Uc-dimensionaal-bladeren-model

Driedimensionale bladeren breien model maken

Ik heb al eerder verschillende breiwerken met jullie gedeeld, gemaakt van driedimensionale breimodellen. Vandaag weer erg stijlvol en flitsend driedimensionaal bladerenpatroon Ik wil de productie aan jullie presenteren als een uitgebreide uitleg met video.

Je kunt dit breipatroon ook gebruiken bij het maken van blouse- en vestmodellen die je in de zomer kunt gebruiken, vooral vest- en sjaalmodellen. Ik vind dit bladmodel erg mooi, ik denk dat jij het ook leuk zult vinden.

Driedimensionale bladeren breien Het model is een zeer stijlvol model gemaakt met naaldbreien. Iedereen die weet hoe hij met naaldbreien moet breien, kan leren hoe hij het model moet maken door de gedetailleerde beschrijving van de video hier te volgen.

Angora zilverkleurig touw wordt gebruikt in het hier gemaakte voorbeeldmodel. Op deze manier wordt een zeer stijlvolle uitstraling bereikt. In overeenstemming met het gebruikte touw werd een spies nummer 2.5 gebruikt.

Je kunt met dit model een bruidsschatvest en bruidssjaals maken. Omdat het een zeer stijlvol model is, kun je dit breimodel op verschillende plekken gebruiken.

Voor het bladerenmodel moeten 10 en zijn veelvouden lussen hebben. Het model is gebouwd op 9 lussen, maar er wordt een averecht breipatroon tussen gemaakt. Als je een vest of blouse gaat maken kun je hier rekening mee houden met het aantal lussen en je aantal lussen afnemen op basis van je eigen lichaamsgrootte.

Ik heb je een videoverslag gegeven voor de constructie van het model. Hier worden alle details die gedaan moeten worden voor de constructie van het model van het begin tot het einde uitgelegd. Zolang je de uitleg in de video volgt, kun je zonder problemen het breimodel maken.

Driedimensionale bladeren breien U kunt de onderstaande video volgen voor het maken van modellen.

bron van video: https://www.youtube.com/channel/UCFhYvl19jsOeA6-LkEe4YvA