ik ga jullie laten zien hoe je dit kleine konijntje kunt maken een kleine makkelijk project met je ongeveer in twee tot drie uur kunt maken nou je hebt er niet vergaan voor nodig ongeveer trekt u dat de gang en samen kunt leuk project toe tussendoor te doen of als cadeautje wie ik natuurlijk gaan nodig ik heb zelf catania katoen garen gebruikt maar je kunt iedere ga gebruiken die je wilt als je dikke ga gebruikt wordt je konijn dikke gebruik altijd de kleinste haaknaald die aangeeft wordt op het label je hebt veiligheidsbox nodig die zijn 10 mm met een achterkantjes zodat je hem
vast kunt ziet u je hebt nodig een schaar haaien tanken haaknaald nodig deze haaknaald of twee kunt 5 mm clover hij je hebt een naam nodig zodat je hem kapot maak ik ik gebruik meestal naald met een wat punt ik op spel nodig en aanvulling gebruik een goede kwaliteit vulling want we mooie de vulling is zo'n mooie de vorm van je knuffelt je wordt beginnen met het maken van een magische ring wikkelen om het draad twee keer om je vinger steek dan de haaknaald in de in een pakket praat trekpaard oorlog in je een lus om je haaknaald maar kun je het draad en trek het door
de haaknaald je hebt nu een halve vaste gemaakt deze dan nog niet mee met de aspas aline zou gaan haken in de maag swing we gaan weer in de ring ook in het praat en trek het door de ring nu heb ik twee lussen op je haak naald in pak de draad weer een trip door 2 lussen nu heb je je eerste vaste gaat je gaat u weer in de ring pak de draad op leert willen ze de draad wikkel trek door 2 lussen nu heb ik twee vaste gaat nu gaan bedekken haken en rivier de gasten de feiten vast te haken meer in zes te dus even naar die telefoon zekerheid 2 3 4 5 6 7 nu de laatste de achtste vaste
hier kan ik het merk magische cirkel dicht maak ik trek de voor italië zit dat een wondje klein hoort dan trek ik aan want andere te sluiten dan trek ik aan het lusje nieuws van waarschuwing gesloten nu gaan we naar toe twee into 2 gram en in iedere steek ga maan twee vasthaken dat heet formeren eerste plaats ik stukje taart voor dat ik in de eerste steken haken dat is mijn markeren kan goed zien waar begonnen me dus nu ga ik india eerste vaste vorm volgt olie is de steek ga ik twee keer in vaste haken in de tweede steekt ook hetzelfde ook twee vaste vrouw kun je derde en zo ga ik het heel
naar de hele tour verder met vermeerderen zal ik hem uiteindelijk heb ik dan 16 steken ik ga vannacht naar 16 niet op een bijna weer bij tuintje ik ga ik naar toe we drie ik verplaats eerst mijn markeerder zodat ik goed weten maakt begonnen ben en in die eerste vaste ga ik een vast of ene is steek haak ik een vaste en pas in het tweede ga ik effe leren en dit herhaal ik de hele tour dus een iedere eerste steek een vasten in de tweede dus tussen twee de aan 2 gasten nu we een vasten in de volgende steek en dan in volgende twee steek werk van beren twee vasten in dezelfde steek
in volgende streep eerste steek een vasten in moet leren twee vasten in dezelfde steek dan ga ik de hele tour verder dan schud de ze dan uiteindelijk er 24 steken gemaakt keer altijd even later voor de zekerheid als een klap dan middel door ik opnieuw nou nee ik laat jullie nu nog iedere stap langzaam zien goed pensioen ik doe in de volgende doei ga ik ook versnellen omdat het toch in de kernen haling is nou dit is de dit zijn laatst heeft vaste van toer 3 we gaan dadelijk door naar toe hier in sophie en haken in de eerste twee steken een vaste en in de derde steek gaan we voor meer
dan maken we twee vaste dus in deze eerste steek haken we een vaste in de 2de steek haken we ook in vaste en in de derde gaan informeren twee vasten in dezelfde steek naar de volgende steek weer steek een vasten moet tweede steek ook een vaste en dan in het derde ik vermeerdering dit herhalen we tot het einde van de toer heb ik eigenlijk uiteindelijk 32 steken als je klaar ben met dave store nou nu zijn bijna klaar met to fear kan ze beginnen aan toer 5 in toer 5 ga je in de eerste drie steken één vast te haken en in de veren steek makin vermeerdering twee vasten in
dezelfde steek dus in deze eerste steek een vasten in de tweede steek een vasten in de derde steek een vasten en in de virus t ga je vermeerderen twee vasten in dezelfde steek in dit ga je herhaal het het fijn van de tour dus je kinderen eerste 3 steek een vasten en in de vierde steek de vermeerdering twee vasten in dezelfde steek in het ga ik nu even versnellen nu gaan beginnen aan toer 6 door 7 8 en 9 een heel erg makkelijk je hoeft namelijk in iedere steek maar een vaste te haken en dit doe je dan voor toer 6 7 8 en 9 we gaan het natuurlijk ook versnellen want ja het is gewoon
24 steken lang hetzelfde omdat we gaan nu beginnen aan toer team invloed ingaan je de eerste vier steken een vast te haken en in de vijfde steek haak je de vermeerdering is gelegd en markeren markeer draadje en in de eerste steek haak ik een vaste in een tweede steek haak ik een vaste ook in de derde steek naar ik een vaste in de veren steek ga ik een vaste en in de vijfde steek haak vermeeren twee vasten in dezelfde steek nou ik herhaal dit tot het einde van de toer zijn eerste vinger steek een vasten in die we vijfde de vermeerdering eindelijk 48 steken nu beginnen we aan toe 11 zo 11 tot en
met 18 zijn heel makkelijk in iedere vaste iedere steek haak je een vaste dus je bent 48 keren vast aan het haken bij iedere tour dus toen 11 12 13 14 15 16 en 17 van 18 zijn allemaal hetzelfde haak trek je een vast en iedere steek dan ik laat me toe 18 en nu gaan we de veiligheid ook zich plaatsen tussen 12 en 13 en tussen de veiligheid ook zitten twaalf vasten eerst stel ik mijn toevoegen zal ik zeker weet dat ze tussen to 12 en 13 komen ga ik plaats zelf het liefst termijn veiligheids oogje op de voorkant ik zie er toen wij begonnen ben als de achterkant van mijn
om een allemaal komen blijf je dat ik het niet heel precies is mijn beetje aan volgend is denk dat dit wel ja je misschien iets verder van de mooie plek is naam dat mijn naald maak ik het gaatje heeft wat grote de haaknaald zoals ik heb goed kastje hoe komt in je vel aso het iets makkelijker de king was ik uit je gaat je haar klein voor zo'n dik hoog je moet laat ik de eerste dan laat ik het achterkant op die moeten natuurlijk goed stevig op zitten anders stand kick koekje eruit halen alsjeblief in jouw makkelijk te af te halen is een heb je geen goed veiligheids hoop je moet echt moet
eigenlijk niet af te halen die zijn nu ga ik stellen dat de tien vast het zitten tussen beide oogjes en daar plaats ik mijn tweede oogje nu even dit naald je moet iets groter maken en ook even mijn haaknaald een gaatje veiligheidsogen duidelijke iets makkelijker in nou je zitten zat weer op nu ga ik de neus tussen de ogen na je de neus komt op het toe 13 tussen de ogen natuurlijk 5 tags ik wil dat muziek midden komt en dat hij ongeveer twee vasten in in in neemt twee vaste breed is ik dat ie ook weer via vaste van ogen verwijderd is neusje eerst ga ik eerst naar de bovenkant dan
ga ik iets naar beneden nou ik de zijkanten van het meisje dit doe ik allemaal op toe 13 laat iedere stap het duidelijk zien zodat je kunt zien hoe je mooi night nooit je kunt haken dus eerst de buitenkanten en daarna haar pas invullen moet met praat ik haak een beetje boven het uitbouwen naar mij een paar ik vullen merk en op het zo veel draden het je het noorse achter niet meer kunt zien zoals je ziet night staan boven aan het draadje ons in ik het mooiste hij wordt al steeds duidelijker wordt het sist zwarte nou ik vind neusje nu mooi en dan ga ik een knopje aan de achterkant maken dat
het neusje groep plek zitten nou ik heb ongeluk markeren draad mee genaaid nou dat zit toch achter kan de ze maakt niet zoveel uit dan in een beetje rommelig probeer mijn hart verwijderen maar ja dat lijkt erop dat het niet echt gaat lukken ik knip het maar af dan kan ik het knopje haken in in het zwarte draad nou nu ga ik jullie laten zien hoe je toen 19 gaat haken in de eerste zes steken gaan een vaste taken in psa de eerste steek een vasten in de tweede steek gaan ook een vaste haken ook in de derde in de veren mijn vijfde en zesde en nu gaan verminderen om te verminderen haken we alleen in
voorste lussen van van de steken we gaan eerst in de zevende in de voorste lus met de haaknaald dan gaan we nachts te steken ook in de voorste lus moeten haaknaald zitten bij de voorste lus op mijn haak naald pak ik heb draad te trekken door die twee lussen heen dan pak je weer de haak naald en trek het door beide lussen op mijn haak naald dan heb ik verminderd dit ga ik nog in hem is in de eerste steek in vaste tweede steek in gasten in de derde een gasten in vierde in gasten zo kunnen vijfde een vaste de zesde een kasten maar dan in de zevende steek ga maar weer in de voorste lus alleen met de
haaknaald mijn hart steek ook alleen de voorste lus pak mijn de draad trekken door beide lussen en paquetage ik trek door bij lierse het nu heb je van binderts nou dit hebben nog een aantal keer doen tot het einde van de toer zijn dus in de eerste zes steken ga je een vasthaken en dan verminderen dan is een bijna mij toe 20 onze laatste familie en toen 19 intro 20 aan mijn eerste 5 steken een vast te haken en dan gaan we de zes staan de zevende steken gaan we verminderen dus een niet dit is de eerste en tweede vaste de tweede steek dan een vaste in de derde steek hoed dan in vaste innoveren steek
de vijfde steek ook een vaste niks nee opnieuw nou nu gaan verminderen alleen in de voorste lussen trekken we de draad doorheen dan kwadraat e' en trek bedoelen 2 plus en dan hebben we verminderd dan ga ik hetzelfde doen tot het einde van uw toe nou nu gaan we naar toe 21 into 21 gaan we de eerste vier vaste van eerste vier steken gaan we een vaste haken en daarna voeding dus 65 wordt een film moet nu dit is de tweede steek een gast in haar in de derde steek een vasten nu vieren steek in kasten en nu de 65 hoe we samen gehakt verminderd nou hetzelfde doe je dan tot einde van
de toer dus je de eerste vinger steken een vast en dan 65 er niet naar het is aan mij toe 22 into 22 aan de eerste drie steken één vaste haken en daarna gaan we de 54 familie dit is de derde die gaan we nu vieren in de voorste lus we haar nat steken ook in de vijfde en dan gaan we verminderen nou doe het zelfde einde van de tour is in de eerste 3 steek een vasten en dan verminderen in tour 23 er gaan we de eerste twee steken van een vasthaken en daarna de derde en de vieren samen maken dus alleen in de voorste lussen nou ik doe het zelfde doe je tot het einde van de toer
nu stoppen vast heeft wat knuffel vulling in het lichaam is makkelijk om dat nu te doen want het gaat je bijna die gas komen die heel moeilijk in met je vingers verder met toer 24 we gaan in de eerste steek een gas taken en dan in de tweede en de derde steeds verminderen in de eerste in vaste en de tweede in een forse lus er ook een af verminderen en het set dit doen dit herhalen we tot het einde van de toer dus nu weer wanneer steek een vasten en dan verminderen hier zijn wij to 25 toen 25 gaan we eerlijk eerste en tweede steek samen maken uiteindelijk hebben we dan nog maar zes
steken over nou dit is mijn laatste vernedering en vermindering voor u ik trek het te gaan of rechten daarvoor knip de draad af een vrij lange stuk ik nou hier de draad trek ik er doorheen nu ga ik het gaat je zo dicht maken ik naar de voor in iedere voorste lus van binnen naar buiten het voor alle zes steken als je kleine naaien trek hem dan nog niet dicht gaan er nog even wat vulling en stoppen nou helemaal rondom voordat ik verder ga moet dicht maken dat nog even het vullingen in het na het gaat u niet met mijn vingers het ook even met een en eetstokje nou ik vind de folie wel mooi dat je
tevreden bent dan kun je het gaat je geen dichtmaken je trekt daarvoor aan het lunchen en je naait het de gaat verder pech in je in dit lichaam ja zeg door het midden van een schaartje en dan een paar keer door het lichaam en dan kun je draad afknippen nu gaan we een oorhaken begin weer met een waarschuwing wikkel daarvoor draad wekerom je vinger steek dan de haaknaald riem pocket daad trek het door heen pakket draad en trek door de lus nu een halve vaste gemaakt met de magische ring ga nu dus 6 vaste haken gaan weer in de ring pak de draad met twee lossen door onthaakmat trekken
draad daar doorheen op een vaste haak we tweede de tweede vaste nieuwe derde om dan de veren van de vijfde zesde de maken met magische ring leeg door even een luchtje te trekken het rondje te kleine wordt moet je aan dan moet je gaan trek om die andere dicht te maken dan trek je het los stukje heb ik een normaal dicht gemaakt hebben nu zes steken in de volgende toer door twee hangen ieder steek twee vasthaken ik leg nog even en markeer de tussen stukje touw dat ik weet uit begon hem in nu in de eerste steek haak 2 vast te haken twee vasten in dezelfde steek en ook in
twee steken twee vasten ga dit doen in iedere steek van deze in deze tour doen heb ik had eindelijk heb ik dan twaalf vasten dan gaat dan zes met 12 ik vermeerder nou we gaan nu naar toe we drie een twee drie ga mijn eerste steek een vasten haken en in het tweede steek twee vaste met dit is de tweede ja haha ik twee vasten in nu weer in de eerste een vaste en dan uw tweede twee vaste dit herhaal ik tot het einde van de toer 245 als je dan wat zelf 3 gaat dan een vaste haken in iedere steek heel makkelijk daar ga ik ook het even versnellen na een toer 8 gaan we elke 65
gaan verminderen in de eerste via steken haken waar een vaste naar nu in de vijf te gaan we alleen in de voorste lus met haak maat van beide steken kijk wat water heen en dan een verminderd nou dit herhalen we nog een keer rubriek in totaal maar nu toe 9 gewoon in iedere steek een vasten haken doe de hele tour in tournee gegaan met iedere veren en feiten samen maken de eerste drie steken gaan we gewoon een vast te haken het eerste vasten tweede ook een vaste in de 13 vasten en dan ga ik er veren en de vijfde samen naar d drie keer in totaal in eerste drie hier steken en dan
verminderen en dan weer in het eerste drie in een rivier naar nou laat de door 11 en 12 die sinds elteren je haar een vast in iedere steek waarin africhten met een half stroom die helpen vastly haken we in de eerste steek van de volgende toer halve vaste haakje door je haaknaald in estate te doen dat trek je praten bij een me je trekt het dan meteen ook wordt het daad lussen op je haak naald dan nu kit afgeknipt trek ik praat verder doorheen een keer de daad kan natuurlijk nu ook verwijderd worden nou als je eerste ooit je af en moet je nog eentje haken gaan beginnen met een magische ring om
het voetje te maken eerst my god aan de naar spring metaal vasse even haren me dan van onze vinger nam de 6 vaste haken in de ring het is de eerste vasten dan de tweede gasten aan beginnen en de vierde de vijfde zeste dan kunnen we sluiten eerst even aan het losse lesje trekken wordt een hondje het kleine trek daar aan mama te sluiten dan weer naar losse lesje dan is daar magische ring gesloten en kunnen verder gaan we toer 2 intro twee ga maar iedere steek die we gemaakt hebben hier is ze steken gamma twee vast te haken eerst nog even een keer de taartje voor mijn eerste steek
begint te haken ga nu twee vaste haak in de eerste steek daarna doe ik in iedere steek en uiteindelijk heb ik dan twaalf vasten en ik ga nu weer de steek vermeire dan gaan we naar toe 3 3 4 en 5 zijn precies hetzelfde je hebt een vaste in iedere steek nou we gaan het nu is voor je klaar gaan we afwachten met een halve vaste in de beeld het in de eerste steek en de volgende toer is knip eerst zich af nu ga ik in die steek een pak ik het aan en trek het er doorheen me meteen al door die lesje wat op mijn haak maat zit kan halve vaste gemaakt en nu kan ik het een keer de draad verwijderen en dan is
mijn voet je af we zullen nog eentje moeten maken we gaan nu staat je we beginnen weer met een magische cirkel met een halve vaste mijn in die magische ring gaan we zes vast aken is de eerste vaste dan de tweede vieren vijfde en bevestig sluit daarna de maas waar ze heen wil je aan het korte stukje te trekken en of stukje wordt een soort kleine dat trek je aan anderen te sluiten en dan kun je weer aan het plot stukje trekken als je gesloten nou doet twee gaan we een vaste haak en in iedere in iedere steek het staat je is heel klein we hebben dan ook zo mee klaar staat geeft me 2 toeren
afhechten met een halve vaste waarlijk de laatste niet kan een vast markeer draadje verwijderen toch niet meer nodig de volgende steek ik de halve vaste haken en dan is het startjaar pla we gaan een pijntje maken had om ik ga mijn rijen haken niet n rondje maak eerst even lunchen op deze manier die plaats van onze haaknaald dan gaan we ketting losse haken doe dit wel vrij die los van anders wordt het heel lastig om een in te haken als je rij je gaat maken vere vijf zes zeven acht negen tien elf twaalf en nog eentje 13 nou die ga ik rij haar keek terug haak maar dan in de tweede lus vanaf mijn
haaknaald daar ga ik vast te haken en ik doe dat en in de volgende 12 steken waarin de twaalf flessen bleek geraakte tot het einde nu gaan we dat is trekhaak voor maak weer een lusje te gaan nu beginnen met het haken van twintig losse platen plusje om je haaknaald en haar dan twintig losse 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 en 20 nu gaan we verder haken in het begin van de in de eerste losse eigenlijk maakt opnieuw een hondje we gaan eerst een halve vastmaken met een halve vaste en dan haken we twee klassen opspannen 3 eentje afhalen nieuw tweemaal schaar nu ga ik halve
stokjes haken vooral stuk taart doe je straat om je haak maat dan ga je in de eerste losse maar je hebt ook je handen vast heb gemaakt pak jij daar doorheen heb je drie lus om ja ik me had je trekt het raakt door alle drie de lussen zomaar kin halve stokje doen we ook weer inderdaad de volgende lossen en zou doen omdat het hele een hele rondje dus we moeten la 20 kinderen nu ze toont je klaar nu gaan even vastzetten met een halve vaste in de eerste stokje wordt gehaald hebben en dan haken we twee lossen lichamen leer twintig keer een half stokje haken in iedere steek een half
stokje nu de tweede toe ook aan moet je we even het rondje afmaken door in de in het eerste stokje een halve vaste taken nu kunnen we afhechten zorg dat je een groot lang stuk draad of fout we gaan namelijk het draait nu om het strikje winkelen midden vouwen daarvoor klein beetje dicht en dan ga ik het atoom in wikkelen een paar keer dat ik vind dat het op een mooi strak geleid nu moet ik het overgebleven dragen nog geen echt werken doe dit aan de achterkant strikje na ik het eruit in ze het voor zeker en vast met een klein knoopje aan het andere draadje en dan is mijn strikje klaar
nu ga ik de boeren op het lied na je nagaan door worden genaaid tussen toer 2 en 7 boven op het hoofd naast elkaar eerst op een klein beetje vulling een plaat ik de oren op de goede plek met kopspelden wanneer de alle kopspelden een plek heb gewacht als het ooit goed zit dan kan ik hem vast gala je ik ga jullie iedere stap laten zien van het naaien omdat het ja toch een heel belangrijke stap is om het wel netjes te krijgen beginnen met de haak in de volgende steek naam hele ga ik de honden aan het lichaam vast ga ik weer naar de steek daar boven naar ga ik van binnen naar buiten
had ik mijn later doorheen nu verder gaan naaien zorg altijd dat ik venray op precies dezelfde plek als mijn taartje eruit kwam daar ga ik ook weer in mijn naald dat geeft het mooiste dichtgenaaide effect kijk daar zit de taart je daar ga ik ook weer precies in en dan zou haar ik een stukje verder na classic events groei en dan ga ik pas weer verder in mijn potje ze in de steek ik hem boven zit meer van binnen naar buiten nou dit duwt dan helemaal rondom het heel belangrijk dat je de verder night waar het draadje uit het hoofd je kan het lichaam en room naar je helemaal
want to ben je bijna klaar gewoontjes het bijna helemaal op klein stukje nog zie goed voor zit dan kun je tracht gaan wegwerken het in het boven het lichaam maakt op zich niet zoveel uit zorg wel dat je dat je een paar keer doet want je niet het losjes een traantje laten los laat nu het afknippen en dan dan gaan we tweede roodje op het lijstje maken leden oortje vullen stoppen wat vulling in plaats het ooit je ook met kopspelden vast de goede plek voor dat ik ga naar je ik heb toen tussen toer 2 en 7 nou ook hier begin ik weer in die volgende steek zet ik even vast aan een
vast op het hoofdje dan ga ik weer hoor in de ga ik van werk ik van binnen naar buiten zo de steak een en dan gaan we weer verder naar in het is zo belangrijk dat laat op de gaat uitkomt moet je daar verder in gaat naaien zo naar je een stukje verder en dan ga je weer met je naald in het ooit je van binnen naar buiten werken nee dat doe je dit doe je het hele helemaal rondom nou ben nu bijna klaar dus kan een duidelijke draadje gaan weg werken in mijn oortje of in het lichaam maakt niet uit zorg wel dat je een paar keer night want anders kan misschien een draadje los
komen en zullen natuurlijk niet iets om geen met oortje haar vak en als je goed vast zit dan daarnaast ze vaak het park toen trad vast heb gezet na een quick draad afknippen nou nu gaan we beginnen met de voeten ik haal even een draadje van de magische drink ik leven uit niet tekort want het magische ring moet ook niet loskomen ga nu alvast in het steekje naaien zitten vast mooi uit voordat ik het goed je helemaal dan wordt lichaam naar laat hem even goed met kopspelden voor het begin met naaien [Muziek] nou ik doe meteen hebben twee de voet je hier steek ik even in de volgende steek
het was na je voelt je vast een mooie vorm die ga ik ook vast op het lichaam daarna hier moet ik wilde zeker weten dat voeten allebei op de goede plek zitten voordat ik getrouwd was naaien zo kan ik even goed in de voor kampen kijken of ik de plaatsing van de voeten oké vind dit een prima uit ziet dus nu kan ik de voeten vast te naaien maar ik had wel door dat steek je genaaid aan de photon dus ik kan nu meteen het lichaam geraken ghana je lichaam door de voet heen door de hele laag van het groetjes natuurlijke pad gemaakt o ja het kan ook even opnieuw vast zitten
de komt mijn kat even kijken ik vind het ook interessant wat ik allemaal doe nou ja kunnen we verder haken in het lichaam even kijken of het goed zit plaatsing van belangrijk ik nog niet weer verder heeft een lichaam en dan door weer door beide lagen van de voet wie weet nu iets anders als met een koor en dat je door beide lagen night maak eerst een onderkant van de voet goed vast en daarna gaan we nog even het midden van goed vast maken want anders zit ik erg los indien u ziet de onderkant mooi vast lichaam heel klein stukje nog maar je zit is het erg veel ruimte
tussen potje met lichaamsvet niet zo mooi dus nu ga ik het midden van het pootje het gaat nog even vast naaien aan het lichaam potje ook een beetje boom kunt ook alleen hem ik heb meegemaakt nico bij de pootjes zijn alleen de bovenkant dag een beetje mollig potje nu kan ik de draad weer gaan werken en afknippen nu is het tijd om het tweede pootje vast te maken we gaan we op dezelfde manier doen eerst de onderkant de de rand zichtbaar vastmaken aan het lichaam even kijken of de of de positie nog goed is en dan kunnen we beginnen met het vast naaien van het onderkant van het voetje
door beide lagen tegelijk het is een dubbel gevouwen voetje zorg en de eerste te onderkant helemaal vast gemaakt is nou nu nog even dit stukje goed vast naaien nou onderkant zit niet vast niet graag nummer het bovenkant van het stokje en binnen van het voer tuurlijk vastmaken het lichaam om ook witte zorg dat je een beetje boos wordt en je iets mooier zit dan het lichaam oh ik zie dat ik een klein stukje van de onderkant was voet als vergeten vast te maken dus ga ik eerst even doen nou die zit het onderkant dus kan ik het midden gevast naaien van het lichaam als je man boog moet je
krijgt tevreden over phone dus dan met draag het weg verschillende keer in het lichaam en dan kan ik het afknippen hierna je het staartje op de achterkant tussen toevoegen 19 en 22 even vastzetten met een kopspeld voordat je begint te naaien goed laat het daad van de magische ring nog eventjes zitten die wijk ik daar ik ook weg dat staat je op kleine is ik een heel kort afknipt dan kan je nog wel eens losgaan haken begin weer te naaien in dat het het steek je tweede steek je zit er mooiste hangt tweede steek van de stoel van tour ga ik weer van binnen naar buiten werken
in het staartje zo nou ik het staartje vast te leggen nou het staat je goed vast zitten dan kun je draad gaan weg werken in het lichaam nu moet ik ook nog eventjes het overgebleven daan van de magische ring weggewerkt in het lichaam nu gaan we een band je een strik vastnaaien op het oortje beginnen even met de wegwerken van wat overgebleven draadjes wijk in het strikje kan ik deze afknippen en een strikje clara op gepand je geleid te worden een puntje want je vrouwen om het hoort jullie aan de voorkant naar ik moet dicht omdat daar dadelijk tochtstrip ik heb genaaid
wordt naar de twee uiteinden aan elkaar vast het overgebleven draad van een bandje gebruik ik om het strikje ook vast te maken kan mooier achterkant renale zet de twee draadjes en koop mooie knoopje maken en dan weet ik zeker dat het stevig vastzit anina ik er nog wat verder vast nog een beetje los nou ik nu maakt nog even een knoopje nou hij draait nog even nog een keertje door het strikje hoef ik het niet zo heel kort af te knippen stop het water maar tussen de tussen het strikje dan nog stukje ook nog even nu is het goed is ja meneer is mijn kontje klaar niet meer je de konijntjes helemaal
klaar nou ik hoop dat je het leuk vond om te maken kijken voor alles op mijn youtube-kanaal voor verdere voor meerdere amikumu een komisch onszelf te maken dit is mimi en je kunt bijvoorbeeld ook nog dit hele schattige kuip het je vinden heb ook een filmpje van gemaakt en binnenkort mag ook een filmpje van deze hele kleine schattiger koala op mijn website kun je patroon geschreven patronen vinden van deze schattiger kwalen ze het grote project en ook van deze hele lieve een zo'n benarde een zo en ik heb nog veel meer patroon op mijn kun je op mijn website vinden
dus ik zeg ja mijn vrouw even een kijkje