ik ga jullie nu laten zien hoe je breipatroon kunt vinden ik neem een site als voorbeeld maar dat zal op andere sites wel op dezelfde manier werk je gaat naar ervaring in dit geval heb ik ervoor gekozen om garn studio punt komt gaan en daar ga ik dan op zoek naar gratis patroon het ik op gratis patroon de ik trek eerst op alle patronen dan heb ik hier rechts veld waarin je kunt zoeken ik wil een trui hebben dus ik tik daar trap ik druk op ga dan doe ik even het 10 het venster naar beneden en ik wil en heren trui hebben en vanzelf worden de categorie breien dus dan staan hieronder
normaal draaien die je zou kunnen bereiden ik ga eens even kijken ik het leuk vind nou ik vind dit wel leuk en dan zie je hier dat je een patroon kunt afdrukken dus dat alle beschrijving wat je ervoor nodig hebt welbepaalde enzovoort wens ford en ik ga nu naar afdrukken patroon dan krijg je of te zien en dan staat er rechtsboven het patroon afdrukken ga door nou wil ik niet op mijn printer afdrukken want in dit geval nou dan heb je een op papier en het kan best prettig zijn maar dan moet je een printen hebben ik ga nu leren nu even hier als je zelf een printer hebt die aangesloten is op
je ipad dank u dat ik wel doen want misschien vind je het toch handige om het papier te werken ik annuleer dit nu en ik ga het op een andere manier doen ik ga naar rechtsboven naar het pijltje met en het op met het pijltje naar boven klikte op klikt erop en ik ga naar bewaar pdf in ibooks dan klik ik op en nu zie je dat de trui in pdf in ibooks wordt bewaard je kunt hier de door bladeren door het hele patroon met tekst omschrijven allemaal voorbeelden met de patroontjes hoeveel centimeter zit een dan de moet hebben etcetera en je kunt ook op de site de wolven stellen die je nodig hebt
en hiermee ben je aan breipatroon gekomen wat je eventueel nodig we hebben je kunt natuurlijk ook andere patronen kiezen ik stop niet