U kunt de slofjes met gebreid hondenmotief in korte tijd gratis breien en afwerken met de techniek van eenvoudige patikpatronen. Vooral voor onze vrienden die nieuwe breipatronen leren, is het heel gemakkelijk. Als je de voorkeur geeft aan gebreide slofjes, dan ben je bij ons aan het goede adres, en proberen we slofjes voor je te plaatsen voor alle leeftijden en voor iedereen.

Gebreide kinderschoentjes

Patronen voor gebreide kinderschoenen trekken de aandacht met die gemaakt met de techniek van decoreren. Moeders geven de voorkeur aan themaschoenen als alternatief, vooral omdat kinderen geen slofjes of sokken dragen. Het zorgt ervoor dat kinderen het willen dragen omdat het de aandacht trekt. We bieden patronen voor gebreide hondenschoenen voor liefhebbers van breien.

U kunt op onze site bladeren voor verschillende patronen voor gebreide slofjes. U kunt gehaakte gebreide slofjes en breipatronen vinden met video-uitleg. U kunt de booties-patronen bereiken door op de link in ons artikel te klikken.

Brei gratis laarsjes met hondenpatroon

Gebruik van de nummer 4 spies

Booties gebruiken

Naald

Laten we het patroon beginnen door 30 lussen te gooien, laten we in totaal 35 rijen breien en knippen.

We verdubbelen de vijf patronen die we breien en naaien. We maken en naaien de oren. We maken ook details van hondenornamenten en maken het patroon van de slofjes compleet. U kunt gratis een gedetailleerde aanvraag indienen door video-vertelling te bekijken. We brengen onze wensen over aan iedereen die het u gemakkelijk zal maken.