Gehaakte popcorntrui gemaakt met video-expressie
Tig-Isi-Popcorn-Trui

Gemakkelijk gehaakte trui met popcornpatroon maken

Graag deel ik met jullie de productie van een schokkend en flitsend sweatermodel dat je gemakkelijk in de winter kunt gebruiken. Dit sweatermodel, dat ik je een gedetailleerde productiefase zal laten zien met een videoverslag, is gemaakt met haakwerk. Iedereen die kan breien met haken kan deze trui gemakkelijk maken.

Gehaakt sweaterpatroon Hier werd een touw van katoen-bamboe-mix gebruikt om het te maken. Natuurlijk kan elk type touw worden gebruikt, behalve dit touw. In de video wordt niet vermeld met welke touwen deze sweater gemaakt kan worden.

Gebreide trui maken Het popcornmodel, dat de laatste tijd veel is gebruikt, werd gebruikt. Ik heb je eerder verschillende breiwerken laten zien die gemaakt zijn met het popcornmodel. Het Popcorn-model staat erg stijlvol op deze sweater.

Gehaakte popcorntrui 90 dubbele leuningen werden gemaakt nadat de ketting was getrokken. Nadat op deze manier twee rijen leuningen waren gemaakt, werd het popcornmodel geproduceerd. Hier is het noodzakelijk om op de cijfers te letten die voor het popcornmodel zijn gegeven. Een verkeerd breiwerk in de ene rij zorgt ervoor dat het verkeerd is in de andere rijen. Om deze reden moet de vertelling in de video zorgvuldig worden gevolgd.

Naast het lichaamsdeel van de sweater wordt ook het popcornmodel op de armen gebruikt. De trui in popcornmodel, die zonder overdrijving op zowel het lichaam als de armen wordt gebruikt, is zeer stijlvol.

Gehaakte popcorntrui U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.