Hallo vrienden, in deze video heb ik geprobeerd je te vertellen hoe je zaksjaals kunt maken, die tegenwoordig erg in de mode zijn. Ik hoop dat je het leuk zal vinden. Abonneer en mijn video…
Hallo allemaal, lieve dames Welkom op mijn kanaal, zoals je in deze video hebt gezien, zal ik je vertellen over het zakdoekmodel, dat tegenwoordig erg in de mode is. Laat me je vertellen, bijvoorbeeld, laten we de breedte van onze nummer is 40 cm en de lengte is 155 cm. Vrienden, om deze 41 cm te leren, moeten we beginnen met 84 loops. Je kunt het zonder mij doen. Ik dacht dat je zo verliefd werd toen ik dacht dat je in hou zo van die vier en een half touw weg, ik heb nog zoveel garen over V-pocket kwasten of zoiets, natuurlijk heb ik het met dit garen gemaakt Is dat wat ik wil vragen? dat is een beetje anders Als je wilt, zal ik je meteen het kleurnummer vertellen. Ik zal twee kernen maken, we hebben een lus aan het begin en een aan het einde, vrienden, dit is onze randlus aan het begin, we zullen er een hebben omgekeerd melk 3 deze rechte lus. Dan af en toe achteruit rechtsboven 2 en 3 recht, dit is een achteruit en zijlus n11 begonnen. Voor het koffieboonmodel beginnen we 11 steken aan het begin en dan moet ik afdalen elk één. Er zijn in totaal 21 koffieboonmodellen. ja nu vrienden Normaal is dit mijn start abonneer ja nu eerst e we beginnen met effen breien i deze Esra we gaan en breien recht van voren en van achteren die abonneren abonneren op deze randlus Ik ben niet stervende abonneren abonneren abonneren ha ha ik zal je mijn portemonnee vertellen 30 steken Ik heb het niet aan één kant genaaid Ik heb het eerst gevouwen Ik heb het hier genaaid, dan in mijn zak Ik hoop dat ik het aan mijn vrienden heb toevertrouwd Ik zal iets vragen voordat ik het mijn vrienden laat zien Als je je niet abonneert op mijn kanaal , Ik zou blij zijn als je je zou abonneren, er zijn geen abonnementskosten, ik zou blij zijn als je je abonneert voor ondersteuningsdoeleinden, vrienden en koffie koffiebonen Ik begin met het patroon, dit is onze kennis, jongens, dan ik nam het touw naar mezelf toe, de ene achteruit, ik nam dit touw aan de andere kant, ja het is van deze drie lussen, maar nu de samenleving. Zo kun je beter zien ik neem de derde van deze drie lussen ik haal het over de andere en laat dit later brei ik de resterende lus recht, wikkel er een ervoor Ik brei onze lus recht, dan keer ik de lus ertussen om. Ik brei dat koffieboonmodel eerder in meer detail, maar als je wilt, je kunt het daar zien als je wilt, ik nam mijn draad aan de andere kant na het breien ik brei weer recht naar mezelf toe en breng het naar mezelf en brei mijn kant van het touw binnenstebuiten, dit is de zijlus, nu weet ik zeker dat de rand aan de achterkant zit, ik brei het aan de achterkant , het is al duidelijk aan de voorkant, ik brei de lussen in de opening recht. Ik brei er drie achteruit, toen breide ik er een achteruit, ik brei het aan de achterkant recht, dan had ik weer drie keerpunten, één keerzijde, ik maak het recht en ik brei de zijlus. Later ga ik drie rechte steken breien Ik brei een twee drie rechte steken af en toe, na averechte lus, brei ik weer drie rechte lussen en dan neem ik de averechte lus en de zijlus ertussen, nu zijn we achter jullie, ik heb de zijsteek weer gebreid, ik denk dat het verkeerd is, ik ik brei de ene steek recht, dan is dit de voorkant Ik brei twee rechte steken en drie steken aan de achterkant Ik brei achteruit dus 1 rechte 3 achteruit op de achterkant Ik heb een rechte steek, ben ik mp3 schat, wie is het weer om zich zorgen te maken en wie is de zijsteek? We maken nog een worp, dan is ons patroon duidelijk. Ik gooi mijn 1 2 3 lus over 12 lussen dit later breien we recht, ik wikkel er een en brei hem in de diepe. Er is één keerzijde in het midden. Bart ik heb gebreid. Ik heb gebreid en kijk naar de rand, vrienden, we hebben een koffiebonen, daarna nog een rij lussen. We sterven, dan lussen we lussen zoals deze We maken het en we creëren het in ons koffieboonmodel Vrienden, dit is onze vraag, ik zal het je vertellen in volksliedjes. Dat is alles wat ik voor je te zeggen heb, ik hoop dat je het leuk vindt, ik wens je het allerbeste , blijf met liefde, tot ziens

Leave a Reply