in een filmpje ga ik jullie laten zien hoe je het schattig voor jezelf kunt maken op mijn youtube channel kunnen meer video's vinden voorbeeld van niet schattig kuikentje ook van dit konijntje zijn allemaal makkelijke projecten te begrijpen om te maken met perfect voor beginners en deze kwamen en die klein schattig katje allemaal te vinden nederlandse pinus je natuurlijk verschillende materialen nodig om dit soort je te maken ik heb catania ga gebruikt bij dit gaan gebruik je een twee punt vijf millimeter haaknaald je natuurlijk ook andere ga gebruiken
gebruik altijd de kleinste aangever haaknaald die op de op het label staat van natuurlijk een schaar nodig spelden om alles aan elkaar te zitten en naar naald om ons onder dingen kan aan elkaar vast te naaien this town is een bad en bad de naald je hebt twee veiligheidsoogjes nodig deze 8 mm breed en wat vulling goede vulling is altijd belangrijk voor mooie phone ik heb zelf katoen garen buiten hun andere ga gebruiken dit kleine katjes en met dezelfde ga gehaakt als het fors je daar kaart gaat worden de is vrij dun en gaar die ik heb ik dat is gemaakt met een ander garen ik dank hiervoor en twee
punt 5 mm hoek maar bij die grote bedenk dat is wat dikker dus dan word je had je ook meteen een stuk groter maar de vorm is nog steeds het zelfde dus je kunt gewoon ieder ga gebruiken die vijf vriend en hier staat ook dat je 4 mm moet gebruiken stippen gebouwd en zo heb je twee katten die ja verschillend van vorm zijn ja ze lijken wel oké we gaan beginnen met de magische ring te gaan draaien draad twee kan weer vinger en dan ga je in met je haaknaald en je pakt de draad op wat los hangt dat trek je door die twee lussen heen dan heb je een een lus om je haaknaald
nu pak je de draad en trek je door dealers heen nou nu heb je een magische ring gemaakt ik kan ik haalde maar schrik van mijn vinger en dan ga ik nu ga ik 6 vaste haken en dan ga ik in de ring dan pak ik de data draad trek ik door de ring twee lusjes had mijn haak maat in pakken draad weer een trekken door pijlen zijn nu meteen vastgehaakt zijn noemen tweede vast te haken laat ik nu heel rustig zien zodat je kunt zien hoe je vast haakt later gaat tempel wordt versnellen dit wordt mijn er de gasten hun 4de 5de en dan de zesde nu heeft 6 vaste ga ik in die ga ik de
magische ring dichtmaken in trek de voor aan het kleine luciano ze in het een van die zeer onze kleine wordt je moet nog niet helemaal klein maken hoe trek ik aan en eentje ervan moet dit kleine nou aan die cirkel die kleine hoort daar ga ik nu eerst even een trekker en maak ik die andere cirkel helemaal dicht als dat gedaan is dan trek je aan de losse uiteinden en sluit je de hele cirkel nu kunnen we beginnen aan de tweede toer ik ga nu een stukje garen pakken voordat ik de tweede groep tour gaat te haken zet ik hier een stukje garen in zodat ik goed kan zien
maar mijn tweede toer begonnen is nu ga ik in iedere we aansteek iedere vaste die ik in eerste heb ga ik ga ik 2 vasthaken in deze eerste vaste haak ik 2 keer een vaste dit is de eerste en nu ga ik in dezelfde vasten en zelfde plek ga ik hem erin en dan maak ik mijn ogen vaste dat heet vermeerderen naar de volgende vasten dus de tweede vast van de vorige toer ga ik ook weer twee vaste haken zodat ze plekje nog een vaste ik doe dat in iedere vaste van deze stoere rita gasten gaan vermeeren en dan zul je zien dat je aan het einde van de toer 12 vast hebt gehaakt duik en dus laatste ga ik eerst een
stukje wit en daden verplaatsen en dan ga ik haken in de eerste vaste ik ga je een vesting haken en ik ga pas in de tweede vermeerder tweede vast te haken we twee vaste mijn handelen volgende een vaste in de volgende twee vasten en dit herhalen we dan tot het einde van de toer dus eerst in de eerste steek een vasten en in de tweede twee vaste punt het steker vaststellingen zaal in de eerste steek een vasten en in de tweede twee vasten in dezelfde steek in de eerste een vaste in de 2de twee vasten in dezelfde steek in de eerste een vaste en in het tweede twee vasten in dezelfde
steek nu verplaats ik het wit de daad op ging bijna was niet de bedoeling ja c4 draadje verplaatsen zodat ik weet waar de tour begint nu gaan we de volgende in de eerst twee een vast h ik heb en dan hebben de verwering zijn dus twee de een vast handling derde twee vasten in dezelfde steek en dat herhalen we dan nog vijf keer zijn de eerste een vaste in de 2de een vaste en in de derde de vermeerdering twee vasten in dezelfde steek wij halen dit nog vier keer tot het einde van de toer in toer 5 gram in de eerste drie vasten gaan een heb er een vasthaken en dan in de 4 en de familie zijn deze
eer steek een vasten tweede een vaste in de derde een vaste en daarna in de vierde het vermeerdering twee vasten in dezelfde steek houdt dit gaan weer halen tot het einde van de toer in to assess schamen in iedere 50 steek van je dat betekent dat we eerst nu in de eerste vier steken een vaste geraken is het eerste nu de tweede dan de derde en vierde en dan in de vijfde de vermindering twee vasten in dezelfde steek we gaan weer herhalen tot het einde van de toer toen zeven en acht zijn heel makkelijk we gaan nu gewoon een vaste haken in iedere steek van deze toer
dus doe hetzelfde voor zeven acht overal een vaste in haken nou ze me toen negen gaan we de eerste vijf vasten keer vast te haken en daarna gaan vermeerderen dit is de tweede gasten en de derde steek een vasten in de vierde steken gasten in feite steek ook een vaste en dan in de zeste de vermeerdering twee vasten in dezelfde steek een dit te halen we dan tot het einde van de toer doe het in een hele makkelijke toren gewoon een vaste haar kijk iedere steek van deze toer die gaan we nu toe 11 in de 12 gaan we de eerste zes steken 1 vaste haken dus de eerste nu tweede en derde
en in de vierde steek een vasten in de vijfde steek een vasten in dezelfde steek een vasten in een zevende steek naar gaan vermeeren twee vasten in dezelfde steek en dan gaan inhalen tot het einde van de toer in de volgende vier toren gaan we een staken in iedere steek dus het zijn hele makkelijke toe gewoon een vaste eerder steek en doelpunt voor de door 12 tot en met 15 nou nu gaan we een met haken want we gaan nu de oogjes bevestigen in het haakwerk je deze worden geplaatst aan de voorkant ik zie de zeg me waar ik mijn tool begin met het twitter daad is dat ziet als de
achterkant het maakt op zich niet heel veel uit waakhond maar het ziet er mee vind het op zich op prettig in een het dat dat de achterkant is de ook worden geplaatst dus up to 10 en half met 12 vasten tussen ik gebruik ik voor deze spellen om te bepalen waar droog is gaan komen u weet dat daarna heb ik een keertje naar u kan natuurlijk wel zeker weten dat is goed geplaatst worden nou zijn daden vaatjes er wel erg klein met dan meisje niet in één keer een oogje instappen lang gebruik even mijn haaknaald om het gaat je iets groter te maken dan krijg je het ook gemakkelijker in
op na het is de eerste hetzelfde doet bij de twee weken is hebt gaat je het schoon te maken en als het gaatje dan goud te rusten aan dit tweederde ook in goed kijkt naar moet komen lizzie wel groot genoeg mijn u zien hoeveel een nog maar de achterkantjes op je oog is te plaatsen en dan kunnen we dadelijk verder gaan haken je kunnen we verder met het haken van toen we 16 in de eerste zes steken gaan een vaste haken dus de derde en de vierde vijfde en in de 60ste een vaste nu gaan we zeven nachten samen dat doe je door je haaknaald al in de vorst er tussen te steken van toolchain
steek 7 en 8 dus in de voorste lus uur nu gaan we steek 8 het dorp in de fors klusjes haaknaald dan pak je de draad en trek je doen bij de files zijn moet ik me nog twee lussen op je haak naald dat ik je duim heen en nu heb je 7 en 8 samen gehaakt het gaan we halen is in de eerste ik was de twee vasten in de derde een vaste 4 een vaste de vijfde op een vaste en dan de de zesde in vast en aan de volgende twee samen haken dus weer eens kijken en in de voor stuk van de steek pak je praat en trek je dan bij de lus heen inderdaad ook een trekken door die lucy dan ik het samen gaat dit gaan we
herhalen tot het einde van de toer nou heeft dat laatste twee steken vaak samen haken aan de gaan beginnen aan toer 17 moet doorzeefd die gaan we nu eerst de 5 en we een vaste haken zijn deze eerste een vaste de twee drie vasten in de bij drie vasten in de veren in vaste en ook in de vijfde en raken we de 6 en de zevende samen en dit herhalen we nog vijf keer tot het einde van de toer naam ik haak de laatste eeuw het slaan van een stoel en begin ik en toe 18 in de eerste twee zijn de eerste vier steken haakje een vaste en dan ga je de 65 zou maken dus in de eerste een vaste in de 2de
eeuw gasten in de derde een vaste en ook in de vieren een vaste en dan haar door de 5 en de zes tesamen dit herhalen we dan tot het einde van de toer ik ga ik nog even de laatste 2 samen van de laatste tour van de tour zee de 18 je gang het toen 19 in de eerste 3 steek gaan een vaste haken is in deze eerste steek een vasten dan in het tweede een vaste in de derde een vaste en mijn haak de volgende vier aan de vijfde samen hem ga niet herhalen nog vijf je tot het einde van de toer na het in de dus laatste samen laatste samen maken en dan gaan beginnen en toe 20 in de eerste twee gaan we een
in vast te haken en dan haak ook de derde en de vierde samen een verhaal hebben dan tot zijn einde van de toer nou voordat we verder gaan k maar na heeft deze toer af dan gaan we eerst even wat wat vulling in het lichaam stoppen dan best lastig om dadelijk als je helemaal klaar is onder dan de vulling in te stappen dus ga ik eens even nu wat verlinde in doen zodat ik helemaal klaar zijn met haar ik noem ook nog het vriendin in de vallen vaste basis zodat je altijd de goede kwaliteit van hem gebruikt als je namelijk voeding hergebruik van oude op personen ja dan merken te vaak dag
het kroontjes is je tuin wordt de foto kan niet zo mooi ik raad je toch aan om nieuwe vulling te gebruiken zoals je twisten he een mooie vorm wil mijn gemak wat het veel veel vulling want je zult merken dat na een tijdje van dit je dat je van kony steeds zachter wordt waarom dat zo is weet ik ook niet maar dan is 12 fijne zielen van de of veel volume in heb gedaan dat niet delen met niet te slap wordt allemaal controleer had de goed de fontys vullen en hierbij gebruik even de achterkant van de haaknaald om om de ja de vormen goed krijgen nou kunnen we vermaken we gaan nu eerst
in de eerste steek een vasten haken en dan haken elke tweede en derde samen moest deze twee keer volgende steek gaan we staan maken neem die ga ook bij herhalen dus weer heen in vast in de eerste steek en dan de volgende twee samen maken we doen dit tot het einde van de toer in de laatste tour nog eens warm gaan beginnen samen iedere 1e en 2e samen maken ze begint meteen met samen maken en dat doe je dan in totaal zes keer dit ga ik niet heel goed noobs ik ga even deze loshalen want ik moet natuurlijk niet één vast te haken ik ga nu heeft 2 xa maken neem dan de volgende twee ook weer
aanmaken en pijn heb ik dan zes zes steken over nou dit is de laatste twee banaan samen haken nu is deze tour klaar ik bedraad door en trek de draad de doorheen hebt af en voordat ik nog wat vulling nu ga ik eens zich het hulp taartje verwijderen die heb ik net niet meer nodig en nu ga ik met een stokje eetstokje is heel klein en ik kan makkelijk en had meer vulling instappen de dat het een ander toch niet goed gevuld is nou nu is het tijd om het gaatje dicht te maken ik ga er voor naaien door de alleen de buitenste lussen van de laatste zes steken dan trek je het draad een trucje het
gaatje dicht nu moet je truck gewoon eventjes door je een haak haak heen aaien een paar keer want je wil niet dat er uit de loskomt die kun je taartje afknippen en gaan beginnen aan het maken van de staart we gaan dan beginnen met een magische ring eerst h4 vast in haken studie gaan beginnen met de eerste vasten dan de tweede gasten together de vieren we vier vaste gaart en kunnen het de magische tegen sluiten trek eerst huis klein lusje nam het kindje kleine dat kleiner wordende rondje in een licht de andere me dicht en dan weer een luchtje trekken en dan is je magische
ring gesloten nou in de volgende kleuren gaan vermeerderen in ieder uitsteek yes gebaar ik een helpt aard je kan ik goed zien waar mature begint dan ga ik in de steek twee vaste haken toen deze eerste steek en 2 vast te haken in tweede ook twee kasten in de benedick twee vaste en in die vier de twee vaste heb ik aan het eind heb in totaal afsteken juf plaats ik het helpt raad je een hamer in iedere steek een vast aken de volgende toen toen hele simpele toegang een vast en iedere steek in de volgende toer gaan we in iedere eerste steek een vasten haken en de tweede twee vaste
dus in deze eerste gaan een gas taken en dan in de tweede steek twee vasten in dezelfde steek dan de eerste een vaste in de 2de twee vasten in dezelfde steek en dit gaan we halen tot einde van de toer in volgende toer gaan we de eerste leesteken een vasthaken en dan in de bedden gamma van meer daar is in deze eerste steek een vasten in de tweede steek een vasten in de derde steek twee vasten in dezelfde steek hij niet gaan ogen prikje halen tot het einde van de toer de volgende toer is heel makkelijk we haken namelijk geen vaste iedere steek door 7 gram in oranje haken
maar nu gaan we vast een oranje varen verbergen achter de laatste tour van toer 6 achter laatste steken van toer 6 dus leg daarom leg dan voor de garen 8 het aardbeitje ga dan in de steek zoals je ziet is het garen net iets net achter trek dan ga je verder met haken manier wordt vast het oranje gaaf bevestig achter die laatste twee steken nu bij de laatste steek die gaan niet helemaal afmaken we gaan nu hier is mijn onze haaknaald in die steek we pakken de draad op en nu gaan van kleuren avast veranderen dan kan dit oranje draak waard en het trip door de doorheen hij nu gaan we
fijne haken met de koran je graag de volgende toer 7 verbergt er nog even het laatste in de laatst achter de laatste paar steken het weer te gaan we gaan we eerste drie steken één ga staken de derde steek indien u vieren steek gaan we vermeerderen twee vasten in dezelfde steek en dit herhalen we tot het einde van de toer door acht en negen zijn heel makkelijk je haak namelijk een vaste in iedere steek van deze tour en van toer 9 dus 8 en 9 een vast te haken in iedere steek teams door 10 gaan we iedere 4 a 5 de vaste samen maken haak een vaste de eerste een brief steek
je zijn leven eerste steek een vasten in de tweede een vaste in de derde een vaste en dan haken we de volgende de 4 en de feiten samen en we gaan halen dit drie keer tot het einde van de toer nou hoe gaan we naar de laatste 54 samen van door 10 ga naar toe 11 huis in een makkelijk toe 11 en 12 van een vaste haak en iedere steek van deze 2 toeren in de 13de tour haken we de een vaste de eerste 2 stinken en dan haken we de bedden en en veren steek samen in deze tweede steek een vasten en dan gaan we samen maken en dit herhalen me dan nog drie keer tot het einde van de toer
nu zijn we bij tour 14 het is een hele makkelijke tour je hart van een vaste in iedere steek van deze toer intro 15 haak waar een vast en de eerste steek en dan haar kunnen twee dennen met haar samen nu verhalen tot het einde van de toer en dan hebben we uiteindelijk na acht steken gedaan in tour 16 tot en met 18 gaan maar een vaste haak en eerder steek dus zijn drie hele makkelijke toeren aan een vast een eerdere steek haken nu half echte dat doen we door een halve vaste te haken in de eerste vaste van een vorige toer dus is eigenlijk de eerste volgende steek de haak een halve vast in haar van
ga je eerst in die steek pakje traag maar je trek de draad meteen door door de lussen op je haak naald zo maak een halve vaste je kun je praten en we doorheen trekken en dan is ja staat je klaar nu nog even wat vulling erin stappen uit het makkelijkste met een eetstokje het stokje nu is de staart klaar en gaan we beginnen met de sluit beginnen met een magische ring de kwadraat economie vinger gereden de haaknaald gepraat trek het er doorheen het water op en trek het door de lussen op je haak naald nu nu willen mager sling klaar en gaan we 6 vaste haken in de magische ring
dit is de eerste vaste dan de tweede derde vierde en de vijfde en dan nog een nummer 6 vaste ga in kunnen we het de magische ring sluiten nou nu gaan beginnen met de tweede toer we gaan in iedere steek vermeerderen dus twee vast te haken iedere stip dus de eerste steek twee vasten in dezelfde steek dan weer twee vasten in dezelfde steek uw ik vast inderdaad steek doet ik nu na drie keer tot het einde van de toer in de vormen toe gaan we een vaste haak en iedere steek van de tour nu gaan we in iedere eerste steek een vasten haak en dan en tenen gaan voor leren dus in even eerste steek een
vasten haken dan de tweede steek ga er meerdere twee vasten in dezelfde steek dan in de eerste vaste eerste steek een vasten een tweede steken twee vasten en dit te halen tot het einde van de toer in de vorm natuur gaan we de eerste twee steek een vasten haken dus de eerste steek en de twee le steak op een vaste en gathers ik ga vermeer de twee vasten in dezelfde steek en we doen dit nu weer dus geen gas en de eerste twee steken en dan twee vast in de kernen herhalen dit dat het einde van de toer in de volgende toer haken we een gasten in iedere steek nu is dus naar het klaar hij gaan
afhechten met een halve vaste in de folie steek kunt dan de taarten en waardoor intrekken en dan is de snuit af we gaan nu de neus maken we maken er voor magische ring en de haken 6 nate 5 vasten de neus bestaat maar het een tour en het einde van de toer maken die magische ring dicht en een hertje af met een halve vaste nu gaat door maken begin met de magische ring ga nu vier vaste haken in deze magische ring dit wordt de eerste we hebben twee de vaste derde vaste namelijk hier de vaste sluit het een magische ring een volgende toer gaan en iedere steek vermeeren dus twee vaste haken in iedere steek
krijgen uiteindelijk 8 gasten dus in deze eerste steek twee kasten haken pups heel star een keer te gaan de eerste de tweede vast aken en dan het tweede steek twee vast te haken derde steek twee vast te haken gaan aan en de vieren ik vast te haken dan plaats ik meld raad je een gaan in de volgende steek een vastraken en dan in iedere 2e twee vasten in deze tweede gamma twee vaste zaad steek maken en dan weer een vaste eerste steek en dan twee vasten in de volgende steek een vast in de eerste steek twee vasten in de volgende steek dan weer heen gasten de eerste steek en 2 gast in de laatste
steek naam de tour de ville tour akaba een vaste eerste twee steken en we kennen steek gaan valera dus in deze eerste steek een vasten tweede steek een vasten en de derde steek twee vasten in dezelfde steek en dit herhalen we dan nog drie keer de volgende toer haak hem in de eerste 3 steek een vasten dus in deze eerste steek een gasten met tweede steek een vasten hele derde ook een vaste en dan de vierde gaan vermeerderen twee vasten in dezelfde steek het gamma truc herhalen dus in de eerste steek een vasten in de tweede steek een vasten en ik geddes tekening gasten en
individu duikers vermeerderen nu twee vasten in dezelfde steek tour zes en zeven je makkelijk het roer je hoeft maar een vaste haak en iedere steek van deze toer nu is dat je klaar we kunnen we de helpt het verwijder hem er gaan afhechten met een halve vaste in de volgende steek ik afknippen en dan trekken we de draad erdoorheen nu stoort je klaar het zit een beetje puntig frank heeft die gaan we liggen plat drukken en de hulp de hulpdraad verwijderen maak daarna nog een oortje je gaan we de pot maken begin daarom met de magische ring in de magische ring haak hem nu 6 vaste in de eerste
dus de eerste gasten dan de tweede vaste dan de derde vaste in vieren gasten en de wijk de vaste and disaster en dan kunnen we de na sering sluiter we gaan nu in iedere steek van de tour vermeden vermeerderen plaatsen eerst een altaartje ga 2 vasten haken en alles ze steken dat zijn deze eerste steek twee vasten in dezelfde steek de naam in de tweede muziek de heer stad maak dan in de tweede steek twee vaste haken in de derde steek twee vaste haken in de veren steek twee vaste haken in de vijfde steek twee ga staken en ook in de zuster haken we twee vaste toen we 3 en 4 zijn heel makkelijk je
hebt nu een vaste iedere steek van deze toer in de laatste toer haak we elke derde vieren vaste samen maar is een eerst een gast in de eerste steek dan een vasten in de volgende steek en dan haak door de volgende twee samen de volgende eerste steek een vasten in de tweede steek een vasten en dan de volgende twee samen maken eerste steek een vasten de tweede steek een vasten en en de laatste twee staarten haken nu is je pootje klaar dan kun je hulpdraad verwijderen en dan gaan we afhechten met een halve vaste in de volgende steek nee moet natuurlijk nog een potje maken
de binnenkant van we maken dit gaan we in rijen haken beginnen met het maken van een lusje en daarna ga ik me seth lossen dus de eerste 2 de landen bellen vierde vijfde en de zesde we beginnen aan de eerste tour begint te haken vanaf de tweede lossen van je haaknaald dan gaan we vijf vast taken is de eerste vaste dan de tweede vaste de derde vaste de vele gasten aan de wijk te wassen nu draaien we het haakwerk om eerst maken lossen en dan draai ik het haak mee kon en slaan de eerste vaste oven en haken waar dag en daarna kunnen over vier steken een vaste is de eerste slaan we boven beginnen
meteen een tweede te haken maar door een vaste en volgende ook een vaste in de volgende een vaste en in die laatste in vaste maak een losse en dan draait haar hij kon geen je weer te haken in de tweede vaste eerst slaan we over we maken 3 vasten de eerste steek een vasten tweede steek een vasten en in de derde in gasten dan maken we in een losse en draai het hek haakwerk om samen de eerste vaste oven aan haken in de eerste en de tweede steek een vasten en daarna ga ik je een losse mijn haak bij kom en een slang weer een steek over en een haak er geen vaste nu keer afwachten door het draad door te
knippen en alleen maar doorheen te trekken miesje binnenkant van ogen af en moet je nog eentje maken voor het andere oor nu gaan we de binnenkant van het oog op het oor naaien ik begin met het naaien in het oor en dan ga ik van de onderkant naar de bovenkant naaien en als ik in het oranje orgaan het begin ik weer te naaien in hebt en het plekje waar net het witte daaruit kwam geen iedere stap laten zien van het naaien omdat het best wel lastig kan zijn om zo is hij netjes op te maken en als je klaar bent dan ga je lang bij kitt draad even weggaan en binnenlandse horen
normale maakt nog wat extra steekjes aan het pinnen kantoor me dat ben ik vergeten een andere los te doen om gifjes weggewerkt worden een knoopje maken in bij de draadjes zo kan een goed idee dan knip je het witte draad af die stoppen we in het oor en doe het zelfde voor het andere oor nu gaan we dus naar je op het lichaam beginnen te naaien in de volgende steek dat maakte met de vorm van de snaar net iets mooier voordat we het op het lichaam na je zat het eerst even vast met kopspelden we gaan hem naaien tussen toeren 9 en 18 dat betekent het een bovenkant van de
sluit net onder toer 9 komt en de onderkant van de sluit net boven toe achting voordat je begint te naaien moet je zeker weet het zit goed mooie vastgespeld nou niet naaien in de groep zijn plek begin te naaien in de aan de binnenkant dus aan het lichaam daarna ik van binnen naar buiten dus nou dus ik ga eerst een binnenkant van de site en dan aan de buitenkant en ik nou altijd verder in het gaatje we net het water kwam zwanette draad uitkwam in het lichaam ik kleedde me iedere stap laten zien hoe je goed kunt zien hoe ik het lichaam over het besluit op het lichaam opgeleid
na voordat we en helemaal gaan dicht naaien moeten nog wat vulling in de sluit komen ze nu een mooi klein gaatje nog we kunnen we dan de vulling die stappen van een mooi stevig op met veel vulling achterkant van je haaknaald is ook wel handig om de vulling goed op zijn plek te krijgen nu kunnen verder gaan met naar je na je nog even het laatste stukje op het lichaam nu de snuit op het lichaam is ga night hoeveel je nog even het draad weg te werken nu heb je het snijdt dus neem er klaar nu gaan we de neus op te sluiten naaien op tour een het iets laatste gezin omdat het het zwart garen is maar
het gaat dezelfde manier als je de de snuit dokter om het lichaam hebt genaaid nu worden de rol gemaakt maar spel de de horen tussen toer 5 en 13 dat betekent een bovenkant van de oah net onder toer 5 zit en onderkant nep of toe 13 de onderkant van de oren bevindt zich ze dan fit 7 vaste tussen de oog en de onderkant van het oor ik maak de vorm van het al een beetje bouillon toe binnenkant van de core ziet iets naar achteren goed vast bellen me voordat je begint te naaien ook het andere oor spel op het lichaam kunnen we hem voor dat we beginnen met naaien kijken of beide oren wel goed
geplaatst zijn of ze samen leuk staan op het lichaam heeft tevreden bent kun je beginnen met naaien beginnen we aan de onderkant van het van het poortje ik naai door beide lagen van het oor nee heen we hebben natuurlijk het oor dubbelgevouwen en dan werken in onderkant twee lagen en ik na iedere keer door beide lagen heen een boodschap van we ze ik even extra stevig vast u kan natuurlijk niet dat het ooit je laten los komt en als het een paar keer goed ik vast genaaid dan verwerk ik het arrest van de draak in het lichaam nou nu ga ik het andere nooit je vast naaien
je ziet dat ik hier het draad in het midden van het ooit je hebt zitten het ga ik eens even een medewerker dan begin ik van boven naar onder te naaien ik had eigenlijk beter oortjes zou kunnen vouwen dat ik meteen het de raad je aan de onderkant had maar wat ben ik een beetje vergeten maar op deze manier kan het ook ga nu mijn ik manier van het in ik had lichaam naar beneden en daar begin ik het onderkant van het oortje vast te naaien het de bovenkant van het oortje goed vast met verschillende steken en wijk daarna een te gaat verder weg in het lichaam nu is het tijd om de voeten op tegen
nou ja we gaan wijten aan de onderkant naaien begin even te naaien een stukje verder de eerste steek van de volgende toer en dan die wees op de onderkant ik ga eerst de onderste laag dus de laatste tour ga ik vast naaien op het lichaam eerst had ik een van beide voetjes op de goede plek groene nog hoek kijken of je voeten goed geplaatst zijn je kunt ze nu nog veranderen is tevreden bent over de plaatsing dank u is er vast genaaid naai de eerste laatste tour vast op het lichaam ook nu de nou ik weer door beide lagen tegelijk in een ik vergeet eventjes wat ik nog de
bovenkant van de voetjes vast moet naaien aan het lichaam als ik nu de kopspelden zou verwijderen dan zit het voetje hales met een randje heel slap aan het lichaam natuurlijk niet ik wil namelijk dat het bovenkant je ook vast zit als ik die vast maar alleen aan de bovenkant en krijgt de het voetje ook onder andere vorm dus moet je er goed uit dan kun je het laat gaan wij gaan werken in het lichaam nu gaan beginnen aan 2e voet je ook hier weer eerste laten tour bevestig aan de onderkant vak lichaam en of er een klaar zijn met kyla aan de laatste tour vast aan aaien dan kunnen
we de de bovenkant van het voetje ga vast naaien aan het lichaam wanneer je tevreden bent of hoe je voelt je er uit ziet via de rest van het garen weg werken in het lichaam nieuwe alleen nog de staart vast te maken de staat naar je op de achterkant van het lichaam maar na je de staan tussen to 14 en 18 dunkey je na je eerste efendi volgende steek en dan is het staat je klaar om vastgenaaid worden vastgesteld worden op het lichaam kijk goed of het staartje al in het midden zit aan de achterkant tijdens het vastspelden ook hier laat ik even iedere stap zien hoe je het hoe het stoere staat
vastnaait op het lichaam dat is goed vastzit dan werk je de wijk nog even de laatste stuk draad weg in het lichaam en draad afknippen en dan is je voor ze klaar ik heb nog meer leuke kunnen voelen filmpjes op mijn youtube kanaal staan ik heb ook een website en de hecho park patronen geschreven patronen verkoop dit is een van de knuffels die erop staan is kleine schattige karren en ook een sesam en of ik heb nog veel meer leuke anneke rumi's patronen bedankt voor het kijken naar mijn filmpje als je het leuk vond zou ik leuk vinden geef een like geeft aan het
filmpje en je kunt je ook abonneren op mijn youtube kanaal dan zie je nog in de toekomst nog meer leuke filmpjes