eenvoudige breimodellen :  HOE MAAK JE EEN GEVLOCHTEN BIKINI?

Bikini maken

Het feit dat het al warm weer is, roept bij vrouwen onmiddellijk zee, zand en zon op. Bikini is natuurlijk een van de onmisbare onderdelen om dit te laten gebeuren.

Nou, wat dacht je ervan om deze zomer je eigen bikini te maken? Ik kan horen hoe je het zegt. Bikini van mesh Deze zomer kunt u uw eigen bikini voorbereiden en gebruiken. Wel hoe? Verzoek hoe je een mesh bikini maakt detail…

HOE MAAK JE EEN GEVLOCHTEN BIKINI?

U kunt beginnen met breien door de gewenste kleur gemerceriseerd garen te nemen en een haaknaald van 1,3 mm te gebruiken. U kunt in de eerste plaats beginnen met breien met 20 kettingen. Ik heb de gebreide bikinivideo onderaan ons artikel voor je gedeeld. Hier kun je het gedetailleerde bikini-maken bekijken.

HOE MAAK JE EEN GEVLOCHTEN BIKINI?

Na het voltooien van het eerste borstgedeelte van de bikini, moet u doorgaan naar het tweede deel. Nadat je het tweede deel op dezelfde manier hebt voltooid, kun je het bovenste deel voltooien door een touw door de gaten die je onderaan hebt gelaten te halen.

HOE MAAK JE EEN GEVLOCHTEN BIKINI?

Na het voltooien van het bovenste deel, zou u hetzelfde touw moeten breien en op dezelfde manier voor het onderste deel. Hiermee maak je jouw stijlvolle gebreide bikinimodel klaar voor gebruik.

Een van de trendy modellen deze zomer bikini modellen Je zult oogverblindend zijn en je perfect kunnen aanpassen aan de mode van dit jaar.

Bikini van mesh Het heeft een zeer eenvoudige constructie en iedereen die weet hoe hij moet haken, kan het gemakkelijk doen. We hebben je verteld hoe je een gebreide bikini met foto’s kunt maken. Maar voor een gedetailleerde uitleg moet u de video bekijken en de toepassing op een begrijpelijkere manier starten.

Voorbereiding van de bikini

Videobron: https://www.youtube.com/channel/UCyhve-qnV-YrQ1iKEe_2wdg