ik heb een boxkleden gebreid [Muziek] het boxkleed wat hier ligt heb ik gebreid van de super musthave en lekkere dikke katoen dikker dan de gewone musthave na de 6 lekker klusje ik heb het gemaakt voor een jongetje dus groen blauw nuances het is een leuk patroon je begint bij een lapje in het lab je mindy je zo dat het een vierkantje wordt en volgende lapje breien er al meteen aan vast dus je hoeft geen lapjes aan het eind allemaal aan elkaar te zetten het wordt in een keer een kleed maar bij mij bestaat die uit 25 vlakjes 4 kan dus maar ook daar kan je je helemaal uitleven want uit een bol
breien 3 lapjes hoe ik het doe ga ik je nu laten zien [Muziek] hier neem je 25 steken op en langs de andere kant ook 25 steken dat doe je aan de goede kant kijk maar eens hier zit geen laat je je steekt gewoon in het lusje een pak je even de nieuwe kleur is is niet zo moeilijk en dan braaien eigenlijk tussen elke tribble de steek dat hele doorgestoken zie je pakt hem gewoon elke keer de tussen een heb je ze meteen er al aan vast gebreid de achterkant krijg je het labeltje aan die kant ga je ook minder estate de chips steeds een voorkant en achterkant zijn 25 steken op de ene kant
en dit zijn ook 25 steken waar je op moet letten is dat je m zo opneemt want dat hij mindering wel elke keer allemaal dezelfde kant op liggen als je iets verder ben in het vierkantje dan zie je de mindering aan de voorkant dit is de voorkant hier breien gewoon alleen maar recht en de achterkant is het ook alleen maar echt alleen de middelste steek heb ik gemarkeerd want dan weet ik dat ik daar voor twee steken samen gaan breien het worden steeds minder steken dus op een geen bent hou je echt twee steken over die je samen bereid op het eind maar ja het zijn de vijftig in totaal
dus ja je hebt wel wel even wat te minderen wat grappig is elke als je een lapje af heb je geen je gewoon we aan een nieuw kleurtje nou kom in de buurt van een markering heb je ziet dat ik tussen deze twee steken zit dus nog een steek en dan zit ik in midden deze twee voor de markering prijs samen dan zet ik mijn markering even om dat ik voor de volgende na het weet waar ik zit en deze twee gewoon recht in steken in twee steken en je maakte een steek van dus aan de achterkant minder je de middelste twee steken door twee keer twee steken samen te breien tot je geen
steek meer over oud en aan de voorkant breien de naald zoals ze zich voordoet helemaal recht zonder minderingen maar het effect is hartstikke leuk het patroon vind je op de website veel plezier met maken [Muziek] [Muziek]