Gehaakt babyvestje maken

Gehaakt vest voor baby’s

Zeer stijlvol en eenvoudig vandaag te maken gehaakt babyvest patroon Ik wil de productie laten zien. Dit model, dat ik de gedetailleerde productiefase zal geven met een videoverhaal, is een model waar aanstaande moeders dol op zullen zijn.

Ik blijf verschillende breiwerken laten zien voor degenen die babyvoorbereidingen treffen. Vandaag laat ik je een stijlvol vestmodel zien gemaakt met haakwerk. Dit vestmodel is een model dat gemaakt kan worden voor zowel babymeisjes als jongens wanneer de touwen van de juiste kleur de voorkeur hebben.

Gehaakt vestpatroon Voor de constructie werd hier een poppengezicht gebruikt. Gehaakt nummer 6 wordt gebruikt als haakwerk. Zoals ik al zei, kan dit model gemaakt worden met elke kleur touw.

Het hier gemaakte vestmodel is 27 cm breed en 30 cm lang. Dit model is geschikt voor pasgeboren baby’s, baby’s van 6 maanden of zelfs 9 maanden oud. Als je wilt, kun je op de vertelling in de video letten en een vestmodel van een ander formaat maken.

Haakpatroon babyvest Er werden 49 kettingen getrokken en 46 leuningen gemaakt. De productie van het vestmodel is gestart vanaf het kraaggedeelte. Het werd voortbewogen door een leuning tot aan de oksel te maken. Later werd begonnen met het maken van modellen. Op deze manier is het vestmodel compleet. Je kunt dit vest in korte tijd maken, aangezien alle details worden uitgelegd in de vertelling in de video.

Gehaakt babyvestje maken Je kunt de onderstaande video volgen.