eenvoudige breimodellen : GEBREIDE ROOS MODEL GEMAAKT
Orgu-Gul-maken

Gebreide rozen maken voor decoraties

Ik blijf je verschillende breiwerken laten zien. Tegenwoordig kun je een heel stijlvol gebruiken breien rozenpatroon Ik wil een gedetailleerde uitleg van de productie geven als een video. Doe het met kleurrijke breigaren uw net deze rozen kunnen worden gebruikt voor verschillende decoraties.

Gebreide rozen zijn een stijlvol model dat je kunt gebruiken om de vezels te versieren, dekens te versieren, gebreide kussenslopen te maken en te versieren, gebreide tassen te versieren en voor alle versieringen die je maar kunt bedenken.

Je kunt dit soort handgemaakte ornamenten gebruiken om klassiek breiwerk kleurrijker en opvallender te maken. Rozenpatroon breien Het is gemaakt met eenvoudige haaktechnieken. U kunt op deze manier de overgebleven kleurrijke breigaren gebruiken en vervolgens in verschillende ornamenten gebruiken.

GEBREID ROZE MODEL
GEBREID ROZE MODEL

Rozen maken breien Hiervoor wordt Ören Bayan Lux Baby touw gebruikt. Nummer 5 crochet wordt gebruikt als haakwerk. U kunt ook de resterende threads gebruiken die u heeft.

Er zijn 50 kettingen getekend om het model te maken. Je kunt aan meer kettingen trekken om een ​​grotere roos te maken. Aan deze getrokken ketting wordt een rij veelvuldig naalden gemaakt. In de volgende rij werden leuningen gemaakt en gevorderd. Hier, wanneer het model klaar is, ontstaat er een gebogen look.

GEBREID ROZE MODEL
GEBREID ROZE MODEL

Toen het bovenste deel van de roos was gemaakt, werden er bladeren gemaakt. Ook hier is een prachtig bladpatroon ontstaan ​​door aan een ketting te trekken, een dichte naald te maken en leuningen te maken. Bladeren zijn gemaakt met twee groene draden. Vervolgens werden met behulp van een naald rozen en bladeren gecombineerd om een ​​prachtig ornament te creëren.

Breipatronen maken Je kunt de onderstaande video volgen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCurfH69JEGHIKMNzSkA90Dw