Gehaakte werkhandschoenen gemaakt met video-expressie
Tig-Isi-handschoen-model

Een gemakkelijke maar stijlvolle haakhandschoen maken

Handschoenen zijn een van de meest gebruikte accessoires in de winter. Je kunt deze gebreide handschoenen kant en klaar kopen als je wilt of je kunt ze in korte tijd thuis maken. Vandaag geef ik je de gedetailleerde bouwfase van een stylish model gehaakte handschoen Ik wil de productie laten zien.

Bij het maken van het handschoenmodel is hier een breigaren met kleurovergangen gebruikt. Voor de twee handschoenen wordt ongeveer 50 gram touw gebruikt. Als haaknaald wordt een haaknaald van 3 mm gebruikt.

Gehaakt handschoenmodel een heel eenvoudig model om te maken. U kunt beide handschoenen binnen een uur gebruiksklaar maken. Hier, tijdens het maken van het handschoenmodel, had een model waarbij vier vingers bij elkaar zijn en de duim gescheiden de voorkeur.

Voor het maken van handschoenen werden hier 9 kettingen getrokken en daarna werd het model opgezet. Hier werden leuningen gebruikt bij het maken van handschoenen. Wie kan breien met haken, kan deze handschoen in korte tijd maken. Degenen die het niet weten, kunnen deze handschoen maken door aandacht te schenken aan de vertelling in de video.

Patroon wanten breien de constructie begint bij de punt, het deel waar de vingers zijn. Het handschoenmodel wordt groter met de stappen die in elke rij worden gemaakt. Later werd de vinger gescheiden en werd het handschoenmodel voortgezet. In het laatste deel van de handschoen is het rubberen deel gemaakt dat aan het polsdeel moet worden toegevoegd en is het handschoenmodel op deze manier voltooid.

Gehaakt handschoenmodel U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.