Hallo, ik wilde mijn geliefde Patchwork Vest Recept met jullie delen.

Materialen

Fabricage

Ons vest bestaat uit in totaal 23 motieven, en de kleurmogelijkheden zijn beperkt naar jouw smaak. Elk motief is 9 × 9 cm groot, maar je kunt het desgewenst verder vergroten. De maat is standaard en valt mini op je.

Onze motieven bestaan ​​uit 7 verschillende modellen, de modellen die u kent kunt u aan het vest toevoegen. Het hoeft niet precies hetzelfde te zijn, je komt er niet uit, improviseer het om speciaal voor je te zijn 🙂

1. Motief

een) We trekken 6 kettingen samen en maken een ring.
2e) We maken 20 dubbele leuningen in de ring.
3) We maken 1 dubbele leuning in elke lus en trekken er 1 ketting tussen.
4) Ga omhoog met 3 kettingen, 2 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen in dezelfde ruimte, 1 ketting, 3 dubbele leuningen in de volgende ruimte, 1 ketting, 3 dubbele leuningen in de volgende ruimte, weer 2 kettingen 3 dubbele leuningen in dezelfde ruimte We maken een leuning. Op deze manier breien we langs de hele rij.
5) We maken 3 dubbele leuningen op de hoeken, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen op dezelfde plaats en 3 dubbele leuningen op de plaatsen waar we kettingen trekken in de onderste rijen, tekenen 1 ketting en gaan naar de volgende opening.

2. Motief

een) We trekken 5 kettingen, voegen zich eraan en maken een ring.
2e) We gaan omhoog met 3 kettingen en trekken er 1 ketting tussen en maken 12 dubbele leuningen.
3) We gaan omhoog met 3 kettingen, maken 2 dubbele leuningen in elke kettingsleuf en trekken er 1 ketting tussen.
4) We gaan omhoog met 3 kettingen, maken 2 dubbele leuningen in elke kettingsleuf en trekken er 2 kettingen tussen.
5) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken een hoek met 3 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen op dezelfde plaats. Dan trekken we er 1 ketting tussen en maken we 3 dubbele leuningen in de andere 2 sleuven, dan maken we weer een hoek en gaan we op dezelfde manier verder.

3. Motief

een) We trekken 6 kettingen samen en maken een ring.
2e) We gaan omhoog met 3 kettingen, verzamelen 3 dubbele leuningen aan het haakwerk en komen er in één keer uit, en we maken er in totaal 8 met 2 kettingen 😊 Ik hoop dat het duidelijk is.
3) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken 2 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen op dezelfde plaats en creëren de eerste hoek. We trekken aan 1 ketting en gaan naar de andere sleuf en maken 3 dubbele leuningen, maken dan weer een hoek en gaan op dezelfde manier verder.
4) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken weer een hoek, we maken 3 dubbele leuningen in de tussenliggende sleuven en trekken 1 ketting.
5) We gaan omhoog met 3 kettingen en vullen alle sleuven met dubbele leuningen. In de hoeken maken we 3 dubbele leuningen, 1 ketting, 3 dubbele leuningen op dezelfde plaats.

4. Motief

een) We trekken 5 kettingen, voegen zich eraan en maken een ring.
2e) We gaan omhoog met 3 kettingen, maken 2 dubbele handrails, maken 2 kettingen, 3 dubbele handrails op dezelfde plaats en maken in totaal 4 hoeken.
3) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken een hoek, we trekken er 2 kettingen tussen.
4) We gaan omhoog met 3 kettingen, maken 2 dubbele leuningen en trekken 1 ketting. Tussendoor maken we op deze manier 3 dubbele leuningen en tekenen we 1, 3 dubbele leuningen op de hoeken, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen op dezelfde plaats.
5) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken leuningen in elke sleuf, we tekenen 1 ketting op de hoeken.

5. Motief

een) We trekken 5 kettingen, voegen zich eraan en maken een ring.
2e) We gaan door tot er in totaal 12 leuningen zijn door met 3 kettingen omhoog te gaan en 1 drievoudige leuning samen met 1 ketting te trekken.
3) We gaan omhoog met 3 kettingen en trekken 2 drievoudige leuningen in elke kettingsleuf en 1 ketting ertussen.
4) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken 3 drievoudige leuningen in elke kettingsleuf.
5) We gaan omhoog met 3 kettingen, maken 3 drievoudige leuningen in de kettingsleuf, trekken 2 kettingen en maken nog 3 drievoudige leuningen in dezelfde sleuf. We maken 3 drievoudige leuningen met een ketting in de volgende 2 sleuven en maken een hoek in de volgende sleuf door 3 drievoudige leuningen, 2 kettingen, 3 drievoudige leuningen op dezelfde plaats te maken. We maken weer 2 slots en 3 drievoudige handrails.

6. Motief

een) We maken een lus met 5 kettingen, gaan omhoog met 3 kettingen en trekken er 1 ketting tussen en maken 12 drievoudige leuningen.
2e) Ga omhoog met 3 kettingen en trek 1 ketting, maak een driedubbele leuning aan de ketting in de onderste rij, trek 2 kettingen, maak in totaal 3 leuningen aan de volgende leuninggleuf, trek dan 2 kettingen en weer in de leuninggleuf, 1 ketting terug naar de volgende sleuf 2 kettingen en een driedubbele leuning tussen de onderste ketting we creëren de hoeken door te doen.
3) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken 1 leuning, 1 ketting, 1 leuning, 2 kettingen, 1 leuning aan de ketting eronder en vergroten deze en maken een leuning in de onderste leuninggleuven.
4) Nogmaals, net als de derde rij, vergroten we de kettingen aan de rechterkant en linkerkant met 1 leuning. Hoewel het er ingewikkeld uitziet, is het een heel eenvoudig en mooi motief 😊

7. Motief

een) We trekken 5 kettingen en maken een ring.
2e) We gaan omhoog met 3 kettingen en maken 2 dubbele leuningen, 2 kettingen, 3 dubbele leuningen. Op deze manier gaan we verder als 3 leuningen en 2 kettingen. Er komen in totaal 12 leuningen en 4 hoeken.
3) We gaan weer omhoog met 3 kettingen en maken 2 leuningen, 2 kettingen, 2 leuningen en dan 1 leuning voor elke lus.
4) De hoeken zijn hetzelfde, we maken 1 leuning voor elke lus ertussen.
5) We doen hetzelfde voor de vierde rij. Er komen in totaal 4 rijen leuningen en het is klaar 😊

Nadat alle motieven zijn afgewerkt, worden ze met een naald genaaid, zoals in het voorbeeld, en in totaal worden 4 rijen vergroot met leuningen vooraan. Een strakke naald, enkele leuning, dubbele leuning, drievoudige leuning, dubbele leuning, frequente naald worden onder de oksel gemaakt met de gewenste kleuren en ovaliteit wordt geboden. Met de laatste randkleur worden de dubbele handleuning en vervolgens de veelvuldige naald gepasseerd zodat deze niet vanzelf loslaat.

Dat is alles 😊 Voel je vrij om te vragen of je vastloopt. Succes met. Blijf gelukkig.