we gaan iedere steek meerdere dus dan komen we uit op 24 dat betekent dat je in iedere vaste doe je er twee helemaal rondom twee vasten in iedere vaste dan kom je dus uit op via de twintigers je weer bij je merk praat je bent zo leggen we draaien weer omhoog en dan gaan we een ronde gewoon vaste op vaste doen is een ronde van 24 vasten
dat het eind raad je tot hier helemaal rond dan gaan we nu iedere twee de gasten meerdere dus 1 en 2 en de derde komt erbij 1 2 en bedrijven komt erbij dat doe je ook weer helemaal rond hierop gaan we twee rondes van gewoon vaster en vaster op vaste zweer om de zang en dan zie ik je als je 200 ali we gaan we nu nog een keer meerdere en dat doen we in iedere derde steek dus de vierde komt erbij je hebt één twee drie vier we komt erbij net als christina die komt op even erbij kijken en jij mag lekker in het zonnetje te slapen hoor dus drie gewoon een twee drie en die
vierde komt in hetzelfde gaat je wij ze ga je helemaal rond ben helemaal rond en zoals je ziet heb ik een soort schaaltje achtig iets en de onderkant van het koppeltje ik kan nu de het nekje het beter bijvullen een klein propje zo de kroeg 4 verder niks mee te maken en dan kan er nu nog heel erg makkelijk bij zit die ook goed van en dan gaan we nu rondes raken om het gezichtjes te maken en ik denk dat ik 7 ronde vijf of zeven de week mag niet precies hou het op vijf en dan kom ik bij je terug om te kijken of dat er nog twee bij mond oké dus ik leg maar in draadje weer terugzet weet waar ik begin
en ik ga 5 rondes van gewoon vast te haken en dan kom ik terug om te zeggen of dat er nog twee bij door of dat ik het zo zeg ik heb vijf tour gedaan 5 rondes en ik doe er toch nog twee bij dus in totaal zeven rondes vaste en dan gaan we minder om met koppetje dicht te maken dus nog twee rondes met vaste ja daar vind ik hem hoog genoeg en de gaan we niet dus minder om het koppeltje dicht te maken mijn draad je weer even omhoog en we gaan de derde en de vierde steek samen raken dus effect 2 gewoon zo een keer de gewone sluiting weer doen zich mindering onderdoor spreken
de volgende onderdoor steken en helemaal door halen of de onzichtbaar de mindering waarbij het is door het voorste lesje van de eerste vaste het voorste lus aan de tweede vaste en daar hou je dan je draad doorheen en maak je er een gasten van dat mag je zelf kiezen wat jij wil ik zou deze methode proberen aan te leren want ik vind het er zoveel mooier op als je meer van die knuffelbeest wil maken dan ja ik ikzelf vind het mooier probeer het eens en dan kun je altijd nog kiezen beginnen de volgende twee vaste die je gewoon maakt een 2 in de derde en de vierde haakje weer samen
deze meneer ze ga je helemaal rond zo dat waren de derde en de vierde steek samen gehad we gaan we nu de tweede en de derde steek samen maken we betekent dat je een gewone doet en dan haakje heb twee steken samen en doneert een gewoon en twee steken samen en let op dat je niet in zo'n samen gehaakte steek insteek dat het gaat trekker en als je die steken zo naar binnen werk dus goed opletten dat je in de juiste steek in strikt een gewoon twee zalen ga je ook werd helemaal rond is gelukt gaat je wordt wel een heel stuk kleine koppetje heeft een leuke vorm vind ik zo
nu ga ik de hele ronde iedere steek samen maken dus dit is mijn laatste mindering geweest ik ga naar de volgende raak ik samen nu ga ik naar de volgende kijk echt goed dat er twee v-tjes zijn die niet gebruik zijn want verkerk hier is hij wel gebruikt azië nog op klein stukje ik ga naar de volgende en de volgende en eigenlijk heb ik raak je nu zo verder totdat je niet meer kunt ja steken of of zes of zo overhouden ik ga dit proberen kijk dat hoe ver ik kom en dan laat ik je het gezien we gaan we vullen en het koppeltje helemaal dichtmaken schoon snij twee aan twee mindere
en de steken netjes aan laten sluiten geen grote gavere te sluiten vallen kom ik bij je terug om het koppeltje te vullen piep klein gaatje over gek plukjes vulling in stop je hebt je huid elkaars we je geen dik europa krijgt lange lus getrokken dat hij niet uitgetrokken wordt zwermen je opnieuw beginnen zo blijf je puntjes toevoegen dan gaat best wel wat in eigenlijk een werk het een beetje naar de buitenkanten troef verdwenen veel sloot koppie kom ook bij je terug vorm het laatste stukje dicht te maken bij het vullen heb ik regelmatig dit gedaan zal in het koppelen
drukvulling zo opzij te duwen daardoor krijg je een iets over half je en ik wil dan hier de oogjes heb het het het gezicht je hoort ze nu heb je niet een heel rond poppetje maar klein beetje of veilig ik ga nog een paar steekjes mindere en dan kijk ik of dat er nog beetje vulling bij moet ik maak noteer jullie zien en dit wordt echt het lastigste gedeelte van het hele kolonie want je moet die steken die trekken heel erg naar elkaar toe ik ga nu ook niet meer de onzichtbare mindering doe gewoon omdat ik vind dat heel erg moeilijk dus ik trek plus op ik ga naar de
volgende en ondertussen hou ik de vulling om de mistake weg want hij wil ik niet mee maken mag ik naar de volg nu trek mijn lussen volgende track mijn lussen en trek strak aan klik nog wel een keer ik sta ik sta en strak aantrekken een klein beetje vullen erbij en klop je zeggen het best wel veel vulling in zit op ook al sham niet voor wil maken dat die nog lekker knuffelen ging toen helemaal strak op vult dan word ik echt hard dat kan net wat jouw bedoeling is van je knuffel ik ben nu een mindering deze en de volgende knip en draag je ook nog een keer door en dan ga ik met een naald die laatste
graatjes dichtmaken en dan zie je hier de steekjes die we geminderd hebben en daar steek ik met de 8 kampen dus da's bot ik heb alleen maar een naald met scherpe punt ik wil met een botte kant te ronden door school onder lieten steek door geen vulling meenemen maar echt alleen de streepjes ik vroeg hun denken dat ze werk je aan een touwtje een kopje is dicht navraag leert gedeelte waar ik dus niet goed in ben het naaien even klein beetje heen en weer het niet los schiet en steek ik hem gewoon naar binnen en ik laat hem ergens uitkomen grap eind verderop dan steek je door datzelfde gaat je weer
naar binnen dan ga je een heel andere kant op draaien moet uitkomen dan trek je hem iets aan niet teveel een straatje verdwenen koppeltjes of recht en dan is blijf je nu zover klaar heb ik nu word je oogjes pootjes straat je moet er ook nog op en dat doen we dan zo meteen nou ik heb het lijfje of cijfer weg te gaan nu met ledematen onderdelen beginnen we hem de oortjes maken de magische ring gaan we 6 vaste in haken 1 2 perry geer ja 6 staartje trek het er een zich sluit en op die zes was te gaan we in iedere vaste er twee haken zodat we er 12 overhouden steekt in de eerste vaste in die gelijk
twee vast 112 de 3 en 4 in de volgende en zo tel je door totdat je bij 12 bent dus heel dan pak ik mijn merk waaruit je weer bij hem dat weg in rondes door haken en nu gaan we twee vasten in elke tweede vaste doen dus je raakt een vaste en dan twee jaar in een vaste en vorige wet 2 zo raak je er onderwerp de raad je mee omhoog nemen en nu gaan we in elke tijden vasten en meerdering doen beth en 2 en dan de derde komt er eentje bij zo een twee en in de derde komt er eentje bij draadje weer omhoog en nu gaan we zes rondes alleen maar vast te haken dus geen meerderingen meer van vaste op
vaste en het drie is zes rondes lang makkelijkste is om als je een ronde gedaan hebt om even op een blaadje te zetten troon te streepje zodat je ze gaat terug dat je aantal streepjes kunt tellen van zoveel rondes heb ik gedaan zes rondes en dan kom ik bij je terug zo dit waren de zes het leven aan wordt het gaatje maar dicht is we gaan we meer de derde en vierde steek samen haken dus twee gewoon een 2e en de 3e en de 4e die haken bij weg samen twee gewoon bergen de veren die haakjes samen zodra je de hele ronde het goed is heb je nu nog 18 steken en daar gaan we weer
twee rondes mij haken dit is gewoon vaste op vaste voor twee om les zie ik je daar weer terug laatste ronde te verminderen doen iedere 2e en 3e nu samen dus een gewoon werken en de volgende twee haken samen een gewone vaste en de volgende twee haar kussen hebben daarnaast goed is hoor je nog 12 steken over zo'n 11 bladgoud zijn de onderkant van het oortje lichamen die 12 steken 11 ronden gewoon haken is gewoon vaste op vaste 11 rondes vergeet niet om je draait je steeds mee omhoog te nemen van dus weet je niet waar je ronde begint en eindigt en dan zit met raak je je doorheen
ik heb ook altijd ruzie met die dingen dan ook een merkje nemen maar die talen steek heb ik zo snel gedaan dat het eigenlijk makkelijker is om met zo'n touwtje te doen met zijn echt steekmarkeerders maar dat zou je niet denken ze manier nou zo ziet klimmen mag het 11 rondes with en dan zie ik je terug ja elk front is gedaan ik hem en merk draait cindy heeft opzij leggen en ik zou mijn hart werk plat kijk zo zodat die 12 te vasten hier die ligt in het midden we hoeven het oortje niet te vullen dus dat scheelt ook weer maar ik steek nu dus in de volgende vasten in kijk hier zit mijn twaalfde en
ik steek ik de volgende vasten en in de vorige vaste is deze nou eigenlijk mee door en dan kan ik het dicht naar zo en zo ga je de hele rand af en vast een de vorsten en een vaste in de achterste rand en als het goed is zijn dat er dan 500 w feestjes toer halen dit is mijn nummer 4 hier is mijn nummer 5 laat ik een redelijk staartje kan ik hem zo meteen mee aan het oortje af aan het hoofdje vastnaaien het oortje aan het hofje en als bij toverslag heb ik er twee ik had er alleen gedaan jij dat nou ook doet twee oortjes maken zo dan kan een kunnen die straks ook aan de zijkant van
het hoofd je zo en ze zo vouwen ze zo vrouwen gewoon gezellig we gaan we aan de pootjes beginnen de voorpootjes magische ring en daar ga ik wil weer 6 vaste in elk met ss staartje trek om de ring te sluiten en dan in iedere vaste meer twee zodat je de weer 12 hebt wel ik heb er 12 we gaan we iedere 2e weer meerdere totdat we er 18 hebben dus gewoon een vaste en dan 2 een vaste en dan twee doe je ook weer de hele ronde zo nu 4 rondes gewoon vaste op vaste dus je hoeft niet met meerdere niet via rondes vaste op vaste geen niet te durven ik heb het zelfs zonder turven geprobeerd
rondes opschrijven en echt wil zeggen ik heb geen echte fout in mijn ging bel of mijn gedachten dwaalden af en ik was gewoon lekker het haken of nee noem maar op sap tv te kijken leuke serie aan het volgen brak de tel kwijt dus wat mij betreft even turven shell ronde gedaan heb even streepjes zetten of je zet 1 en 2 en 3 net wat je zelf wil ahh maar wij houdt en je ronde heb ik nu gedaan dus ik ga dit even opschrijven luc nog drie boven op en dan kom ik bij je terug ja er was zo gedaan draadje weer omhoog en dan gaan we nu de tweede en derde steek samen maken dus een gewoon hun vaste en dan de
tweede en de derde ja ik je samen een gewoon en dan de tweede en de derde je haak je samen ben je de hele ronde en dan hou je twaalf vasten over geëindigd met in mindering en kijk je omhoog en dan de je vijf rijen vaste en dan zijn we klaar om hun rechten dus 5 rondes gewoon vaste er op een vaste op een vaste en dan zie ik je weer terug 5 rondes en gedaan ga nu potje vullen staartje van de magische ring hebben van hier ingelegd dat heeft niks te leiden de vul en die houdt had tegen de kilo's gaat schieten handje het armpje ja ik stop het een beetje naar beneden hand
gaan hier zo plat ligt haken en dan keert altijd nog een beetje zo omhoog duwen ze klaar is de hetzelfde als bij het oortje in de eerstvolgende steken en in de vorige en dan maak je er een vraag stap sandy volgende aan de voorkant de volgende aan de rechterkant daar trek de draad terrein en hier plaatsen naast weer verstaan film vast van haar je een keer de lusten we trekken zo maak je twee pootjes en die kunnen we dan straks iers hebben onder het merk je vast canaria je zet zijn voorpootjes beetje vulling of ze plek manoeuvreren verman nog een voorpoot je maken en dan gaan we
een dag de pootjes beginnen de achterpoot is meer magische ring met losse snel 6 vaste er in die 6 vaste daardoor je de w2 op als je de ring gesloten en het staartje in 222 op ieder gaan die zes totdat je er weer 12 hebt en dan kom ik bij je terug pak mijn draad je er weer bij nu ik twaalf vasten dit derde ronde gaan we iedere 2e vaste meerdere dus een gewoon tweede en de derde komt erbij 1e 2e en de 3e die komt erbij zo dan ga je helemaal rond we gaan we niet volgende ronde iedere derde steek meerdere in iedere derde steek dus je raakt drie gewone vaste 1 2 en 3
en de vierde komt erbij zo ga je heel lange rat oké de vijfde van rooijen en nog een keer meerdere de vijfde ronde is de vijfde steek komt erbij 1 2 3 4 en de vijfde week komt daarbij zo ga helemaal rond en dan heb je als het goed is 30 vaste gaan we nu drie rondes gewoon vaste op vaste doen dus geen meerdering geen mindering drie rondes vaste op vaste dus dan ronde 6 7 en 8 en ronde 9 het kwam ik weer bij je terug trek je weer omhoog en elke vierde en vijfde gaan we nu samen haken zodat het pootje weer dichter wordt kleiner scherm dus elk vierde en vijfde dus dat betekent
drie gewoon kijken 1 2 3 en dan de vierde en vijfde die herk je samen drie gewoon en dan 4 a 5 zetten maken ronde nummer 10 is gewoon meer waar wij vaste op vaste dus een vaste in een vaste helemaal rond ronde elk gaan we weer samen haak door iedere 3e en 4e dus je maakt er een en twee gewone vaste en dan we hebben hem rivière ja ik je weer samen twee gewone vaste twee de derde en de geer de twee raak je weer samen nu weer rond en kleur wanneer potje eigenlijk afmaken of ik ben helemaal voor te doen je doet gewoon 5 rijen 5 rondes met vaste op vaste en dan sluit je de ronde met een halve
vaste dus als ik dat nu even net doen alsof je had dan door en door je knip de draad af met een en eind je trekt er nog een keer door en dan pip bootje vullen en ik zie klaar en dan raak je er nog geen kabel deze even eruit want ik moet nog 5 rondes doen dus 5 rondes gewoon vaste op vaste en dan met een halve vaste de ronde sluiten en een draadje afknippen dat je nog stukje hebt om hem vast van een eigen vullen en dan nog een potje maken naar slede maatjes verhaal klaar dus het wordt tijd voor de oogjes dit doe ik met een magische cirkel zo en daar ga ik weer 6 vast een
een 2 tv 456 trekken dat staat je de schrift wat is sluit zich hema en dan in de eerste vaste haak ik er gelijk weten wij en dat doe ik in ieder een vaste zodat ik weer eindig met 12 net als met de rest van het konijn eigenlijk je begint iedere keer met 6 vast een een magische cirkel en die verdubbel je dan in de tweede ronde tot 12 nou dat doe ik nu ook echt aan bij 12 bijen groeit bij terug 12 vasten en nu sluiten te ronden met een halve vaste dus door halen met mijn draad je af met een station in gras te maaien ik wil nog een keer de lus door halen kijk naar daar een haakje er nog zo een
en dit middelste staartje die trucje goed aan en die naar je hier goed vast dat het oog je niet meer open kan schieten en hebben met elkaar begin met het voor potje en dan heb ik hier het platte gedeelte van het hofje en ik wil dat het voorpootjes zo het hoek steek je in het midden van het koppeltje zitten als dit dan zou het midden ongeveer is hun wil ik dat hier dat een hoek steek je zit en ik wil hem net onder zijn nek je dus de smalste ronde vaste daar wil ik hem vast naaien en je weet hoe veel moeite ik er met vastnaaien with ik zal je daar niet helemaal mee gaan vervelen maar gewoon
schouw met paar steekjes zet je hem vast van overhand als je die rij gedaan heb nee zie je wel hij gaat het al mis bij mij weet je overhandse steekjes en als het mis gaat met het bij mij ook n-va makkelijk uithalen school makkelijk je kunt het uit halen en dan die het opnieuw zal het je gewoon laten zien kijk breedste koppie deze zo in het midden andere voorpootjes wil ertegenaan zo dan heb je de achterpootjes ik heb hem zo opgevuld en ik bij het vullen en een kant steeds heb geduld zo dat je een soort eendjes krijgt ik een lekkere dikke achterpoot die zet je dan zo op het die
kan zitten deze hier en deze dan haar kant op kijk hier heb ik wit tent je zo op je hier de voorpootjes zo dan de oortjes die zet je bovenop aan de zijkant van het hoofd je zo en zo ik hoop dat ze weer netjes in het midden zitten nou dan zie je ook waar de oogjes moeten komen hier ik wilde dan ook opname en begrijp dus allemaal zitten prutsen en dan kom ik bij je terug om te laten zien hoe het geworden is en dan kunnen we een gestaard je daar maken we moeten nog het neusje er op borduren en dan zie ik je dan weer nou dit is hier geworden onze broer konijn kijk dan gaan we nog even het
hoofd van de zeer doen ik heb de oortjes hierboven erop genaaid zo de voorpootjes in het merk je net iets er onder zeg maar hier de achterpootjes en ik heb een klein pomponnetje gemaakt staat een keer de oortjes zo naar binnen doen krijg je dit idee is hoe ik het buiten doen de oogjes ik heb een klein kruisje geborduurd als mondje neusje en dan heb je zo hoor je knuffel konijn hey ik wens je heel veel haakplezier en graag bij een volgende tutorial