eenvoudige breimodellen : GROOT BLOEM DEKENMOTIEF GEMAAKT MET VIDEO
Big-Flower-deken-motief

Gebloemd dekenmotief

Ik wil je graag de gedetailleerde constructiestappen laten zien van een flitsend en stijlvol dekenmotief. Groot gebloemd dekenmotief Het is een heel ander ontwerp dat de aandacht trekt met zijn kleuren. Dit model moet je zeker eens bekijken, ik zal het de gedetailleerde constructiefase geven.

Groot gebloemd dekenmotief Tijdens de constructie zijn 3 verschillende gekleurde draden gebruikt, namelijk roze, rood en wit. Met deze draden is een zeer goede harmonie bereikt. Op deze manier kunnen we zeggen dat er een visueel feest is gecreëerd.

Bij de productie van het gebloemde dekenmotief is in elke rij een ander breiwerk gedaan. Bij dit model, dat aanvankelijk in een ronde vorm was gestart, is in het midden een ander model aangebracht. In andere rijen wordt dezelfde bloemschijf gemaakt in verschillende maten. Op deze manier is er een groot model ontstaan.

Het schrikt je af dat er in elke rij een ander proces wordt gedaan tijdens het maken van het dekenmotief hier. Hoe je elke rij in de video moet doen, wordt heel goed uitgelegd. Als je deze video volgt, kun je het model zonder problemen verwijderen.

Groot gebloemd dekenmotief Als het klaar is, heeft het een vierkante vorm. Met dit dekenmotief kan zowel een enkele deken of sprei worden gemaakt, als een dubbele deken en sprei. Nadat u de maat heeft bepaald voor het breiwerk dat u wilt doen, kunt u een mooi ontwerp maken door uw motieven te maken.

Groot gebloemd dekenmotief U kunt de kleuren gebruiken die u wilt om te maken. U kunt het aantal kleuren naar wens vergroten of verkleinen.

Je kunt de onderstaande video volgen om een ​​groot gebloemd dekenmotief te maken.