Gehaakte gebreide sjaal Patroon Gehaakte gebreide sjaal

Hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vrienden, vandaag zal ik proberen een mooie sjaalvertelling te maken met dit zilveren touw dat je hebt gezien, ik zal meteen beginnen. Ik zal heel blij zijn. Laten we nu beginnen met de bouwfasen van ons model Ja , Ik zal meteen beginnen, vrienden, zal ik een magische ring maken en er twee kettingen in trekken, dan zal ik hem van mijn vinger verwijderen, ik zal hem aan de haak nemen en hem hier in de ring laten zinken, ik zal een dubbele leuning Op deze manier sluit ik nu de ring wat comfortabeler om comfortabeler te werken dit is een dubbele leuning daar is nu ik weer aan het zinken, het is twee, ik strek mijn touw omhoog terwijl ik aan het maken ben de leuningen Kijk, ik verleng het op deze manier, dan bereik ik de dubbele trabzon, het is drie keer geweest, het is weer aan de haak um Kijk, ik laat het nog een keer zien, ik zak erin weg, ik haal het eruit, ik rek het een beetje uit en ik maak het twee keer af, kijk nog eens 1 2 3 1 2 3 zonder te haken, neem het gewoon op ons haakwerk, ik herhaal hetzelfde proces Ja, nu heb ik 3 4 5 6 7 8 gedaan, ik heb dit hier gedaan, deze en deze trofee Ja, ik heb 15 voltooid. Vrienden, zijn ze nu een ring? Heb ik aan vier kettingen getrokken hier, ik zink naar de bodem, vrienden Kijk, ik zink weg in deze twee, hij haalde het er zo uit 2 3 kettingen Ik trek aan de haak Ik pak het aan en zak weg in deze middelste ruimte Ik maak de haak een of twee keer af. Ik trek hier een halve ketting. Moet ik hem aan de haak nemen en weer op dezelfde plaats laten zinken en er twee keer uit halen? Ja, nu trek ik er drie weer kettingen 2 ik trek hem aan 3 haken en deze keer trek ik hem er twee keer uit door in de bovenkant van de laatste reling hier weg te zinken ja, zo’n afbeelding zullen we in de eerste plaats hebben, nu trek ik 1 2 3 weer kettingen, ik neem het op mijn dochter en kijk hier, ik zal dubbele leuningen maken door in deze ruimte weg te zinken Ik houd vast en ga verder op de zeven vanaf hier zal ik er zeven maken en er zullen er 14 zijn in totaal 1234 Ik maak deze ruimte 44 055 677 Ik vulde hier en zeven van hen hier Ik vulde hier in vrienden Kijk, zo werd de tweede cirkel op dit moment gevormd, nu ga ik verder, ik trok een halve ketting, ik draai het zoals deze blik ik laat dit blanco hier ik laat dit middelste deel blanco en ik zal het van hier en daar laten zien Ik ga hier kijken Kijk, ik heb twee kettingen getrokken, ik zal er zo naar kijken, deze kant op en nog een keer, heb ik de dubbele reling gemaakt We trekken ons touw lang terwijl we onze Trabzons maken, deze kant op 23 deze drie, vier, deze 67 weer, kijk, heb ik zeven leuningen gemaakt, nu ga ik zo verder, deze keer ga ik deze kant haken ik nam het aan en ik ga verder Ik zal er nog zeven maken 1 2 3 14 155 16 Ik heb hier v77 gemaakt, laten we het zo oplossen Ja, onze beide rijen zijn voltooid, mijn vrienden, ik zal wat touw om mijn vinger wikkelen, waarom gaan we weer verder, we trokken onze 12344 ketting aan onze haak We namen het Kijk, we zinken er zo naar de bodem van Ik keek ernaar en ik maak een dubbele leuning Ik trek aan 123 kettingen Ik pak het aan de haak en zak weg in deze ruimte Ik pak het twee keer eruit Ik trek een nieuwe 1/2 ketting hier en ik zink op dezelfde plek op deze manier Ik heb dit eruit gehaald ja nu wat ik trek 123 kettingen Kijk, deze keer ga ik hier kijken, ik’ Ik ga deze twee kettingen combineren, ik heb twee kettingen op deze manier gecombineerd en d twee keer. Ik trok een ja ik heb het hier gecombineerd Vrienden nu trek ik twee kettingen Ik zink op dezelfde plaats van een en twee herhalingen en 1 2 3 ja ik heb er hier een gemaakt van de gleuf hier nu trek ik 1 2 3 kettingen en weer wegzakken in de ruimte hier en 1/2 ketting weer verwijderen naar dezelfde plek We zinken en maken hier een nest, op deze manier, in 123 kettingen en door weg te zinken in mijn leuning in deze hoek, voltooi ik deze plek, we maken nu de derde rij Vrienden, nu trek ik 1 2 3 kettingen. We hadden er zeven gebouwd hier, niet zeven. Ik zal deze plek heel zorgvuldig uitleggen. Nadat ik heb gekeken en een nieuwe heb gemaakt, neem ik het op Hım en kijk hier, ik ga het haakwerk omdraaien door het hier en hier door te geven, ik maak er zeven hier en dit, ik doe het door 1234 155 plus 17 te draaien Ja, ik heb er zeven gemaakt Laten we het aanzetten de platte kant, kijk, we hebben 3 rijen, kijk nu, ik trek 1 2 lossen, haak We nemen het erop en laten er een leeg hier, kijk, we hebben een gleuf hier, precies eronder, we springen hier, niet hier, en we zinken hier in de gleuf in het midden hier Kijk, ik zink weg in de gleuf in het midden hier Kijk, ik zak weg in de gleuf in het midden hier, ik nam het aan de haak en ik maak hier zeven leuningen, een 1234567, ik deed weer 7 stappen op het haakwerk Ik ga om wat garen te pakken wikkel mijn vinger Ja ik heb het aan de haak zie ik ga verder vanaf hier kijk naar de onderkant van de leuning ernaast ik ga weer verder 1 2 3 34567 en ik herhaalde het zeven keer en mijn tweede ring werd gevormd op mijn 3 rij Ja Kijk, zo opent het steeds meer vrienden Een in elke rij met een halve ketting Ik draai het nog een keer kijk wat we hier weer overslaan wat slaan we hier over en wat gaan we hier bekijken in deze hoek hebben we hier trouwens een reling gemaakt ik zal vier kettingen trekken en hier en eromheen zinken laat me je nog een keer laten zien zeven Trabzon Taha nieuwste een leuning eens kijken nadat ik het doe ik vertaal en hij Door naast de mannen in de grond te zakken, maak ik weer zeven leuningen, dat was dat niet. Ja, ik heb er in totaal zeven gemaakt en ik heb deze plek voltooid, kijk, het zijn 3 rijen. Nu zal ik het laten zien jij hoe deze twee lussen weer worden verzameld, en laten we onze video beëindigen, jongens, ik zal een beetje naar voren gaan achter de camera en je laten zien, ik nam vier kettingen op wie ik nam. kijk hier Ik keek hier door twee lussen te nemen en ze te verwijderen Ik heb de dubbele leuning gemaakt Ik heb 1 2 3 kettingen gemaakt Ik zak helemaal weg in dit middengedeelte Ik ga hier een nest maken sluit de leuning 2 kettingen dubbele leuning zoals deze 123 ketting Ik zink, ik neem de top, dus ik neem ze allebei samen, maak ik de dubbele leuning, trek een 1/2 ketting en laat hem weer op dezelfde plek zinken, maak hem hier goed vast, maak hier een nest, en trek weer 3 kettingen, wegzakkend in de ring aan de zijkant, ik maak hier ook mijn nest 1/2 ketting meer ik trok eraan en maakte hier een dubbele leuning op dezelfde manier Een gleuf We zullen meer doen. We trekken drie kettingen, kijk, we combineren deze twee samen en we maken onze leuning. Het is vrij gemakkelijk om vrienden te maken.

Ik trok aan een ketting en ik zak weer op dezelfde plek weg. In elke rij wordt een ring groter. Vrienden, een plak neemt toe. ja, ik heb de grond voor mijn 3 rijen op dezelfde manier voorbereid, ik ga terug en vul het in, vrienden, nu kom ik achter de camera door het een beetje naar voren te schuiven Ja vrienden, kijk, je hebt 45 lira meer gevorderd en het zal de vorm aannemen van een sjaal, vrienden, het is zo’n model waar ik van hield ik hoop dat je de video’s leuk zult vinden die ik wilde openen Ik hoop dat jullie het leuk vinden en het met mij proberen Ja, kijk, het is zo gelaagd en ik zal het laten zien op het touw dat ik gebruik, ik liet het zien in de eerste video-ingang, vrienden, maar laat me het nog een keer laten zien alize Angora Goud zilverachtig touw geel, laten we zeggen dat mijn persoon is als orale koffie Ja, zo zijn vrienden Ik ben aan het einde van een nieuwe video gekomen, heel erg bedankt voor het kijken naar mij, ik wens mijn vrienden die het zullen doen veel succes. Vergeet niet mijn video leuk te vinden en te abonneren op mijn kanaal.

Leave a Reply