onlangs pride ik een baseball flesje zie hier en ik ben nu bezig met een grotere maat en ik laat jullie zien hoe je op een nette manier de mouwen kunt breien en dan steeds twee steken meerdere aan iedere kant en hoor je dat geluid matige tot een netjes doet hoe je die naad netjes kan sluiten ik zal even bij de andere mouw laten zien hoe dat er aan de binnenkant uitziet en je ziet dat dat ja heel gelijkmatig gedichten night is nou ik ga dus eventjes verder met feestje waar ik nu mee bezig ben bij de mouwen brei ik de eerste steek van elke penny bereik niet dus die haal
ik alleen af dat noem je dan een kan steek de tweede steek ga ik meerdere en ook de ene laatste steek die ga ik steeds meerdere dat doe ik bij een averechte pen dus de eerste hou je af het tweede ga je draaien door halen maar niet af laten glijden voordat je hem laat afglijden eerst nog een keertje breien door de achterkant van de plus nog een keer te breien doorhalen en nu laat je hem afgeleide nou zie je dat de tweede steek nu twee steek is geworden het je geen bij heb gemaakt de hele pen is verder averecht en ik aanbeland bij de ene laatste steek van de pen dus die breien averecht zonder hem af te
laten glijden en dan breien de achterkant van de lus breien nog een keer een wel de rough en de laatste steek die breien gewoon in dit deel laat ik zien hoe je de schoudernaad van een vestje netjes dicht kunt naaien deze na het al gedaan ik zal nu aan de andere kant zal ik het voordoen je legde tricotsteek tegen elkaar aan en je begint de laatste afge kanten steek daar doorheen te naaien en dan neem je aan de bovenkant steeds een feetje en aan de onderkant steeds en omgekeerd weet je trek de draad niet te strak aan dit wordt vaak ook wel de gewoon dicht mazen genoemd
omgekeerd weet je hier een veertje maar je kunt al snel zien wat dan het resultaat is het is eigenlijk net alsof je naar extra pander tussendoor maakt om een steek op te nemen gebruik ik altijd een haaknaald zonder handvat en ik neem dan de steken op en vervolgens via de achterkant neem ik ze over op te bereiken en en van dit baseball fashion neem ik alle steken langs de hals op en ik zal jullie de laatste steken laten zien als je ziet lijkt er hier een beetje een gaatje te ontstaan het komt door het af kant voor de hals dat neem ik dan meestal helemaal aan het
eind bij de afwerking mee want je hebt overal losse draadjes hangen die je toch moet afhechten en daarmee na ik dan dit soort gaatjes dicht om echt een hele nette strakke boord te krijgen als de haaknaald vrij vol zit met steken dan neem ik het dus op deze manier over op de tribe en vervolgens ga ik weer verder met opnemen van nog meer steken het dichtnaaien van de mouw doe je aan de binnenkant van je werk en dan via de kant steken dus je pak steeds twee lussen van de ene kant twee lussen van de andere kant de bouwers dichtgenaaid en je ziet hoe gelijkmatig en strak het is het is ook
een en na het hier aan de binnenkant nauwelijks voelt als je bij de boord bent aanbeland dan ga je over op het dicht naaien aan de goede kant van je werk en dat doe je dan via de matras take matras steek is dat je die tussen lusjes van de v-tjes pakt steeds een lusje van de ene kant en de lusje van de andere kant soms twee lusjes als je ziet van hele ga dan gaat je ontstaan of ik kon niet goed uit kunt gerust twee lusjes pakken tijdens het naaien hoef je nog niet meteen heel strak aan te trekken moment dat je een stukje genaaid hebt dan hou je met je ene hand uit de
achterkant van het werk vast met je andere hand ga je dan voorzichtig de draad aantrekken en dan zie je dat je op een hele nette manier dus die strepen van de boord kunt dicht naaien zou het beest baseball vestje maat 110 116 is af ik heb de zijn naar op dezelfde manier dichtgenaaid als als de mouwen en ja wat kan ik er verder over zeggen de boord wat ik al zei eerder een filmpje alle draadjes afgehecht een eventuele kleine gaatjes die zijn ontstaan bij het ophalen van de steken die kun je dan netjes dicht halen dus die poort ziet de verder helemaal strak uit en ik wens je succes met het draaien van
dit vestje