Gevoerde vesten baby
Lente-blouse-model

Lente gebreide blouse met capuchon

Als je denkt dat ik genoeg breiwerk heb gedaan voor de winter en modellen maak die ik in de lente en zomer kan gebruiken, moet je dit model zeker eens bekijken.

Vandaag weer een heel eenvoudig en mooi lente blouse patroon Ik wil laten zien Omdat de constructie van het model heel eenvoudig is, kun je in korte tijd, in maximaal 3 dagen, een prachtige blouse maken zonder je te vervelen.

Kleine vierkante motieven werden gebruikt om een ​​voorjaarsbloes te maken. Wanneer deze vierkante motieven bij elkaar worden gebracht, ontstaat er een prachtige blouse.

Voor de hier gemaakte vierkante motieven is eerst een bloemmotief gemaakt. Later is dit bloemmotief in een hoek bewaard gebleven en is er een mooi motief ontstaan ​​door het te borduren met leuningen.

U kunt hier eenvoudig de constructie van het model leren. Bij het combineren van motieven moeten deze bloemmodellen zo blijven staan. U kunt zien hoe het wordt gecombineerd door het blousemodel visueel te bekijken.

Wanneer het lichaamsdeel van het springblousemodel is voltooid, wordt het bloesemodel hier in de capuchon gemaakt. Het kapgedeelte is gemaakt van leuningen. Je kunt deze hoodie niet maken als je wilt.

Hier gemaakt lente blouse patroon Gemaakt als een kort model. Dus de lengte kan hoger zijn dan de taille. Je kunt deze blouse langer maken als je wilt. Je kunt het wat langer maken en het in tuniekstijl doen. Ik denk zelfs dat een lentevest kan worden gemaakt met deze motieven die hier worden gebruikt.

Lente blouse patroon Kies garens die niet zweten en de huid niet storen, die in de zomer gemakkelijk kunnen worden gebruikt.