hallo ik jullie graag laten zien hoe je een traag kan bereiken uit één stuk dat wil zeggen je bereid geen aparte mappen die je achteraf nog een elkaar moet naaien maar hier bereid alles die een stuk dat gaat echt heel gemakkelijk je hebt wel een rondbreinaald nodig maar heb je nog nooit gebruiken met een rondbreinaald geen paniek het is echt gemakkelijk ik wil graag even uitleggen hoe het werkt dus je hebt geen patroon nodig je kan een eigen ontwerpje maken en fantasie laten werken ik heb hier een tekening gemaakt van een trui die ik graag wil draai het is een
parasol en de kleuren in een paar strepen in amerika natuurlijk ook beginnen met een gewone ff trein hoe werkt het nu dus je bereid in de ronde en je bereidt de trui van boven naar beneden met dagenlang lijnen die graag naam lijnen die lopen hier schuin van de halsopening tot onderaan je oksel onderzijde zo die twee vooraan en twee achteraan en die geven eigenlijk de vorm aan de cel bovenstuk aan die graag landlijnen wordt er telkens wordt er telkens twee steken gemeerderd waardoor het bovenstuk tour on tour verwijderd en verbreed ben je dan onder je oksels aangekomen
dan wordt de trage spits in het lijf in normaal en draaien apart het lijf in de ronde verder en daarna de mouwen in de ronde verder dus je begint aan de hals en je eindigt onderaan het grote voordeel van deze manier van breien is die er een natuurlijk niks aan elkaar hoeft te maaien maar twee je kan de trui ook aantal terwijl je bereid dus bij aan het bovenste stuk bezig en wegen niet zeker of hij al ver genoeg bent of het goed zit dan trek je gewoon over je hoofd en dan kan je al zien hoe die over je schouder stelt hoe die over je borst valt of die al breed genoeg is en dan
weet je ook direct over je nog verder moet draaien je kunt gekomen bent dan je lijf en bouwen kan splitsen het is echt gemakkelijk je hebt ook geen patroon mode fusie kan zelf kiezen hoe je de trein maar wat heb je nodig je hebt natuurlijk gewoon nodig en de juiste rondbreinaald er bij de meester andere kanalen die je zo in de winkel kan dienen als zijnde deze die naam de zitten vast aan de kabel deze komt uit veritas dat werkt goed je hebt dan wel dezelfde dikte van nodig met twee verschillende lengtes van kabel want je start met de halsopening dan heb je een kabel nodig van 60 centimeter
maar naar onder toe wordt het brein en dan is die kabel van 60 centimeter te kort dan moet je overschakelen naar een kabel van 80 of liefst nog 100 centimeter dus dan moet je 2 zo'n cadeau's kopen met dezelfde naam dikte ik heb op het internet iets interessant gevonden dat is een zitje rondbreinaalden van drops en dat wordt geleverd met een hele reeks naalden in verschillende diktes dus ja van driegonaal of tot en met 8 heb je alle diktes erin zitten en die worden geleverd met verschillende kabeltjes in verschillende lengtes zo en je kan maanden na de op de kabel
schroeven die je nodig hebt zo je draait hij daar gewoon op dat dit er nog zo'n pinnetje daar moet je dateren nog eens vast te draaien voila en dan zit je naald goed vast zitten ook nog stoppertjes bij dit kan je gebruiken als je een pauze neemt of je leg je brein op zijn dat zeker zijn dat we steken er niet afleiden dan draaien er zo'n dopje op en dan kunnen we steken er niet afglijden dan zitten ze vast was handig je hebt een aantal markeerders nodig om de raar van wijn aan te duiden dus wanneer je gaat meerdere ik gebruik zo'n rol tankjes in een
contrasterende kleur ja klopt daar een knoopje in een machine en daar ga je dan dus hier steken gebruik altijd een in lange kleur om het begin van de ronde aan te duiden en dan 4 in dezelfde kleur voor de raar aan wijden aan te duiden er zijn ook zo van die cluppie markers die je kan kopen wat zijn clip plezier kan open doen en kans laten en zo tussen je breiwerk hangen om iets aan te dragen wat ze nog een dag zo een toerental het je kan ik er soms ook wel kussen kan je dan hier aan draaien en weet je direct hoeveel toeren je algebra je het zo nu een klein beetje theorie over hoe zo'n
rachel antra in een steekt een klein beetje een klein beetje zeker waar start je mee je moet starten met je proeflapje te maken ze kiest je rol de aangepaste naald dikte en je maakt een proeflapje om te kijken hoeveel gestegen en hoeveel rijen je nodig hebt voor een proeflapje van tien op tien centimeter dit is echt wel belangrijk niet moet je echt goed doen zien dat dat juist is want dat deze basis van je trein als dit niet klopt dan klopte maat van je trui nadien ook dus dat is wel belangrijk ik heb liever met een bol gevonden van merino extra fine van veritas en ga draaien met materiaal
af heb ik hier een schemaatje getekend hoe zomaar iemand er uit ziet je start dit is er als op je start met de hals en dan de rij in de ronde deze vier lijnen zijn de ram wij en die verdelen eigenlijk je er is hier dus dit is de rug kans dit is de voorkant dit is de rechter maal en de gezelliger maar nu voor een haas openingen start ik meestal met een lengte van 60 centimeter zo'n kabel aan 60 centimeter en dan moet je even uitrekenen hoeveel steken je nodig hebt voor 60 centimeter je kan kleiner gaan en halsopening neem een klein is je moet er alleen op letten dat je hoofd
er comfortabel door kamers je kan bijvoorbeeld ook en een meetlint rond je hals leggen en is meten wat voor jou en veilig als opening is je kan natuurlijk ook breder gaan krijg je een bredere halsopening is fijn voor een truitje de lente of de zomer en dan reken je uit de doos tegen je nodig hebt 16 centimeter kom bij mij tot 2 3 3 steek er haal ik heb ze een proeflapje een centimeter 22ste gedeeld door t en voor 60 centimeter heb ik dan 42 gedeeld door 10 maal 60 zijn 132 steken nodig nu niet steken aantal moet je verdelen door drie delen door 3 want een derde van de steken
ja snaar terug dan een derde van de steker gaat naar het voorpand en een derde van mijn stegen gaat naar de bij de mouwen dus bij mij komt dat neer op 44 steken voor de rug 54 steken voor het voor de de voorkant en 44 steken voor de bij de mouwen samen dan moet ik nog eens delen door 2 en dan heb ik twee drie te steken sperma is het daar steken aantal niet deelbaar door 3 dan is niet erg moest ik naar gekomen zijn op 133 steken dan zou ik die eerste die eigenlijk de lelies dat ik bij zetten bij de voorkant de voorkant mag gerust een of twee steken extra hebben want daar zitten
zowel bij mannen als bij vrouwen het borstgedeelte en dan mag met wel iets breder zijn maar komt het uit gans de mij dan is het perfecte moet je niks extern wat doe ik nog zo zitten denken zeker op voor de halsopening ik begin mijn ronder meestal middenachter aan de rug en dan je kan begonnen om wil ik afsluiten en in de wondjes beginnen breien of wat ik wel aanraad is een een diepere halsuitsnijding te maken door verkochte toeren erin te steken ik heb er nog meer ze had openen die tekent begin van de londen plezier raak van lijnen en dan heb ik hier een aantal keerpunt aangeduid
dus ik ga nu beginnen ronde nog nie sluiten maar ik ga nu starten ik bereidingen over de eerste dagen na mijn tot het eerste keer punt en draai om ik bereidde naar het geert dit eigenlijk aan de overkant en dan draai ik weer om en nemen in de tweede keerpunt draai je om en zo ga ik zeg maar laat het je nog allemaal wel zien hoor maar door die verkort de toren in te werken wordt de rugstand eigenlijk langer dan het voorkant en heb je een diepere halsuitsnijding voor aan dat draagt aangenamer maar komt de voorkant een beetje naar beneden als je dat nu toe is voor en achterkant
gelijk en dan komt die voorkant met iets te hoog en je als steden zien hoe je die vraag van mij na op verschillende manieren kan bereiken met een beetje de klaar te maken dus je hebt een aantal cursus hier heb ik een proeflapje gemaakt hier achter mij markeer plezier sneller aranda en hier aan de onderkant heb ik telkens twee steken voor en na de markeerder gemeerderd een stukje meerdert en dan krijg je eigenlijk een iets bredere boord zo precies hier loopt waaruit dan telkens in mee je komen gekropen en hier heb ik het maar een steek voor en na de mark eerder
gedaan en dan krijg je een smalle lijn dus dan kan je kiezen wat je het mooiste vindt je kan het ook op deze manier doen met een omslag en dan creëer je zo gaatjes is ook wel mooi zeker als je een trap shot maken voor de zomer dan krijg je zo'n decoratieve boord ik wil je graag even laten zien hoe je aan die rare van lijden meer wordt je kan op verschillende manieren meerdere nu moet ik even opletten want ik mijn handen oh goed in beeld ga ik draai geven tot aan de markering je kan meerdere door gewoon uit de tussen steek hem steek op te hangen aan iedereen verschillende manieren daar
vind je genoeg filmpje zorg ik lever meestal uit de onderliggende steeg vind ik persoonlijk een hele mooie manier om te leveren dan kruipen zal de toegenomen steken precies uit de onderste steken dus ik ben nu een steek voor mijn markeerder en ik ga nu een steek extra bereid zijn anders in steken dus hier is het kussen op de maat en hier is het lusje dat er onder licht van de onderliggende steeg in een ik hier achterste beetje en leg dat op mijn oud en dat bereik ook rechts dat is mijn toegenomen steken eigenlijk zo en dat is de gewone steeg gebruik ook gericht dan schapen met
markeren op een bereid een steek gewoon rechts en uit deze steek haal ik ook een steek hier onderaan het gaat je niet deze want die heb je nek sea bream aarde ongeveer en direct langs achter in de gage trek de achterste beentje zo op de naald en hier bedrijf een extra zich een break even naar de overkant van de omslag te tonen die is heel simpel zoals je kan zien hoe ik mijn draad liep ik ben het zo gewoon wat vaak gekregen draad rechts ze gaat ook natuurlijk mag ja maar bewerk niet zo handig in dus ik doe het altijd zo gewoontes en moeilijk af te leren maar elke gewoon te
beschutten ik kan me zoveel honger en aantal gewoon van links naar rechts draaien hoeft niet meer onder te breien op een rondbreinaald kan je alles drijf in de ronde of nieuwe ronde mag juist zo je bent bijna aan de tweede markeerder ja dus ik volgende markeren en nu maak ik gewoon omslag dus ik sla de draad gewoon een keer van voor naar achter over de naad en brengen wordt schapen markeerder brein insteek gewoon omslag en te krijgen voor weer gaan we meerdere je telkens maar 1 toer en in toch wel in een toch niet dus ik heb nu deze vraag hem eerder als ik omdraaien en brei links kijkt
niet meerdere misschien eerder tom de tour anders krijg je een heel andere een heel andere model dit is het voorlopig het eerste deel dus ik zou zeggen ga aan de slag met je rol te kiezen genade kijk eens welke vragen van lijn in het mooiste vindt en spreken van die zaten dan steken de nodig hebt voor halsopening en dan gaan we in de tweede deel verder met de draaien dat seks