Pearl-Pistache-Baby-deken

Een tweekleurige babydeken maken met parels en pistachenoten

Een erg leuke vandaag voor degenen die zich voorbereiden op hun baby baby deken maken Ik wil laten zien Deze babydeken is gebreid met twee kleuren touw en versierd met parels. De gedetailleerde constructiefase van dit dekenmodel gemaakt met eenvoudige haaktechnieken is opgenomen in de onderstaande video.

Babydeken met parelmoer en pistache Bij het maken van het model zijn twee touwen gebruikt. In het hier gemaakte model worden pinda’s gebruikt. Het belangrijkste detail van dit dekenmodel is het breien met twee kleuren garen en het samen breien van de draden.

Het roze touw blijft in het bovenste gedeelte terwijl het witte touw aan de onderkant blijft. Natuurlijk zijn er details waarmee u tijdens het breien rekening moet houden om dit te doen. Deze worden in de video in detail uitgelegd.

PEARL PISTACHIO BABY DEKEN
PEARL PISTACHIO BABY DEKEN

Maak een babydekenEerst werd de gewenste kettinglengte getrokken tijdens het rollen. Later is begonnen met de constructie van het model met gele draad. Daarna ging het model verder met witte draad. Hier worden de parels in het model niet toegevoegd terwijl de deken wordt verwerkt. Vervolgens werden deze parels met behulp van een naald op de deken genaaid.

PEARL PISTACHIO BABY DEKEN
PEARL PISTACHIO BABY DEKEN

Nadat het dekenmodel klaar was, zijn de randen gemaakt. Aan de randen zijn plakjes gemaakt met witte draad. In de video wordt in detail uitgelegd hoe je deze plakjes moet maken. Als je hier op let, maak je een heel mooi model deken. Als je wilt, kun je de deken op verschillende manieren versieren.

Babydeken met parelmoer en pistache U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCsuaf6BIdhx39bpgko0W27g