enkellaarsjes met hak voor beginners

enkellaarsjes met hak voor beginners

enkellaarsjes met hak voor beginners ja whoa ik ben zo mooi ze vertellen me dat ik een spelletje moet spelen heb me ondersteboven gehaakt ik haak mijn snit een verjaardagshoed blauw om bij je ogen te passen gelukkige verjaardag olivia um um ik jaag deze droom na zolang ik weet soms denk ik dat mijn leven misschien verkeerd is ik vraag me af wat voor soort man ik zou zijn iedereen bestond kijk hier naar ik heb er een tas van gemaakt ik heb hem gehaakt hij bestond niet en nu heb ik een kleintje gemaakt dat is een dag, ik wil je gewoon horen zeggen ik hou van wachten tot jullie deze top zien ik heb het gewonnen verdomme ik wou dat ik swag was als ik maar swag was yo ik ben nu zo swag oh mijn god oké zodra ik stapte in de club ik sloeg achterin toon mijn wat liefde sloeg het toilet op als ik klaar ben gewoon iemand zien wordt niet gezien in een minuut ze is net banken waar ben je geweest schat hoe het eruit ziet om dit te krijgen ik niet heb echt een uitleg om te spelen ik ben gefrustreerd door mijn hoofd kan de stukjes van deze telefoon niet oppakken tijd proberen een woord te krijgen proberen te kijken vandaag maar het maakt toch niet uit en ik zal mijn ogen sluiten en je weer zien zit nog steeds in stilte plaats hoog waar het stof regent we nemen het even duren ik ben snel want je kent die baby buitenlandse vreemde dus jij