Gehaakte naadloze sokken breien / Easy Home Boat Making / Breipatronen

Gehaakte naadloze sokken breien / Easy Home Boat Making / Breipatronen

In deze video vertel ik je over een heel eenvoudig gehaakte woonboot. Ik heb geprobeerd alle details zo goed mogelijk te geven. Laat alstublieft opmerkingen achter voor uw vragen.
Welkom op mijn breikanaal van dit leven, vandaag zullen we gehaakte naadloze sokken met je maken. We kunnen het ook als een woonboot zeggen. Het kan ook worden gebruikt als een huislaars omdat ik het brei met een dik garen. Ik gebruikte alize midi terwijl ik dit deed. Ik gebruikte alize midi met een lengte van 170 meter in 100 gram. Je kunt ook het spoor van de draden aanpassen. Ons model is ook medium, het laat zich beter zien op dikke draden, dus ik raad het niet aan je ziet het met dunne draden.Als ik je mijn haaknummer laat zien, ja, maat 38 is geschikt voor voeten, ik wil de afmetingen als volgt geven: de lengte is 24 centimeter lang, de lengte van het voorste deel is twee centimeter , het is zo Ja, met 12 centimeter rek, het is nummer 39 of Het kan zijn omdat de voetstructuren verschillend zijn 37 nummers of ze kunnen verschillende maten hebben, afhankelijk van de structuur van je hand, afhankelijk van je smaak, en het touw zal allemaal verschillen. Ik zal gedetailleerde informatie geven over de metingen in de latere delen van de video. Als je klaar bent en op de abonneerknop hieronder drukt, kunnen we het magische volk bij het begin beginnen. We zullen het zo doen, ik pakte mijn touw en creëerde een volk zoals dit, ik haakte vanaf hier, ik nam een ​​handpalm en een ketting, ik maakte onze mensen vast nadat ik aan de ketting trok, ik pakte de onderkant hiervan en een ketting, ik maak hier een frequente naald. Hij nam er een touw naast, een dubbele Trabzon en dit in het begin kan het een beetje forceren, onze magische ring is zo, ik was weer een beetje klein, dit is een enkele naald en een dubbele leuning zoals deze, laten we op dezelfde manier doorgaan in onze ring tot we er 12 hebben, en inschrijven met een enkele naald en een dubbele leuning, ja, laten we het er nu afpellen, kijk, de lussen zijn zichtbaar vanaf het begin We tellen vanaf 2 4 6 8 10 12 o maak onze ring kleiner, mijn hand Ik plak mijn eerste vaste erop, wat gebeurt er, kom hier, ik maak een stokje en een dubbele leuning, we verbinden met een shift op dezelfde vaste. Nu, mijn eerste vaste is op de meest gebruikelijke naald die we hebben gemaakt. Ik draag een markeerstift abonneer inschrijven dus vanaf nu zullen we alles bekijken onze lussen a sc b we zullen een dubbele reling maken, ik ga mijn naald er het vaakst op prikken, nogmaals een frequente naald op de reling, abonneer op een dubbele Trabzon abonneer, als we aan het einde komen, hebben we een dubbele reling, laten we sla het hier niet over, we zullen het markeren, ik zal ook een frequente naald markeren op onze vorige reling we maken een dubbele leuning dit maar ik verwijder een marker schrijf dit in en ik begin de derde rij hier Ik maak een enkele speld op mijn dubbele leuning en we zetten onze marker weer op mijn v op een dubbele leuning we zullen dit blijven doen abonneer dit hier in plaats van samen te voegen maar jullie Je kunt ook een vorknaald dragen of hier een teken achterlaten voor alles. de 3e rij, we slaan nu de leuning over, een frequente naald op de frequente naald, een dubbele Trabzon, aangezien we in deze twee rijen zijn toegenomen, hebben we alle lussen bekeken, daarna zijn we naar Trabzon gesprongen, een frequente naald op de frequente naald één In de dubbele leuning sloeg ik Trabzon weer over. een pin op wat een of twee Trabzon abonneer als we aan het einde komen dan hebben we één leuning Nu zullen we het overslaan gemarkeerd Ik verwijder het binnenin ons abonneren 3 abonneren abonneren Ik gooi de leuning hier niet Ik begin een nieuwe regel op mijn frequente pin sorry weer een goede dubbele leuning Ik doe dit, ik ga de marker weer zo veel dragen, abonneer je abonneren en we zullen onze leuning weer overslaan, we zullen doorgaan op mijn frequente naald in de vorm van een enkele naald en een dubbele reling, nu ga ik een beetje breien, dan kom ik weer om je te vertellen hoeveel rijen ik heb gebreid abonneer en in totaal 17 ik brei tot het een rij is, kijk, terwijl ik de rijnummers tel, ben ik vanaf het begin zo, diagonaal 1234567 tellend, hier tonen onze balustrades zich als pluizig, nu zeiden we voor 37-38 nummers, we begonnen deze soep met e12 leuningen. Als je 36 nummers wilt maken, begin dan met 11, niet 17 rijen, 15 of 16 Je kunt op deze manier een rij breien. Je meet je voeten. Kijk, als dit deel komt, jij Je past het aantal rijen dienovereenkomstig aan, in het nummer 38 of 37 beginnen we weer met 12. Het kunnen 17 rijen zijn of 16 rijen. Voor nummer 39 40 kun je beginnen met 13 leuningen. Maar zoals ik al zei, omdat de benen zijn anders, je kunt weer beginnen met 12 en misschien is dit gewoon een periode van 18 toeren.Je kunt ook breien voor nummer 39. Dus je kunt er een bij mij proberen met dezelfde nummers en dan kun je verminderen of verhogen volgens de nummers die ik je heb gegeven Laten we beginnen met 13 leuningen voor 39 40. Nadat je 17 of 18 toeren hebt gebreid, kun je beginnen met het basisgedeelte. Laten we verder gaan, verwijder ik de markering hier, maar deze keer zal ik een dia maken op mijn frequente naald. Laten we deze schuif niet te strak maken, laten we hem een ​​beetje los maken. Het is een ketting en ik ben terug. Ik maak een enkele naald en een reling op onze eerste schuif, deze en in Trabzon, ik gooi de reling weer. De meest voorkomende naald op de naald is Trabzon, dit is Trabzon, ik spring er strak op, deze kant op, dit is een Laten we breien tot er nog vijf over zijn, schrijf je in, heb ik hier een laatste enkele naald leuning voor gemaakt, ik heb hier een Trabzon overgeslagen, ik scrol weer op de frequente naald. Laten we het niet te strak doen, vertel ons dat we moeten scrollen. Door trouwens, we hebben nog 12 4-5 lussen op deze manier, we hebben hier al gescrolld Op de frequente naald Er zijn er hier vijf over. Als je in het begin met 13 begon, kun je er hier zes achterlaten. Dus je kunt er één doen eerder of als je kleiner begon Je kunt hier geen vijf laten, maar vier. Je kunt het ook aanpassen door het aan je voet te meten. Ben ik hier gescrolld? Ik trok weer aan een ketting en ik draaide meteen op de eerste schuif, ik ga verder in de vorm van een schede, totdat er in totaal 13 rijen zijn, en laten we het basisgedeelte maken en nog een keer Je kunt verhogen of verlagen als 12 of 14 volgens de cijfers, ik sprong naar deze Trabzon, opnieuw een frequente naald op een Trabzon moment waarop we aan het einde komen, kijk naar het einde van de regel hier helemaal aan het begin dit is hoe ik het litteken erop laat vallen en aan het einde maak ik hier een enkele naald, ik trek gewoon aan een ketting en maak een leuning als ik terugkom inschrijf inschrijf inschrijf in en brei de basis tot er in totaal 13 rijen zijn hier is een voorbeeld waar het van de achterkant naar de voorkant vordert Op zoek naar een andere look was een omgekeerd recht 1 2 3 als volgt 356 door een markering aan de randen te bevestigen

je kunt vooruitgaan of je kunt de rijen tellen, nu gaan we het samenvoegen nu doen, dit is het gezicht van onze soep, dit is het gezicht van onze soep, ik draai het naar jou, het deel is omgekeerd Ik heb mijn laatste gemaakt regelmatig haken, schrijf je in, ga weg hier, ik neem twee steken over het eerste frequente haakwerk, ik zet ook onze kennis hier op, waarom ja nu neem ik onze wederzijdse lussen onder beide. Ik nam een ​​touw vanaf hier en maakte een scroll, laten we allemaal samen scrollen abonneren abonneren abonneren abonneren een blik werpen Als we aan het einde komen, dan nam ik er hier twee Ik ga een lange roze achterlaten en dat touw doorknippen dat daar was Ik ga onze naaien laatste restjes op deze manier 1233 door ze een beetje af te ronden zoals deze abonneer zo ik heb ze van deze kant ik weet alles wat ik weet ik doe een heel kleine afronding eigenlijk heb ik mijn touw vastgebonden zodat er geen scherpte is abonneren abonneren abonneren abonneren ja ja nu meteen Zelfs het deel blijft breien uz Ik zak weg over de plaats waar we zijn samengekomen, kijk hier, ja, je hebt één lus, het ziet er groot uit, het ziet er klein uit, we accepteren de groten als Trabzon, ik probeer ernaar te kijken vanaf de Je kunt het vanaf hier ook met een ketting vastbinden, dus ik heb de lus gehaakt en op de juiste manier door de ketting gestoken, dit is een ketting Ik trek dit Hier maak ik een schede waar ik voor het eerst ben begonnen, abonneer , ik gooi hier geen lus, ik maak hier een frequente naald, ik maak een frequente naald hier, schrijf je in en we zullen hier weer markeringen blijven dragen, zodat het gewricht niet verloren gaat, ik zet het op mijn frequente naald, abonneer, kijk goed, ik gooi niet de grote in de kleine lus, een enkele naald en een trabzon abonneer abonneren abonneren abonneren en laten we op dezelfde manier verder gaan als we dit meisje voltooien, laat het me zien je de kant zoals deze. Kijk nu naar dit deel tot hier, ik zal terugkeren naar het traceren hoeveel ze aan de andere kant heeft gedaan laten we voorzichtig zijn dat het tot hier zoveel is Laten we voorzichtig zijn dat het hetzelfde nummer is in deze sectie, ik zal de overgang van hier naar het onderdeel laten zien, ik sla dit over en schrijf me in en ik kwam op de plaats waar we het basisgedeelte begonnen. Hier is waar ik verbonden ben door te scrollen Kijk, dit deel zakt hier, hier maak ik een enkele naald en een dubbele leuning ja nu Laten we tellen hoeveel er aan de zijkant zijn 2 4 6 8 10 12 14 16 we hebben 8 dubbele groepen in het voorste deel we gaan verder in de op dezelfde manier gooi ik Trabzon een frequente naald op mijn Trabzon abonneer in en hier weer Trabzon Ik sprong op de frequente naald, ik maakte deze twee op het voorste deel, dit deel is waar we weer combineren, dit is een beetje open. een beetje vanaf de onderkant hier, ik maak hier een enkele naald, ik maak een leuning, deze laatste, we zullen 16, 8 paar hebben, samen tot het einde, ik sla er hier een over. Laten we voorzichtig zijn , als we te veel doen, wordt het breed, past het niet om onze pols. Maak er zeven in plaats van 8, je kunt tussendoor wat meer overslaan, ja, nu kom ik op het punt waar ik begon, ik zal de combinatie laten zien, ik ben terug naar de plek waar ik begon, ik ben vanaf hier tellen 2 4 6 8 10 12 14 Ik haal 16 van deze markers eruit en weer een enkele naald een leuning op de frequente naald Ik combineer het op dezelfde manier als ik de lijn begin, ik zal weer 3 van deze markers dragen , anders verliezen we misschien de verbindingsplaatsen, ik zeg het zo, ik gooi het niet meer naar Trabzon vanaf nu, we gaan op dezelfde manier verder op de frequente naald, schrijf deze Trabzon in, ik sloeg een enkele naald over op een frequente naald naald, een dubbele Trabzon ja nu op mijn andere sok Ik heb in totaal acht rijen gebreid en ik heb de sokken af, ja je kunt meer of minder breien dan jij, ja, dat is de uitleg van ons model, ik hoop dat ik dat was in staat om het uit te leggen, het is gemakkelijk voor degenen die het zullen doen, als je het leuk vindt, vergeet dan niet op de like-knop te drukken en een reactie achter te laten totdat we je weer zien in een nieuwe video.