Gebreide enkelsokken STARTER AND HEEL MAKING

Gebreide enkelsokken STARTER AND HEEL MAKING

Hallo allemaal, Dames, jullie zijn op mijn YouTube-kanaal. Jullie zijn allemaal op mijn YouTube-kanaal. Welkom op mijn kanaal. Vandaag zal ik jullie vertellen hoe ik dit deel van My Socks A doe dat ik deel op Instagram. Hiervoor gebruik ik 3 spiesjes maat vijf. Je kunt elk merk laarsjes kiezen. Het is aan jou, het is aan jou, onze enige taak, doe deze. Laten we 60 steken op ons handwerk gooien, het komt niet vaak voor, we hebben twee mP3 14 gTA 5 5 6 1 2 3 wij allebei 9-10 laten we op deze manier 60 steken gooien Ja, ik heb 60 steken gegooid, nu heb ik ze weggegooid, 15 van elk, vier van onze plas gelijk delen meid dit abonneren abonneren oo abonneren inschrijven inschrijven 11 12 13 14 15 na 15, ik ga naar de andere en ik ga hier inschrijven 15 inschrijven wat er gaat gebeuren Dames, we zullen er allemaal 15 zijn Laten we het verdelen op een manier zoals ik Ja, Ik heb het gedeeld, nu gaan we verder waar we gebleven waren, ja dames, als we het eerste nummer niet tellen, gaan we er 6 rijen op kijken.Israël zal in totaal zeven eigenaren hebben samen Laten we ons verschil maken in 7 rijen hier zonder enige bewerking, dan 7 rijen later We zullen ons model daar opzetten, een van de heuvels, voltooi de z7 rij, ik zal je hier laten zien na 7 rijen, ik hoop van ja, ik heb ik ben beledigd, ik ben beledigd, ik heb twee van mijn lasten tegelijk, ik raakte verstrikt, ik werd opgelicht, abonneer dit, ik werd vlekkerig, ik knipte het opnieuw, laten we deze rij zo afmaken, dames, dit is de manier waarop dit ook een belangrijke is links hier en de andere nu ben ik mijn id aan het overdragen en de andere nu Laten we het doen Ja, terwijl we de rij afmaken, onze nummers hier zijn één plus een beetje. God dames, we zullen tel onze spiesen opnieuw vanaf het startpunt tot 15, we tellen opnieuw met onze echtgenoot Elif, dit is het tellen van het invoeren van ons werk, maar in deze volgorde doen we negen rijen recht, dames, dit is 2 4 6 8 10 12 14 nee schat ik wil het van de zijkant want het is 15-2 want deze drie vier vijf zes zeven acht negen tien dit kwam over toen we op 15 sneden, het werd verminderd toen we op een rij knipten, we zeggen, wat is het aantal steken op sommige naalden gelijk aan 15 weer Dus we zeggen, wat is de beste verjaardag 6 8 10 12 14 Hier krijg je 14 en de ene aan de andere kant heb ik hem van de andere kant gekocht 15 k ja, nu, 9 rijen dames, laten we een plat breimuziekje doen, dan doen we de hiel apart, abonneren, je voltooit de negen rijen en ik ben weer bij het startpunt. Ik voltooi de 39 rij, aan het einde van de 9 rij, laten we de hiel uit elkaar doen Ja, ik heb de rij met mijn dame voltooid. Hier zullen we de bal op twee van onze naalden. We borduren onze bal in 30 steken in 15 dagen en 15 dagen. Ik ben weer op het beginpunt. Ik ben hier op het beginpunt Ik heb onwillekeurig onze eerste steek genaaid Ik heb de tweede op de tweede gezet een onwillekeurig heb ik geborduurd ik heb geborduurd ik heb geborduurd ik heb geborduurd ik heb geborduurd dit is hoe we willen een van hen we zetten op de laatste zonder te borduren het is de laatste steek van Şimşek’s swatches.com . . . ………………………………………………………………………………………… . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ik draag het in een dag stuur ik het hier a Ik neem al onze loops van hun kant in de tegenovergestelde richting, laten we het doen in 12 flessen, laten we het doen in 12 flessen, laat me je de smaak nog eens laten zien, ja, ik sta aan deze kant schrijf je in abonneren abonneren laten we maak weer een paar bananen Ja ik ben aan de platte kant Eerst koop ik ze allebei van de verwerking en de derde wilde ik de volgende Ik wilde het dragen, heb ik het zo gedragen Dames, als we het beschouwen als omgekeerd recht breien op deze manier wordt dit aantal rijen 29. We zullen 29 lira maken, maar zoals ik wil. Weet je, als je zegt dat je de 29 rijen niet meer weet, aan het einde van de regel, zal ik je iets laten zien. Je kunt begrijpen dat je bal daar klaar is, kijk, hij is zo gevormd, zo is hij gevormd, er zijn vruchten gevormd hier als ik de rand zo draai, er zijn hier een of twee van onze individuen. betekent gebreide steenmuziek Wat zullen we doen, Wat zullen we eerst doen? Ik kocht de tweede. Mijn dromen zijn als volgt, door de vruchten te tellen die zich aan de zijkant vormen, Dames, bepaal onze rij, onze individuen daar moeten de laatste vijf zijn, 15 betekent dat we 15 lussen zullen dragen, dus stel je model in op deze manier, of daarna, zal onze video doorgaan als een overgang van hiel naar teen, en onze video zal zo doorgaan tot het einde van de rij. Ik kom eraan, zoon, doe het als we het achterstevoren breien. Hier volg ik het thuis, betekent het dat we geen ballen meer hebben Ja, ik heb de rij voltooid, onze rij eindigt aan de voorkant Dames 11 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 2 4 6 8 10 12 14 15 nu deze thread Ik plaats onze startthread als een locator zoals deze, we trekken de tijd
[Müzik] en ik nam het onbedoeld, we kwamen recht naar het midden, ik borduurde er een paar vanaf deze kant, ik neem de derde tegelijk, ik borduurde er nog een, maar nu kan ik hier aan het touw trekken, schrijf dat eerst in landing Ik kreeg het van de tv, ik verwerkte de volgende totdat ze als één bleven aan het einde van deze rij hier knipte ik een van mijn draden af ​​met mijn draad aan de andere kant, ik wilde er nog een, ik stuur het, ik nam 12 zonder borduursel en dit is het einde van de rij, dit is degene die over is, ik knip het af met die aan de andere kant, ik heb ernaast geborduurd abonneren maar zo is ons hoofd gemaakt abonneren Nou oké, ik ben de andere kant knippen en ik heb een andere verwerkt abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren het is nog een seconde over Ik heb er een met de andere kant verwerkt en ik keerde terug abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren ik wil er een ik snij hun laatste dagen samen aan de andere kant en abonneer

abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren en opnieuw snijden [Müzik] en ik ben weer aan het einde van de lijn, ik nam de resterende provincies van de andere kant en sneed ze af. Ik wilde nog een abonnee abonneren abonneren abonneren, maar ik doe het in het laatste knipproces daar. Dit is hier Dames, we zullen 9 lussen en 9 lussen in onze werken toewijzen twee drie deze vier vijf zes zeven acht Neem ik de andere negen naalden 1234567 sybu hier ben ik klaar met het snijproces 8 9 nu zullen we het van deze randen aftrekken laten we tellen 15 met deze sleutelklus een 12 mP3 dit is 4 5 6 7 8 zoals je kunt zien halen we onze lussen uit de heren 8 9 10 10 n11 o 2012 . . . . . . . . . . . . . . . …… . . . . . . . . . . . . s . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . -13 dit is 14-15 nu gaan we er hier een opvoeden Dames, hier is hoe Ik steek het door deze lus daar. Ik trek een lus uit de lus aan de andere kant. Ik doe het springkussen hier aan, de zijkant opblaasbaar, je kunt het model dat je wilt hier nu toepassen met de dame oh u kunt het model toepassen dat u wilt, dames. Ik laat het u aan de andere kant zien. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . We hebben je hier en daar een verhoging van de andere kant gegeven. Ik stak het door onze nek en nam het van deze binnenkant van de andere. Ik draag deze opblaasboot. Ik bevestig mijn ajourwerk hier evenals 15 lussen en dus een overgang van hiel naar teen. [Müzik]
Ons model is af, laten we deze Omer tellen 2 4 6 8 19 10 I 10 11 12 13 dit is de 14e en ik heb de 15e doorgebracht, nu is onze bal af Dames hier kunnen we ons model opzetten zoals we willen hier deze twee flessen van hakken video eindigt hier als je je niet abonneert op mijn kanaal Ik zou blij zijn als je je voor nu abonneert tot ziens