Gehaakte babyslofjes Sokken maken

hallo allemaal, welkom op mijn youtube-kanaal emelhobievi, in deze video met jou, wilde ik gehaakte babyschoentjes sterven, mijn vrienden, ik werkte in twee kleuren, de andere stille kleur of twee kleuren zoals deze en de eerste zee die we nog hebben, als je zo’n marmerdraad hebt, dan weet je dat dit babyjongens zijn.Ze zijn heel stijlvol voor mijn vrienden, mijn touwen Ik heb het bootie touw op deze manier gebruikt, ik heb een kleurpasvorm nummer twee en tegelijkertijd heb ik een schaar, als je je abonneert op mijn kanaal voordat ik naar de vertelling ga, als je de opmerkingen en likes ondersteunt, zou ik heel blij zijn, we beginnen met het tekenen van kettingen zoals gewoonlijk, vijf kettingen één twee drie vier en vijf onmiddellijk We kijk in de eerste ketting en vorm een ​​pad, dit en we breien 13 dubbele leuningen in deze gleuf.Ik trok twee kettingen en samen met de ketting kwam ik uit de gleuf, 13 werden nu 2 3 344 15 367 39 ooo deze 11 12 en 13 13 leuningen Ik heb de onderkant gebreid Ik trok aan mijn touw en sloot onmiddellijk mijn tong door in de bovenkant van de eerste trabzon te zinken en door deze rij te scrollen Ik eindig met twee kettingen, ik ga omhoog met twee kettingen, zink weer naar hetzelfde punt en maak een leuning, ga over de andere gleuf en weer een leuning op dezelfde plaats, dat wil zeggen, we zullen de 13 leuningen aan de onderkant vergroten tot 26, dus we moeten twee leuningen maken op elke dichte, ja nu verdelen we onze 26 leuningen en de tweede Zijn we klaar met onze beurt, ja, is deze bootie compatibel voor 0-1-jarigen, als je wilt door het aantal te verhogen van rabzon en het aantal rijen, kijk, je kunt dezelfde sokken breien voor twee of drie jaar oud, maar we zullen in totaal 36 leuningen in 4 rijen breien en dan zullen we de crèmekleur voor ons doorgeven 0-1 het zal een ideale maat zijn voor de leeftijd jongens, nu onze beurt voorbij is, trouwens, ik heb er twee gekocht voor de laatste gleuf, en ik liet het in de bovenkant van de eerste leuning zinken en bewaar het zo, ja, ik trok weer twee kettingen, ik heb een leuning gemaakt voor dezelfde octay, ik heb er twee gemaakt voor de volgende leuning, dit is de volgende leuning Ik brei een enkele leuning aan de volgende leuning en een dubbele leuning aan de volgende leuning, dus ik brei er twee enkele leuningen imbir 2 3 in rijIk brei dubbel in het nest, dus ik brei er twee, als je wilt, kun je twee enkele paar zeggen, twee enkele paar zoals dit, of je kunt veelvouden van vier zeggen, nu is het 12 13 14 hotel trabzon 15 16 dubbele trabzon op hetzelfde punt, we gaan één voor één verder in deze rij, verdubbelen op deze manier tot het einde van de rij We breien twee en een enkel paar op onze leuningen, ja, we hebben nog twee leuningen over bij deze 1 2 3 en 4 maandpunten 11 12 deze drie viermaandspunten. Hiervoor tillen we het eerst naar de bovenkant van de eerste leuning, we gaan met twee kettingen omhoog, nu gaan we hier een verhoging maken. Ik heb de leuning op hetzelfde punt gebreid , ik zakte weg in de bovenkant van de eerste leuning, ik schoof het, ik trok aan een ketting en nu het einde van onze sok Nu, laten we ons andere kleur touw nemen, inschrijven, dit is het begin- en eindpunt, laten we beginnen met weg te zinken in deze trabzon, vrienden, laten we zeggen dat ons touw meteen gerepareerd is, ja, ik zal mijn andere touw meenemen op weg naar deze kant, ik trok twee kettingen op de beurt, ik brei er een op elke gleuf, maar niets. abonneer zonder iets te doen, zonder te verhogen, we breien onze dubbele leuningen op deze manier, vrienden, zonder enige actie, dus zonder te verhogen, zullen we beide sterven nog 5 rijen room, dan gaan we met jou tok maken, trouwens, laat me je eraan herinneren, maak de touwen schoon terwijl we breien omdat onze poot vrij klein is, dus keer hem niet binnenstebuiten. het is moeilijk om het te draaien, laten we het schoonmaken terwijl we breien, dus laten we netjes breien, ja, laten we samen sterven over een tijdje, 5 rijen samen in deze volgorde, deze crème, we zullen onze stukjes trabzon breien voor ons allemaal inschrijven abonneren laat me langzaam schieten met deze bliksem ja abonneren abonneren ja, is het resultaat met trabzon ja eerst onze beurt is over ons roomgaren, we gaan uit de tweede yufka natuurlijk we zijn hier weer aan het schoonmaken, ga verder, nu gaan we nog 4 rijen breien, nadat we in totaal 5 rijen hebben gebreid, zullen we de bal breien zonder ons touw te breken, laten we nu 4 rijen breien, we zien je weer, ja, het einde van onze schoenen zijn klaar, nu gaan we de hielen maken, eerst moeten we ons touw vastmaken, we openen onze lus zo en en we passeren het einde van de banaan en we maken het met z’n tweeën hier vast we breken ons touw we hebben ons roze touw ja laten we nu elf tellen voor de start van links naar rechts van de geur hiervan 2 4 6 8 10 11 11 ik liet mijn touw zakken en maakte het meteen vast en trok aan twee kettingen dit is onze eerste leuning geworden nu 22 we zal een leuning weven 2 334 hier loop ik het roze touw neem het vijf sorry 67 289 I 10 111 deze 12 eerst roze ik vertrek nu ik blijf mijn crème touw dragen 1314 o ik 15 o 2016 17 18 19 20 21 en 22 22 om mijn crème touw te dragen moeten we ook meteen onze schoonmaak doen, laten we een van onze touwen doorknippen, ja laten we opnieuw tellen ik heb een fout gemaakt 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 huis vlees We breien 22 van onze leuningen, laten we 32 kettingen trekken en terugkeren, het zal wachten op mijn room hier dus ik trok aan de ketting en ik tel met de ketting 2 3 14 15 16 tv7 dubbele leuningen Ik heb 8 haken gebreid Ik ben zinken Ik trek drie steken tegelijk Ik maak een nep-leuning of het raakt er zes naast elkaar Nu maak ik regelmatig naalden op elke beker 3 4 1556 hier weer Ik breide zeven leuningen en een valse frequente naald, in de op dezelfde manier, nu zullen we een valse frequente naald en zeven hamers breien. Ik tel, was een heel goed, ja, ik trok twee kettingen en kwam terug, ik brei weer een dappere dubbele leuning Ik brei een enkele frequente naald 4 15 16 Ik hou niet van 34 leuningen Ik demonteer 34567 dubbele leuningen Ik heb 8 kleine frequente naalden gebreid nu gaan we zes frequente naalden terugbrengen tot drie 1 frequente naald Ik zink weg Ik trek aan mijn touw we doen er een, twee of drie, ik heb ze allemaal gesloten, de volgende is 123, nu dichtbij, ik denk dat het niet vastzit, toen heb ik zeven van 15 16 en twee van zeven leuningen gebreid, ik was snel klaar met de bal, de derde één, we zitten in onze laatste rij, we trokken weer twee kettingen zeven 2 3 4 15 16b Ik heb 72 leuningen gebreid, ik heb hier mijn valse leuning of mijn valse frequente naald gebreid, er zijn drie frequente naalden en er is precies het midden.

Ik blijf bij de tweede frequente naald, ik scroll, ik ben op de frequente naald gesprongen, ik maak mijn foto’s die hem op de valse leuning zullen doen zinken, ga ik dood of ga ik dood, ja, abonneer Ja vrienden, nu is onze bal voorbij, we draaien hem zo achteruit, we kijken naar de eerste trabzon hier, en nadat we deze weg hebben gelopen, trekken we aan ons touw. nu vrienden uit elk nest wederzijds niet wegzinken in allemaal, gewoon kijk naar de buitenste vleugels door deze en dit en dit en dit te laten zinken en ik doe onze bal samen met een frequente naald abonneren abonneren abonneren deze wederzijdse h maakt die bal samen als één vleugels ja ja ja ik trok aan een ketting en sneed mijn touw door meestal vernietig ik de haartransplantatie van de naalden, we knippen meer, ik draaide de platte kant van onze schoenen weer, de hiel is zo afgewerkt, zelfs nu zullen we het deel samen met jou breien, nu brak dit touw met jou , weet je, door de eerste trabzon binnen te gaan, begin ik met een ketting, ik maak een andere leuning op hetzelfde punt, twee trab Ik heb dit trauma in de zone gedaan, nu ga ik de ene tot op dit punt en de andere in één keer aan elkaar breien, vrienden, dus ik ga knippen, ik ga een snee maken , Ik zak helemaal weg in dit punt, een leuning, ik trok mijn eerste twee voeten opnieuw, ik ging door de volgende of verzonken en ik trok een been van de eerste twee benen hier. Ik trok ze allemaal, dus eigenlijk heb ik twee leuningen gebreid en in één keer verzameld, zelfs het aantal slots is afgenomen, het doel hier is om de kloof hier te dichten, vriend, dit is voor nu, we sterven een leuning op elke leuning totdat de andere hoek zout ja abonneer abonneer dit laten we doorgaan abonneren abonneren de laatste trabzon Ik kwam naar de top van deze leuning, ik keek Ik trok de eerste twee lussen, ik wacht, ik deed het opnieuw, het leest dit, zie het roze en het einde hier, kijk aan de laatste kanten hier, hier is een gat, het heeft je hier al geleid Ik heb de eerste twee lussen verzonken, kras er niet op, en ik heb ze nu allemaal in één keer verzameld Moet ik twee leuningen naar binnen breien van trabzon ja laten we doorgaan m schrijf je in en abonneer je op het punt, vrienden, ik zal twee leuningen tot zwijgen brengen, nog een twee drie, kijk naar binnen vanuit trabzon, we hebben hier nog drie leuningen, we hebben er nog twee leuningen in, ik zal ze vullen en deze rij afmaken, we moeten in totaal 32 leuningen sterven, laten we deze tellen 2 4 6 8 10 12 14 onderhoud omdat dit een dubbele maar alleen weg is 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 we doen er nog een een 32 ja we hebben in totaal 32 schakelborden gekocht en ik zonk in de bovenkant van de leuning en een van hen maakte de lijn af jongens we zullen nog twee rijen breien, dan zullen we met jullie werken en het elastische deel van het enkelgedeelte van onze sokken, laten we hier weer breien, laten we je weer ontmoeten, hebben we de slofjes op deze manier afgemaakt, laten we nu naar het deel gaan, laten we weer naar het deel gaan, ik heb ons roze touw van de rug van mijn hand gekregen door te bevestigen mijn touw vanaf dit punt, ik begin met aan die ketting te trekken abonneer dit is bijna elk slangengezicht ik zie een baars, weer die twee, abonneer is het ja ja nu laten we onze koekjeshandel vernietigen abonneer, want het zijn kleine laarsjes, het past niet. Abonneer, ja, we gaan door, vrienden, kijk een roze film in elke richting tot het einde van de lijn, we breien deze leuningen, laten we hier ons crèmegaren halen , ja, laten we doorgaan, ha ik heb geprobeerd dat deel te fractioneren als je wilt. Je kunt in 3 rijen breien, nu trek ik aan mijn roze touw en laten we het daar verliezen, je hebt honger, ik brei een leuning van het geheel trabzon naar voren, van huid naar elkaar en naar de top van de eerste trabzon, en ik heb dit nummer afgemaakt, vrienden, ja, laten we het hier allebei krijgen zodat het ons niet stoort abonneren? ja, nu onze laatste rij zal weet hoe we het zullen toepassen zodat we een klein kantwerk zullen doen, zodat hij weet hoe het moet. dit is hoe ik een normale leuning en deze vorm verdeel Ik brei ook de leuningen door in je middel te zakken. Het gaat allemaal om het gehaakte rubber breiwerk weet je, ik brei op deze manier, vrienden, doe nu niets, sterf ik weer van een top van een unie, sterf ik van een bovenkant van de leuning, ja abonneren schrijf dit in, laten we doorgaan dit zijn de laatste twee kettingen die esra’s hoofd recht in trabzon begonnen. het moet vanaf de taille zijn zodat je elastiek goed aan de achterkant blijft, ik heb de trapleuning in gebreid van de taille ik heb deze rij afgemaakt, ik gleed hem uit door in de bovenkant van de eerste leuning te zinken en trok aan een ketting 1 2 3 kijk onmiddellijk tussen de tweede en de derde, ik scrol door tussen de taille en de normale leuning binnen te gaan 1 2 3 3 1 2 3 abonneer deze twee drie herhalingen 1 2 3 1 2 tussen drie 1 2 3 ja 1 2 3 ja ja op deze manier zeg dit we eindigen abonneren dit laten we doorgaan abonneren abonneren 13 ketting z ja ja ja laatste twee links 1 2 3 ja ja laten we dit ook knippen nu nemen we ons stijlvolle touw naar achteren en maken een klein knoopje hierin abonneren abonneer dit we voeren onze resterende draad zo door, als het moeilijk is om met dezelfde draad te voeren, kunt u dit ook doen met behulp van een ketting haken of naald Zijn deze vormen ja, laten we onze extra draad knippen, vrienden, is dit ja, onze soep is op, kijk, het is heel lief, laten we het zo zeggen, ja, dat is het voor de video, ik hoop dat je het leuk vindt ik zeg tot ziens in andere slofjes of breien in een video doe voorzichtig doei doei

Leave a Reply