Orgel-bekerwarmer

Hoe maak je een gebreide cupwarmer?

We kunnen zeggen dat er geen gebied is waar niet wordt gebreid. Omdat we veel breien gebruiken in kleding en accessoires, kunnen we ook profiteren van ornamenten die met breien op heel verschillende gebieden zijn gemaakt.

Vandaag wil ik je het cupwarmer-model van gehaakt breien laten zien. Deze breiklus, die vrij eenvoudig te maken is, kan een prachtig ontwerp voor je zijn.

Je hebt misschien hoezen van breiwerk gezien om theepotten warm te houden. Deze hoezen werken echt om theepotten warm te houden.

Ik zal het je laten zien mesh bekerwarmer het houdt de drank in je glas warm en helpt je ook om het glas comfortabeler vast te houden. Op koude winterdagen kunt u gemakkelijk nippen aan uw warme koffie, thee, kruidenthee of sahlep.

Mesh kopjeswarmer een heel eenvoudig model om te maken. Allereerst moet u aan een ketting trekken op basis van de grootte van uw glas. Het detail waar u hier op moet letten, is om het handvatgedeelte van het glas open te laten.

Je maakt leuningen aan de ketting die je breit. Ga op deze manier door met het maken van leuningen tot je de rand van het glas bereikt. Voeg dan het gebied onder het handvat van het glas samen. Ook hier worden leuningen gebruikt.

Als laatste wordt er een draad onder de rand van het glas gespannen en wordt de andere kant aan de knoop vastgenaaid. Op deze manier kun je deze kopjeswarmer gemakkelijk verwijderen en je glas wassen.

Mesh kopjeswarmer U kunt onderstaande afbeelding bekijken voor de constructie van het model. Dit handwerk is een heel goed alternatief om gebruik te maken van de breigaren die in je huis achterblijven.