in dit filmpje laat zien hoe de kabels bereid om de kabel te maken heb je een extra hulp nodig de kabelnaald de kabelnaald kan deze vorm hebben maar ik kan ook gewoon recht zijn k beladen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar maar het is niet erg als ze dicht een beetje afwijkt van die van je breinaalden een kabel wordt meestal gebruikt over een even aantal steken ik maak hier straks twee kabels van zes steken in de meeste kabel patronen zitten naast de kabels een paar averechte steken zodat we wat meer wil je er ontstaat om de kabel te maken zet ik nu eerst drie steken op de kabel
naald nu zou ik nu afhankelijk van wat ik het wel voor aangeeft voor of achter mijn werk en doen ze allebei een keer voor ik doe eerst voor dan breien de volgende drie steken van de kabel dan breien twee drie steken die op de kabel had bestaan en nu achterlangs twee weer 3 steek op de kabel naald op deze keer achter mijn werk het is ietsje onhandiger vind ik en dan breien weer twee sterke van de kabelnaald iets ook deze kabel gemaakt en dit is het resultaat van de kabels na een paar toeren verder breien dit was de kabel die ik voor mijn werk aanschouwde en dit was de kabel wijk de naald achter
mijn werk had gehouden dit was bradley 7 kabels breien de app deze mijn kanaal ontvangen dan kan je abonneren tot ziens bij mijn volgende video

Leave a Reply