het breien van een driehoek sjaal ik had al heel vaak mensen gezien met een christel seyfarth de bekende deense ontwerpster ik vind die die driehoekige om omslagdoeken prachtig alleen ik had steeds zoiets van ik vind het of net net de motieven niet of naar de kleuren niet omdat je vastzit aan soort pakketten was het het voor mij allemaal net niet totdat ik dit patroon zag dit is de pinwheel van wieke van keulen en ik heb om haarzelf zien dragen en ik was meteen verliefd op en het is deze het motief wat gewoon heel simpel is en de kleuren die ik zelf kan uitzoeken
en dat was voor mij dat ik dacht en nu ga ik wil van ontslag door breien nou het eerste wat je wat je gaat doen is dat je kleuren gaat kiezen en week en legt het op een heel duidelijk uit een patronus is je het wil gaan doen lees het vooral om even rusten na en je kiest twee twee twee soorten kleuren in mijn geval zijn dat zeg maar de blauwe van de van de voorgrond blauw en paars en de lichtere kleuren de gele en oranje voor de achtergrond en wat heb ik gedaan ik heb ooit een kleurenanalyse laten doen de heb ik zo'n mooie kleuren waar je van gekregen die
heb ik kom meegenomen naar de breiwinkel dus dat kan ik je echt adviseren om te gaan doen en ik heb zelf eerst in een excel is gekeken van hoe kan ik de kleuren mooi combineren en toen ben ik aan de prei winkel gegaan ben er op de grond gaan zitten en heb alle bolletjes om heen verzameld net zo lang tot ik tevreden was en toen ben ik begonnen met de breien en voor degenen die niet weten hoe het werkt je begint het is een beetje last om te laten zien moet u zo groot is je begint onderaan het puntje met een paar steekjes en elke naald echt elke naald meer je 2 steken dus niet onder naald maar elke
naald meer die je 2 steken dus nou ja eigenlijk is het gewoon heel simpel je volgt het patroon en er komen steeds meer steken en mistaken meer steken en aan het eind wordt direct de bies er aan gebreid en daarvoor heb ik nog weer een andere kleur het is niet de kleur paars die al in de sjaal zit maar ik een andere kleur nog donker de kleur paars renault ik vind bij de crystal zijn vaak wordt vaak zwart of donkergrijs gekozen na het fin gewoon niet meer dan wij staan dus ik vond het heel fijn dat ik nu mijn eigen kleuren kom kiezers ik heb dit gekozen voor de donkerpaars
dus die heb ik aan die kant gebruik en als je dan klaar bent dan ben je er nog lang niet want dan neem ik luisterde deze zijkanten nog 4 steken op en dan langs die andere kant en breien ook weer rond en wordt er nog deze bies langs gebreid waar ik misschien wel het langst van alles mee bezig ben geweest want ik denk dat ik in totaal iets van vijftienhonderd take op de pen had staan dus een tour was ik toch wel een drie kwartier mee bezig nou dit zijn eigenlijk de belangrijkste beginselen tips of voor de blij van sociaal neem er de tijd voor ik heb in juli het
garen gekocht en ik had de sjaal in mij af ik heb steeds tussendoor andere dingen gebreid en dan op bescherming 30 april weer een stukje doen dan begrijp me dat ik er nu moet ie af en dat is eigenlijk wat ik van iedereen hoor je kunt niet aan één stuk door zo'n grote sjaal bij want daar is het gewoon teveel werk voor en wat ik ook als goede tip toen ik in mijn brein winkel kwam er zijn van ben ik al ver genoeg want je kunt het ook zelf bepalen hoe hoog en hoe groot die wordt en ik vond eigenlijk dat ik heb wel was want ik was er eigenlijk ook wel klaar mee
en toen zij jeannet van de bruijn winkel brein nou toch gewoon door want je bent heel groot en als je een korte doet dan zie je al dat zul je altijd achteraf denken van was ik nou maar door gebreid en ziet het er ook uit alsof je me afgeraffeld heb dus doe dat niet vraag advies van emissie groot genoeg kijk gewoon goed en ja nou neem de tijd om hem af te maken nou dat is eigenlijk het belangrijkste zou zeggen heel veel plezier met je met je driehoekig omslagdoek