[Muziek] kennen jullie het nog het keukenschort gaan zien we een na laatste aflevering van de uitdaging zien heeft zich echt uit de naad gehaakt om keukenschorten haken en toename tranny je het over die zij van heeft zo weinig tijd ik ga keukenschort pimpen want dat was sinds uitdaging aan mij nou dat heeft granny wel heel erg simpel gedaan met een eenvoudig bloemetje en een knoop daar was ik dus eigenlijk best wel 3g boos over van krenning wat heb je nou gedaan zo ga je niet met de uitdaging om en bovendien granny had ook nog eens zonder aan mij te vragen en zolder met
mike's overige mike uitgedaagd voor het volgende project en niet zomaar maar hij moest gelijk maar even een baby d taken hoe durft ze echt waar ik heb er de wacht aangezegd en granny mag zich niet meer met de uitdaging bemoeien en ging want zo dit kunnen we dus niet doen hè maar goed dit is gebeurd ik bied m'n excuses voor aan en het zal niet weer gebeuren op deze manier ik heb met mike overleg van johan die aflevering gezien en wat vierde van en ze zijn mike van ja ik vind het echt hartstikke leuk hoor maar wanneer moet ik dat doen dan hij werkt en hij zijn eigen tutorial
kanaal en hij heeft het gewoon ontzettend druk met echt ja heel zijn privéleven ook nog eens dus cristi laagje de camera staan dus danny heeft zich echt echt helemaal vergrepen en en mike voor de druk gezet en ik heb tegen mike je zegt joh niet doen dan gewoon niet doen als als als het niet lukt je moet het leuk vinden en je moet er tijd voor hebben en je moet je niet tot iets laten dwingen bij granny wij gewoon helemaal geen tijd voor act dus mike die die heeft gezegd van oké ik ga het proberen maar echt die jonge harten gewoon geen tijd voor heeft het echt
bloei en druk dus heb ik gezegd oké we beginnen opnieuw minister opnieuw we gaan gewoon lekker verder ik neem het weer over ik begin met een nieuwe uitdaging die leg ik dan mezelf op en die geven door aanzien en zien gaat dan weer verder en wie geeft het wit wordt aan mij bewaren dus in de keuken gebleven en daar gaan we verder in de keuken ik heb garen klaar verricht verder haaknaald en dit is de dure bol coaching en met die dure popko zie ga ik een vaatdoek raken echt zo eentje om te supper ik wel aan vaatdoek de deuren op koos ik als ik dan even in soon misschien dat je er dan mee kunt lezen
nog iets verder dubbel coaching stil gewoon niet bibberen en dit is de kleur stal zoöiden boele om jongens break af tuurlijk ja daar komt creazy zalm het is even zoek en hier staat nog meer informatie oh dit is echt op zijn kop 50% katoen en 50% polyacryl ik heb het geprobeerd en ik vind het ideaal voor een vaatdoek want het neemt heerlijk vocht op en het voelt zacht aan maar je kunt ze wel lekker mee stoppen dus ja kris je vindt het dak ik een zacht grappig hè ja christina is lekker zacht hè ja geef het maar aan copyop wel ja moet het toch eerst wassen mocht je haakte 50 gram is trouwens 66
meter en je hoort een te haken met haaknaald 5 tot 7 geloof ik dat we staan even invoeren helder worden to 5 tot 7 leren maar ik wil een behoorlijk stevig hebben moet geen slappe van de koorden natuurlijk ik haatte mijn vierenhalf ja en dan ga ik kijken of dat het gaat lukken met chrissy hier en anders dan zet ik hem even weg hoor oh en we gaan de wafels teken ik gaan dus een aandoet maakte en nou weet ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik net in de vorige scène wordt gezet want ik heb moeten with ik had een enorme bloemen gemaakt heb filmpjes moeten wissen en ik
moet gewoon opnieuw beginnen maar wat ik nu in de vorige zijn er gezegd we kreeg ik niet meer ik ga er misschien voor de tweede keer vertellen siem heeft een vaatdoek indra vondst in de dubbele wagon steek de link daarnaartoe die zal ik hier onder in de beschrijving zetten en ik ga een vaatdoek marken in de gewone waarvoor steek en dat is dan mijn uitdaging aan zien ik ga beginnen met een basis rij stokjes dus zonder lossenketting gaan we stokjes werken in groepjes van 3 dus een veelvoud van 3 en maak hem zo breed als jij jouw vaatdoekje wil hebben hou er rekening mee dat we er nog een
randje klein randje omheen van haken maar dat wordt geen roze rand dus groepjes van 3 ik ga 27 van zulke stokjes maken ik begin met drie losse een twee en drie en dit telt als eerste stokje dan sla ik om en ik steeds in het eerste losse steek ik in halen lus op ik hem zo lang smaak naald ontslaan onder enge zo ontstaan onder ze wij hier zo door ontslaan en om de zowel josse door ja oh en mocht ik het niet gezegd hebben de cosy coast dure bal cosy and hot melt vier uur of mm die 14 half nu heb je 2 stokjes je slaat om vrouwen er nog een maken hier zie je een streepje hopen dat is
iets inzoomen en streepje daar steek je onder doen zo een keer werken bij en dan zie je daar achter je achter je nog een streken zitten ook daar steek je onderdoor heb je twee van die lusjes op haaknaald ontslaan en je lip zal halen zou ik zeggen omsa en onder een lus hoor ik doet nog wel een paar keer voor door en je stokje afmaken gewoon omdat wij lossen door en nog een keer onder zwei eerste door een heb je de drie ontstaan hier zie je weer zo'n dwars lusje zitten daar steek je onderdoor als je dan je werk keert zie je hier achter nog zo'n doosje zitten daar steek
je onderdoor het lijkt nu dus door mijn camera en niet lang mijn werk maakt het een beetje lastiger maar ik wil gewoon echt in bed blijven zo twee lusjes op ja dan sla je om je gaat om die twee lusjes hoor je houdt earth op omslaan en onder een lustoord ontslaan om de ze hier zo ontstaan en konden ze bij eerste heb je weer zo'n stuk slaaf gemaakt oh het zit niet netjes zedenzaak eerst even uit halen dat is niet mooi nu ook opnieuw doen ontstaan hier zie je zo'n door slash' tijd steek je onderdoor en daarachter zit nog zo'n doosje ook daar steek ik bedoel
ontslaan een lus op regelen zo tegen je haaknaald aanleggen ontstaan door eindelijk samen om slaan en je stokje afmaken dus gewoon onder twee lussen doen omslaan kijk gewoon ondertussen door 1 2 3 en wie mag jij ons aan om de wijnstok je gaan maken hier zie je dat er ze lusjes zitten dit is het stokje zo lets get zou afhaken eerste stokje en hier zit dat klusje ik hang ik altijd zo als het niet daar te grijpen onder dat lusje door en dan heb je hierachter nog zo'n liedje zitten mokken en ook daar steek je onderdoor niet alle draadjes te pak ik dat was het
net zeggen ja ik had niet alle draadjes te pakken is even een weg om helpen heb ik ze nu volgens mij al ontslaan uurs doorhalen en groei eerst ontslaan en onder een lossere dus ontslaan omdat engels door en hier stokje gewoon afmaken om slaan om met weinig zo door om zijn eerste door kwijt het nog een keer voor de ik toch genoeg spaghetti liggen vere kan makkelijk tussen is laat om hier werk je de klussen zitten helemaal aan de zijkant van je aankijkt en lucy daar steek je onderdoor en dan zit daar achter nog religie en elkaar steken onder doen en neem dan alle daagjes omslaan en naar
je toe halen en trek je hem zo tegen je haaknaald a ontslaan een lus door omslaan ontdekt zeilers te doen ons aan en onder 2 lussen door dit blijf je doet dan een beetje we uytsel dit blijven doen tot er geen totaal 27 ste kaart die aan de zijkant uw lossen dat is de eerste dus is een twee drie vier vijf en zes ik ga in totaal 27 de stokjes haken groepjes van 3 wil jij hem groter dan doe je dit 30 of 33 of noemen ze getal 57 zo deelbaar door 3 kijk maar hoe groot jij hier of misschien wil je hem juist kleiner maar ook dan doe je minder groepjes van d ik ga door tot ik de 27 heb en dan kom ik
bij je terug ik heb er 27 gedaan in te houden is inclusief die beginlossen en als ik door mijn centimeter en zo na slecht is ie ongeveer 20 centimeter ongeveer om en dat is niet zo groot maar ik vind het een perfect maatje van voor mij om mee te soppen ik daarna dag make-up kan doen ik kan de keukenkastjes even nalopen klappen geven en noem maar op ik vind het ideaal nu zijn er twee herhalen rijen in de lava steekt dit was de basis en hier gaan we op vet haken dus twee losse om te keren 1 en 2 en die staan gelijk voor het eerste stokje voor deze en ga je naar het volgende stokje een
estate niet in de steek in maar we gaan een voorlangs reliëf stokje maken dus besloot om we steeds niet in de steek in maar langs het potje van uitstap dus de ene kant de steek je in zo omhoog langs het pakje de haaknaald achterlangs en aan de voorkant kom van het park ik kom je weer tevoorschijn is laat om je had een lus op ons aan een maakt gewoon een stukje dus een voorlangs vof stokje dan raak je twee gewone stokjes gewoon in de steek in steken en ze bij de stokjes werken de 30 jaar later staan 1 en 2 en dat is de herhaling voor deze rij ontstaan volgende stokje krijgt een
voorlangs wil jij stokje dus langs het potje insteken en oogje van het stokje ligt voor op je hart land omslaan lus ophalen en je stokje maken en dan weer twee gewoon mijn stokjes vlieg je vindt me lief ze slecht vliegje in de baby vliegen weg in en nog een je 2 en alweer volgende stokje voor langs en reliëfs zakje echt langs het pakje dus de voorkant insteek van de ene kant achter het podium en aan de voorkant kom je eten voor ze ontstaan dus ophalen om slaan omdat wij omslaan onder 2 het klinkt ingewikkeld en voorlangs reliëf stokje maar het is alleen maar de manier waarop je insteekt
dan komen de vier twee gewoon in stukjes en de volgende nummer 2 nog een keer omslaan volgende stokje langs het pootje haken dus niet in de steek zelf in steken maar langs het balkje omslaan dus ophalen en dan je stokje maken en twee gewone stokjes die na een en dit doe je tot je bijna bij zijn bed zit hier dan echt wil jij vond staan he de wafel dude ik dat je bijna bij het eind bent zie ik je daar terug en breng aan het eind ik heb mijn hardste gewone stokjes gedaan die twee en ik heb nog twee steken over de volgende krijgt een religieus actief en ons aan voor langzaam door het stokje
hoe wil je het noemen en de laatste en dat zijn in dit revoke the storm die losse steek ik op een illusie door zo van boven naar beneden en dan door het gat een illusie 100 zei he en dan door het gat naar achter heb je twee lussen op je haak meldt zitten van die lossen en dan maak je een stokje heb je de eerste herhaalde heb je gehad om de tweede hem houden begint met twee losse 1 en 2 daar begin je altijd mee en je draait je werk om zie je hier dat de volgende steek is dat reyes toch je kun je vooral aan de achterkant goed zien die krijgt een gewoon stokje en dan heb je twee gewone stokjes en die
krijgen ieder een voorlangs reliëf zakje omslaan en je maar twee zo'n voor langs vijf stokje om het eerste stoptrein en ook te voegen volgende stokje en voorlangs serieus stokje volgende steek is zo'n het wel vijf stokje en die krijgt een gewoon stokje en dan weten wij voor langs een reliëf stokjes een en zij en dat is de herhaling voor deze rij eerste gewoon stokje en dan twee keer een biljet stok heb voor langs een eind zijn doe dit tot het eind bijna het eind zie ik je daar weer terug stop knop en 2 stokjes 1 en 2 ik zou zeggen haak niet te losjes
doe dit tot je waar hij daarbij tijd heb ik heb mijn laatste twee voor jongens reliëf stokjes gemaakt en ik heb nu nog twee steken over de eerste is en er veel jij stokken is die krijgt en gewoon stokje en ja hoor en de laatste steek krijgt ook gewoon stad onder een kussen dorst eten van boven naar beneden en dan door die opening naar achteren dan heb je twee lusjes from the bovenste lussen op je haak maat leven en daar haal je dan jullie zal ik een markt een stokje en dan heb je dit zweden van rij af zijn dan even onder a b c d en dit is de goede kant en nu begin je gewoon weer
met de eerste keer y dus ze wij lossen en klitje werk om de eerste wordt en voeren langs re-leaf stukken maar dat zijn eigenlijk twee losse horen bij is dit stop het volgende stappen klachten er een stokje en dan zijn gewone stukjes een en twee er het stokje voor langs en twee gewone stakkers ik mensen hetzelfde als wat je in de eerste rij gedaan naam die basis rijden anexo die basis rij tel ik niet mee doe dit totdat ik heb nu nog twee steken over de eerste daarvan die krachten voor langs een stokje en in de tweede maak je in de bovenste lossen om energie door van boven naar beneden door het gaatje
naar achteren of its way lusjes van die losse op laat liggen en krijg zij dan doorheen en maakte stoppen en de eerste rij gehad en zou ik nog een keer de tweede rang voordoen en dan tm vierkant geraken dus zij lossen en je keert werk en ieder riool jef stok in van de vorige rij krijgt een stop je en ieder gewoon stokje van de vorige rij krijgt een bril jij verstokte voorlangs dus hier en stalking de volgende en dan 2 reuen stokjes deel je stok is voor langs om zich voor langs wil je zachtjes ja goeie middag en ik wil je vak a ja heb je geslapen libie ja hier morgen
vertellen dat je wakker bent ref subject pi krijgt er gewoon stapte zat zo gezellig en met onze koude tante bep en dan weer twee gewone stokjes en die krijgen ieder en vol engels roeien stokje een eindje nog niet even aandacht geven en jij kunt deze rij tot bijna het aan de door ben weer bij aan het hangt ik heb nog twee steken over de een na laatste is een mooie stok dit is daar komt er gewoon stokje in en mick zit op schat het raakt zo fijn met de camera ook nog eens tussen maar bij nummer goed en de laatste steek is ook een stokje je helpt de hele draad door allah van
shell en stokje en als je bijgewerkt eert heb je dit en ook kun je dus blijven herhalen tot lak totdat je lucky vriend dat ik niet zo'n ten val te de winter dan kun je dus blijven herhalen totdat die vliegen kant is ik weet het niet precies zeker maar mijn logische gedachte zegt ik heb hier een twee drie vier vijf zes zeven acht van die vierkantjes dus ik moet ook acht vierkantjes omhoog en ik eindig dan met zo'n vierkantje acht vierkantjes omhoog en dan denk ik net als je hem zo dubbel fout dat u dan vierkant heeft maar dat is alleen maar logisch gedacht ik ga het
proberen en als ik bij je terug komt dan ga ik je vertellen of dat dat klopt of niet dus herhaal die twee rijen en ik kom bij je terug zou hij is vierkant en met klopte inderdaad wat ik zei acht vierkantjes zo en acht vierkantjes zo en dan geteld vanaf onderaf dit dit is het eerste vierkant je 1 2 3 4 5 6 7 8 en ik ben dus geëindigd met de eerste herhaal rij en dan heb je dit en doordat het reliëf steken zijn en die het hunk werk een beetje samentrekken ik was begonnen dat dit ongeveer 20 centimeter breed was en kijk eens hij heeft nu ongeveer zeventien achttien centimeter zoveel schildpad
en zo is ie oud in de lengte zeventien achttien centimeter dus hij is vierkant en je kunt het ook zo controleren door hem zo neer te leggen door punten de hoeken en dan is t vierkant dus hoeveel steken jij ook mee bent begonnen hoeveel groepjes van 3 tel het aantal vierkantjes in de breedte en die moet je dan ook in de lengte hebben maar nu nog een randje eromheen want ik vind dit zo mooi net niet netjes afgewerkt ik wel het is een vale ga het lab maar toch een vaatdoek ik die het uurwerk niet maar je hebt wel twee losse 1 en 2 en dan draaien werd een kwartslag
dat je hier aan de zijkant geraken dan gaan we halve stokjes haken en deze telt als eerste van de hoek dan zie je hier de opening van de steek je dat en draaien haakje nog een half stokje en dan heb je er twee in de hoek en dan straks werken we nog eentje erbij en dan hebben we 3 halve stokjes in een hoek en kijk jij het volgende grijp je wat je tegenkomt en daar de haakje en half stokje en is volgende ga ik wat je tegenkomt en half stokje volgende ga ik wat je ziet hier een half stokje en zo ga je helemaal naar binet elk krijgen wat je tegenkomt een hoogst op wil er in en dan op de hoek vrouwen
tv3 doen dan krijg je een mooie afgeronde hoek in het gewoon niet ik vraag je wat je ziet en half zakje heen volgende gat die middag had daar ga je mee ik ben aan het eind ik heb hier nu nog een gaat over maar dat wordt de hoek en ik wil weten hoeveel steeds hier aan de zijkant gedaan heb zodat ik straks aan die kan precies hetzelfde aantal ik deze eerste twee die twee losse en eerste halve stokje dat was ook een hoek dus die tel ik niet mee dan ga ik ze tellen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 dus die wil ik straks hier ook hebben ook 23
maar goed doe ik dat doe het echt 3 in ook hoge sokjes van in een keer de randen dokter een zijn en ja dan dagje werken traject slag en ik ga een stuk ogen moest hij zijn raken dan ga je naar de volgende steek allah maak je een half stokje en dat doe je de hele rij en half stokje eerdere stating en als mij en draadjes pleit dan komt dat doordat mijn hart nou net te klein is voor dit graden want ik wil een start stevige strakke pakken vaak en je kunt hem ook als pannenlap geen gebruikte denk ik maar daardoor heb ik dus een iets kleinere haaknaald gebruikt en daardoor kan het zijn dat het garen
wat splijt maar gebruik je ook de juiste maat haaknaald erbij echt dan heb je naar totaal gelasten nee nou weten waar je dit duren bob combs kunt kopen onderin de beschrijving der esselink dat je kunt zoeken waar een verkooppunt bij jou in de buurt van een fysieke winkel dus echt eens waar je naartoe kunt en anders online bij de diverse garen zoals die keer het ook kopen ja gewoon iedere steek eentje en in de hoek tijd doe je de e3 en dan aan de zijkant mark hetzelfde aantal op alles wat je aan de andere zijkant wat gedaan en dan bovenop nog en dan zie ik je aan het eind van de
ronde terug dit is niet zo moeilijk mooi dank je wel ik ben op het eind mijn laatste reyes stok het heeft een hoog stok gekregen neem het hier nog eens tijd dat is de hoek en aandacht een hoop stop je bij zo en wil je nou en dus je kan ik niet voorstellen met een vader weg die op wil gaan hangen doe ik zelf persoonlijk nooit maar wil je een lucy den haag en paar losse hier en dan maak je aan deze kant weer vast met een halve vaste ik wil dat niet ik knip mijn draad af de lus zit nog steeds op mijn haak noten ik knip mijn draad er met de staartje om nietjes weg te kunnen
en ik trek mijn draad eruit zo in feite met een ding blinde sluiting vreugde sluiten dus een taartje op je naald en een keer plein met een botte punt groep en dan heb je hier de twee losse zit werk die sla je over je gaat naar het eerste halve stokje echter over stokje en steken onder die twee lusjes van het over stok die lag gewoon in de steek in steken dan hou je je draad door en je legt het een beetje naar elkaar toe zo netjes aansluiten helpen een beetje dan ga je terug naar de steek waar jouw dragen uitkwam en daar steek door en je steeds in de bovenste losse hier
die je net overgeslagen had daar steek je doorheen de trekking daardoor en dan aantrekken tot dat u dezelfde grootte heeft als de andere vlees beetje opschuiven zo moet beetje mee spelen pik mij werken en dan zie je niet dat je daar de randen gesloten en dan heb je een mooie vaatdoek en je draait ze weg naar je white heeft daar een hele gave methode voor de link daarnaartoe zal ik ook hier onder in de beschrijving zet en mike van bytes creatieve wereld weet wel en volg dan zijn methode het is de steek je het water paar steken verderop je splitst de draad en een helft van dit
waard die doe je erop gemeld dan steek je dat stukje nog een steekje vent heb van je naald er uit en dan twee keer doorhalen bank nood maken en overzichten gaan trekken zo laat jou niet meer los maar voor de zekerheid nog even knalkleur op een keer wel strakker aantal en de geknal kinderen dan kort afknippen die methode hebben van monique en bedoel ik dan ook bij het begin staat ik heb daar expres nog een stukje van opengelaten van overgelaten niet tot het eind toe heb ik hem mee geraakt de zie je kan ik nog precies hetzelfde mee doen en dan heb je een super gave
vaak doen vind ik groot genoeg voor mijn hand dus ik zou neerleggen zal tricks die ik kan weer heerlijk mee stoppen zo ik uitknijpen en je kunt vrienden en echt hij blijft mooi ik vind hem super gaaf zo moet ie daarmee zo maar hij kan ook inderdaad gewoon van maakt niet zo heel veel uit gewoon mooi ik vind hem mooi dus in die dat ene draadje nog even weg en dan kom ik bij je terug voor het vervolg van de uitdaging dan het duurde even mijn spulletjes op want ook het tweede draad je is niet meer zekerheid uw fout gewoon zo in haakwerk straks als gewassen hebt en zout
het knoopje zie je niet meer als het goed is en anders heb ik hem in netjes gedaan dan ook maar echt denken de links onder in de beschrijving staat de link naar wat had ik dan mag zegt waar je deze cosy kunt kopen van dure bol tenminste de fysieke winkels kunnen zoeken ik stuur je maar de dure kool website en dan kun je daar zoeken je vult je postcode in en dan kun je daar zoeken maar de fysieke winkels die link we zetten er een en welke moet er nog meer bij oh ja de link naar de afspeellijst van de uitdaging zien van mij pricing mijn tegenstander nou ja cd gestart
het is geen wedstrijd of zo maar zien die hoop dat keurig bij mij mijn afspeellijst is een zoon ging wil je vooral niet gaan kijken maar doe dat bij die van zien zij houdt alle afleveringen keurig bij ik wil graag voor het vervolg van de uitdaging wil ik ze ook niet moeten geven 7 dit heb ik over van een balletje cosy dus kan makkelijk een bonnetje heb je een geweldige vaatdoek ja dat woud nog zeggen en het afspeellijst moet je mij zien kijken dit heb ik gezegd en ik daag zien nu dus weer opnieuw uit en maak jij ook een vaatdoek niet en de dubbele wagen steek want die
heb je al maar maak deze met varen die jij prettig vindt ik heb dan de deur de bom coachen en neem jij vanaf nu jij prettig vindt ik denk ik denk dat je ice yarns gaat gebruiken vind ik prima en een maat deze en verzin zelf weer een nieuwe want ik denk dat dit heel erg leuk is om bijvoorbeeld om je kerstboom te lieve ze te leven als cadeautje als je er hier een paar van huid waar verschillende naar van syrie mij vermeij dat is toch super leuk om zoiets cadeau te geven en wat dacht je als je hier er een stijl vermaakt en die wil je verkopen voor bijvoorbeeld het goede
doel de opbrengst ik denk dat dit geweldig is de gaat een bommetje heen emily kijken wat de resultaten en echt middag je hebt hem af serieus waar je kunt ook ander gaan haren gebruiken de naar vader daar kan ook dan moet je meer steken opzetten meer vierkantjes haken enzovoort maar hoeveel je dan nodig hebt ik vermoed ook gewoon een bolletje hangt lekker strak want dit is nu heel stevig maar zodra die nat wordt dan wordt het sowieso een stuk slapen en ik vind dit heerlijk om zo mee te poetsen dus zien ga je de uitdaging aan ga je een vaatdoek marken ik denk het
wel ik hoop hem zo goed mogelijk te zien klein plekje kunnen het best tussendoor doen tussen al die gigantisch mooie ontwerp ontwerpen van jou door keer zo is best wel blijven doen toch je wel zien iloveyou en jongens heel veel haakplezier met het vervolg op de aandrijving [Muziek]