Gebedssokken Modellen Neusgedeelte Constructie Breimodellen Verteld deel 1

Gebedssokken Modellen Neusgedeelte Constructie Breimodellen Verteld deel 1

In deze video vertelde ik je over de constructie van gebedssokkenmodellen, de constructie van gebedssokken en het neusgedeelte.
ja nu hallo hallo hallo vrienden vandaag kom ik naar je toe met een mesmodel, vrienden, speciaal voor gebedssokken, het is erg leuk vrienden, is dit onze auto, diep is deze manier, vrienden, zo wordt het gedaan in de ochtend, mijn vrienden namen me als de achterkant van onze sokken, ik maakte dat neusgedeelte als de achterkant, dus het blijft welkom. ik dacht dat dit gemaakt was van rood en wit garen vrienden, laat me je in mijn sokken laten zien zoals je kunt zien , vrienden, we letten allemaal op te veel rekken zodat de vingers niet bekneld raken, het zit als een dubbele laag, mijn vrienden, dit zijn mijn sokken voor nu, ik wil je vertellen hoe het is, mijn vrienden, Ik wil je vertellen hoe mijn rode en witte laarsjes met patronen zijn, abonneer abonneren abonneren abonneren 12 Ik heb het einde van mijn touw vastgebonden dat abonneren abonneren abonneren eerst als je naar de waarde kijkt in veel andere modellen Vrienden, je zult mijn breiwerk zien in de op dezelfde manier maak ik twee lussen op mijn twee vingers op deze manier haal ik er twee lussen uit met je vinger dan en de linkerIk heb er een beetje van, maar voor nu ga ik lussen knopen, jongens, maar 11 rood rechts en links opblaasbaar rood. Daarna liet ik een touwtje in het midden ervan, ik liet een beetje raadsel dus ik maak mijn rode touw weer inschrijven dit kwam op dezelfde manier over zoals je kunt zien De rij tot het einde, deze regel verandert niet tot het einde, vrienden, deze regel wordt gevormd in het midden van de uitbreiding lussen Hoe zit het nu, ik hoop dat we het samen kunnen doen, ik heb net de eerste rode lus gebreid, ik heb mijn rode draad verlaten, ik schakel over naar mijn draad, abonneer, ik verlaat mijn witte draad ook , team Heb ik deze rode draad uit het rood gegooid Dan heb ik de witte weggegooid abonneer en deze spies is weer wit deze keer, ik gooi wit abonneer abonneren abonneer het is wit en na wit gooi ik rood zonder mixen, het is niet rood alsof we als laatste kwamen te sterven, wees een beetje abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren dit is een kleine knoop zoals je kunt zien, zelfs in maart abonneren ali mijn vader knoop deze knoop niet opnieuw abonneren deze steek ik doe mijn witte garen en rode garen abonneren wat ga je doen abonneren abonneren abonneren Dit is Sorry vrienden, zelfs ik haal het soms door elkaar Elif, brei ik de rode lus aan het begin, een witte en een rode, ga ik weer door met de lijn, maar laten we deze randen niet vergeten, vrienden, 3 rijen gaan met tussenpozen door. Ik ben twee gerechten aan het maken, ik maak die twee lussen rood abonneren abonneren abonneren abonneren en aan de andere kant wit ik weet niet of ik rood maak abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren we gooien ons rood geel wit touw voor nu 13 steken we eten weer rode peper in het wit abonneren abonneren abonneren abonneren schrijf een lus in deze lege baan nu abonneren a wees een bot, dit is de voorkant en de achterkant van onze witte lus, we hebben er drie, maar op deze spies zullen we drie witte lussen hebben. Dit abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren maar voor nu wil ik mijn gevoelens dragen abonneren om het beter te laten zien 12 is het een beetje rood Ik heb het middelste rood weer wit gemaakt, de andere rood een beetje, we gaan naar ons toe en als er 2 rode lussen in het midden zijn, drink dan niet een beetje, dan doen we dat het een beetje, deze 3 lussen waren wit, we zullen twee van de drie lussen rood in het midden doen, dit is nog een klein beetje voor nu, blaas mijn hart niet op van dit avontuur abonneer je erop, wit en rood, Dag vrienden startplaats We maken rood bij de eerste ingang, dan verwerken we de achterkant met witte handen, als het de uitgang is, liggen we eerst in wit en dan rood, onze kleuren zullen elkaar ontmoeten, we letten erop, we letten erop , nu ben ik deze rode lus aan het breien, nu na het gooien van de baai, gooi ik het om opnieuw te worden geschreven zoals je kunt zien, deze keer kennen we de bril, we hebben 12 lussen gevormd. Na een beetje verpletteren, de tweede 2 lussen zijn mijn twee witte monsters Ik ga het rood maken, na de maan is het rood en wit, maar voor nu ga ik weer naar een andere baan. Ik doe hier hetzelfde. Ik doe hier hetzelfde. Ik heb dit gemaakt rode lus wit. Ik heb deze rode lus gemaakt op de twee witte lussen die ernaast staan. We breiden uit totdat we dat doen, abonneer en ook, vrienden, is het de laatste rode van de dag, dus ik zal een rode en een witte invoeren , deze keer hebben we weer 3 rode, 3 steken blijven verschillend in elke verschillende kleurovergang of 2 rijen, dan veranderen onze tussenkleuren van plaats of schrijven in Heb ik geprobeerd het huis binnen te gaan, ik laat het weer zinken, een klein lusje, dan drinken we rood, we doen nu onze dingen, we hebben het in GTA V, vrienden, voor jullie om een ​​beetje gemakkelijker te leren, ik heb de voor- en achterkant hetzelfde gemaakt, ik heb het neusgedeelte van de voorkant zo gemaakt, maar de achterkant zal zo doorgaan abonneren abonneren inschrijven sprak 34 woorden wit e-book we zullen onze lus rood maken nu zullen we onze rode eerste lus ook wit maken abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren

abonneren, beide kanten deden het op dezelfde manier, je zult het beter begrijpen abonneren abonneren abonneren abonneren inschrijven inschrijven hij dronk niet een paar rijen abonneer en dus beter misschien wordt het nog een keer uitgelegd rood dat is mijn laatste lus heb ik deze geplaatst loopt door maar voor nu ben ik hier een beetje mee bezig en de andere twee zijn rood abonneren abonneren ooo ik verander de plaats van kleuren na 12 rijen Yar kleuren veranderen van plaats abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren wat heb je gedaan abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren op deze manier, vooral dit is het eerste beetje Wees niet verdrietig, kom weer, ik heb gewist en vervolgens rood 25 de laatste twee lussen waren een klein beetje die kleurovergangen het is de laatste het is alweer een tijdje geleden, schrijf je in, zo zeiden we ba ba We tellen de voorkant en de achterkant hier 1 2 3 4 5 ja vrienden, we tellen hier ook vijf Want na deze twee rode lussen maak ik dat lijn in het midden We tellen het zoals je kunt zien, het gaat aan deze kanten verder, we voltooien 5 lira, we bouwen het in ons voorbeeld na één rij. Maar laten we zeggen, hoe blijft ons voorbeeld zo, als ik deze twee lussen hier brei als er was een toename zoals je kunt zien, vrienden, maak ik deze twee lussen buikwit omdat de toename niet meer is deze stijgingen waren nu moeilijk Aa abonneer abonneren abonneren abonneren en weer mijn twee rode touwen zijn nog steeds aan de hand deze zullen kleur zijn overgangen deze 220 buik wit Ik geef jullie de volgende keer deze twee lussen zullen ook rood zijn voor de volgende keer dat onze twee rijen compleet zijn We zullen rood maken met rood O 12, na een tijdje zijn de lijnen zo, onze lijnen verander niet en dit is weg, dit is 300g hit, mijn vrienden, dus we zijn voorzichtig om onze lijnen te mixen, ik hoop dat jullie het leuk vinden jongens