Lange dames vest-modellen

Lange vestmodellen voor dames breien

Vesten zijn een van de meest favoriete kledingstukken van breiende vrouwen. Vooral lange wintervesten voor dames zien er stijlvol uit en helpen warm te blijven op koude winterdagen.

Voor jou vandaag gebreid dames lang vest Ik wil de modellen laten zien. Lang damesvest Ik vond de modellen erg leuk en wilde ze met jullie delen.

Lang damesvest In bijna alle modellen werd dezelfde naaldbreitechniek gebruikt. Het enige dat anders is, is de vorm van het vest.

Lang damesvest We kunnen zeggen dat er in elk van de modellen verschillende details zijn. Terwijl sommige vestmodellen recht zijn gemaakt, worden kragen in andere gebruikt.

Lang damesvest Dit is het model dat ik het leukst vind onder de modellen. Vooral het geborduurde kraaggedeelte ziet er erg stijlvol uit. Een zeer brede kraag is geborduurd. Het vest is eleganter gemaakt door een gebreide riem in de taille te maken.

Lang damesvest Ik vond dit model in pocketvorm ook leuk tussen de modellen. Rondom de hier gemaakte grote zakken zijn kwastjes gemaakt. Op deze manier is zowel een mooi detail gecreëerd als het vest eleganter gemaakt.

Lang damesvest Eenkleurig garen had de voorkeur bij het maken van modellen. De geselecteerde garens hebben de voorkeur boven dikke breigaren. Het vest is dus dikker.

Lang damesvest Bij de modellen zijn de armdelen kort gehouden. Hierdoor zag het vest er anders uit. Het maken van deze vesten kan even duren. Als je niet genoeg tijd hebt en moeite hebt met zulke lange knutselwerken, kun je deze vesten maken door een pauze te nemen.

bron: https://tr.pinterest.com/