Robadan-meisje-babyjurk

Robadan babymeisje jurk

Ik wil je een zeer stijlvolle en flitsende jurk voor babymeisjes laten zien. Dit babyjurkje, dat opvalt door zijn uiterlijk, ziet er door het gebruikte breigaren heel stijlvol en anders uit. Dit babyjurkje staat meisjes geweldig.

Voor deze babymeisjesjurk, gemaakt vanaf het schouderstuk, wordt een eenkleurig touw gebruikt in het lichaamsdeel. Op het rokgedeelte is een ander touw met kleurovergangen gebruikt. Dankzij deze touwen wordt een afbeelding gevormd alsof er stof is gebruikt in het onderste deel van de jurk, dus in de rok. Het maakte de jurk eleganter met verschillende versieringen op de jurk.

Robadan babymeisje jurk Gebreid voor baby’s van 9 tot 12 maanden om te gebruiken. In het bovenste deel van deze jurk is een eenkleurig touw gebruikt. In het rokgedeelte zijn 2 bollen fluweel gebruikt. Als spies werden 3 spiezen gebruikt.

Er werden 76 lussen gemaakt voor het maken van de jurk en er werd begonnen met het maken van de jurk vanaf het juk. Bovendien werd het model vastgesteld en werd er begonnen met breien. Het maken van de jurk is vrij eenvoudig, je moet op de getallen in de video letten en het breiwerk dienovereenkomstig breien.

Robadan jurk voor babymeisjes Een heel mooi model dat gemaakt kan worden door degenen die weten hoe ze met een naald moeten breien. Terwijl het model wordt uitgelegd, wordt er informatie gegeven over hoe ze haar jurk kan vergroten. Je kunt ook grotere jurken maken door hier op te letten.

Robadan jurk voor babymeisjes U kunt de onderstaande video volgen ter voorbereiding ervan.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCJJVvVVl_puXabcWEwcG_tg