deze video is mogelijk gemaakt door idee game changers hey simmers welke we willen nieuwe sims 4 video ik ga jullie vandaag laten zien wat we nieuwe is qua gameplay in een sims er uitgebreid breien gister heb ik al een video gemaakt over welke spullen er allemaal nieuw zijn en welke kleding er allemaal nieuw is nou dat was niet zo super veel ik zal die video hierboven linken zodat je die ook eerst nog een kijken maar ik kwam er vrij snel achter dat je eigenlijk heel veel eerst moet unlocken om het daadwerkelijk te kunnen gebruiken in het heel veel kleding moet je
bijvoorbeeld kan je bijvoorbeeld als dragen als je bepaald niveau in breien hebt de ontwikkeld of in lokt opgehaald gehaald dus ik dacht ja ik ga gewoon een aparte video maken over de gameplay en dan gaan we gewoon zoveel mogelijk kijken wat voor extra dingen we nog kunnen gaan nu lokken dus ik heb even snel familie gemaakt hier is zijn en opa en over hem met een kleindochter hierbuiten zijn opa en kleindochter al en dit huis pik even snel van de galerij gehaald ik zal dit huis trouwens ook wel even jezelf in de galerij zetten ja het is niet van mij dus ik heb wel
een beetje geupdate is based game en uitgebreid breien en een heel klein beetje huisdieren ja en dat is om de volgende reden dat komt ondertussen oma of zo maar iets are these input aan het adopteren want het schijnt dus dat je katten ook daadwerkelijk met de bolletjes rol kunnen spelen nou dat wil ik natuurlijk wel even laten zien dus hoe dus een superlieve katten kijk we hebben leuk we hebben betty is een normale kittens alle leuk oké even kijken hoor pluis dat geef ik wel een mooie naam hoor het zijn allemaal kittens doodle is doodle half vol was en ik vind doodle
8-ball ik ik vind barley ook wel leuk of mozes kunnen we doen ja ik weet niet of een kitten ook met de rol kan spelen dus ik ga dit verdoe doel ik vind doe dan wat schattig uitzien we gaan doodle adopteren dan kunnen we namelijk ook even kijken hoe uitgebreid bij je samenwerkt met huisdieren daar zijn ze al van het optie bureau tenminste ik ga ervan uit dat die mevrouw die nu inbreekt van het adoptiebureau is al kijk je wel zij is zeker van het optie pro dus laten we aardig introductie en oh we kunnen oh oh oké we kunnen ook nog voorzichtige kennismaking we kunnen echt kijken of
doodle voor onze goede kat is en dan kunnen we die adopteren dus laten we dat ook zeker even doen ja we willen gewoon de is oké we gaan het gewoon doen ik vind doe dan leuk dit ik heb een nieuwe voordeur de trouwens ook ingezet vanuit gebruikt breien dus terwijl onze oma onze verkoop aan het adopteren is kan ik met opa alvast even bekijken want je kan doen op de schommelstoel kijk je best wel veel opties we kunnen zo stond mijmeren dat is volg mijn nadenken over het verleden dus daar ben ik wel heel erg benieuwd naar hoe dat er dan uit ziet en even kijken bij de kinderen stond ook
met schommelstoel spelen dus ik ben ook wel benieuwd wat het althans maar laten we even goed kijken hoe dit dan weer actie tegen city moyes voortuin oh ja is het echt na te denken over geleden maar dat vind ik wel leuk weet je zeker dat je dit houdt u wil adopteren ook we kunnen nog anders noemen wilde hoe gaan we de noemen doortje doortje flink wel leuk oasis wonderwall voelt mij we doortje geadopteerd jongens nou super lachen oké dan moet ik heel benieuwd of doortje straks gaat spelen met een rol maar hij is in elk geval isabelga te vertrekken naar iets wil dan zowel voor de kat
verf leuk dat ik verder niets met uitgebreid bij je te maken dus maar hij is natuurlijk wel dat ik dat even wilde zien ja ik wil ook vooral even zien hoe het eruit ziet als het kind met de schommelstoel gaat spelen ik heb daar ik zou nu al best wel de livestreams over geweest trouwens misschien een voor jullie dat gezien ik heb zelf niet kunnen kijken al zeggen dat hart schommelen oh ik wil jullie even een foto van maken dit ziet er toch fantastisch uit ja dit is wel leuk ik vind het echt wel de leukste ervan oké hij denkt ook na over de wond die vroeger had blijkbaar
goed na de schommelstoel werkjes als volgt en hier onze nieuwe post laten we even wat eten pakken voor de nieuwe poets ook dat we de bak vullen dan kan ik had eten en hierboven heb ik even een bereiken kamer gemaakt ja hier heb ik een aantal van de nieuwe spullen duur verzet dus dit is echt de hobbykamer van oma en als we hierop klikken dan staat er we moeten dit in ons inventaris hebben om te kunnen beginnen met breien nou we willen natuurlijk beginnen met bij je dus ik dat het deze in ons inventaris gaan stoppen als weer bij kunnen ik hoop een grap nee dacht ik al ik pak hem wel voor
je als goed is kunnen we nu beginnen met breien oké oké zometeen oké nu meteen opties we kunnen mutsen breien oh kijk aan oké even kijken we hebben dus een niveau 1 van breien en de vorige video hebben jullie misschien al gezien dat je niet muts dus niet op kan zetten als je niet niet alleen in breien het nou we hebben dit nu inlogt door die bij spullen te kopen dus dit is wat ze tot nu toe kunnen breien het is nog niet super veel maar ik denk dat we een blauw groene en gele bird hem wilt gaan breien voor onze kleindochter ik ben ook heel benieuwd waar zit het
gaat doen oké ze gaat meteen in de schommelstoel zitten oké en we zijn begonnen jongens we zijn los dit breien is begonnen oké dan zul je ziet er ook echt zo die steken opzetten dat vind ik ook wel leuk nou eigenlijk heb ik dat die toestand straks meer wolk om het spelen waar ik is er gaat wel een beetje door de bord een wat achter de hand maar ze eens hard aan proberen al het onweert blijkbaar is de vier minuten leuk jij bedrijf veiligheid geleerd dankzij de nieuwe bry vaardigheid van zaken als een uw prachtige gebreide kunstwerken maken hoe hoger het vaardigheidsniveau hoe
meer breiwerk ze kan breien oké nadat u best wel lachen en zijn voor kijken waar iedereen is oké iedereen is binnen want het onweert ik ga even is een bolletje wol van boven halen om te kijken of de katten dan ook mee kan spelen zo te zien kun je die ook gewoon oppakken gaan jullie langs aan al die mensen voel me nu al het is natuurlijk de wel te brengen nou buurvrouw kom binnen te komen jouwer jongens kom maar binnen ik ben benieuwd kunnen we ook hiermee nee we kunnen wij kunnen zeg maar niks ik geen interactie noemen het bolletje wol maar we kunnen wel wat hier laten liggen
in de hoop dat de push er dan mee gaat spelen is het wel ging maar gewoon even af hoe het heel geval allemaal is de druk bezig en en vaardigheidsniveau het best wel hard omhoog dus dat is positief ik ga die kleindochter thuis maar gewoon naar huis werd lang te maken hebben om te zijn hier nu toch ja dat is het eerste en oké laten we ook gelijk even gaan kijken want je moet ik vlog zien uw flopsy ik weet het niet meer dat is nieuw dus ik ben heel benieuwd naar even kijken waar zou dat bijstaan bij weg misschien maar werkt misschien ik ben even alles in door de bliksem getroffen
nee hoge geest door de bliksem getroffen wanneer you the outset ik heb hem gemist dat dat dit gebeurt jullie misschien moet je ook gewoon naar binnen gaan dan shenmue hoe groot is de kans niet zo heel groot oké heelal de gewoon kunnen komen te overlijden hierzo in klikken als je ook wel erg slecht weer moet ik zeggen minuten viool of ergens is ingeslagen waar oké oké oké ik ga ondertussen vishoek op de computer maar zou dit bij staal logischerwijs huishouden misschien sociaal netwerk het is de al niet denken ik computerbeveiliging game universiteit van peer geheime werken huishouden
oké ik heb het eindelijk gevonden het staat hieronder gezellig mee onder bestellen en dan door flopsy bladeren dus dat gaan we doen oké dan opent meteen of flopsy tijd voor tot verversing is 17 minuten dus je hebt ook nog een keer dat het dat het hij vreest eens even kijken oh mijn god jongens er zijn baby onesies oh mijn god ik ben ik had een baby moeten maken we hebben het al een in een kunnen we dan niet oké ik ga dat straks even laten jullie doen is ik wil weten hoe dat eruit ziet maar je ziet hier al vogels met voordelen stand hierbij door de meest irritante populatie dit erop gezet
dit is een beeld je wilt we kunnen kopen we hebben cactus en lawaai het perfecte balans we die aanschaffen een kaars is te koop dus als je ecologisch leven hebt dan kun je ook in je eigen kaasje verkopen we hebben nu nog niks gemaakt dus we kunnen hem ook niks kopen bij de baby onesie je ze dus die ga ik ook kopen spoor en zoeken kun je kopen ook in een hanger voor planten kunnen we kopen de mosterd heren trui kunnen we kopen gewoon alles kopen jongens ik ga helemaal optie helemaal leeg of foxy ga ik helemaal leeg halen op de nok plus de amerikaanse en verzachten de huid
ballons hem een zelfgemaakte kruidendrankjes kijk dat klinkt allemaal groeit en over 17 minuten zijn er dus weer nieuwe deals dus ik ga dit kopen dan moeten we eigenlijk even wachten en wanneer we dit allemaal in onze inventaris eens even kijken kan hij dit nu dragen we kunnen het ook wel graag goed doel schenken en we kunnen daar niemand geven even kijken hoor en kledingkast toevoegen kijk nu kunnen het waarschijnlijk dragen we zien hoor hunk je ergens een spiegel kijk als ik nu bij uitgebreid breien kijk dan is deze trui er bij gekomen dus dat is super leuk ik weet niet of dit nou ook
een ze was die ik kon en wolken volgens mij volgens mij niet voor tijdens dit nu weer hele nieuwe trui er stonden jullie de vorige deel zeg maar twee draaien bij die je echt alleen kunt kan lokken door zelf te maken of vereist belonings eigenschappen heilige breinkennis ook heel en die ander vereist niet voor 9 van de bruijn vaardigheid om te maken maar deze stond er niet tussen we hebben nu ook alleen de vele het leuk ja ja dus deze gele trui we nu ook uw lokte als het ware dus nu kan jordi kan deze ana ik vind fantastisch oké ik dacht ik moet natuurlijk die baby
onesie even gaan bekijken dus we gaan even een baby altijd eren het zijn alle dus ze kunnen niet zelf een baby maken waar de is een baby en die heet saar en de oma heeft ook haar dus ja het is momenten bill jongens moeten ook een baby adopteren analyzer pancakes wat doe je in mijn huis nou ja dat was de welkom arena als het goed is continu dan meteen ook in nieuw iemand aan om de baby te brengen we kijk ik weet niet waar we heen gaan we ik wil natuurlijk het gebreide pakjes zien we hebben nu een kat gehanteerd en een baby ik weet niet of het op deze leeftijd
echt nog super is slim idee is om een baby te gaan adopteren ik denk dat ze weggehaald oké nou goed dus ik ga de baby halen het mooi oké we kunnen ondertussen wel even kijken of ons kind ook kan leren breien want als het goed is ik kan een kunnen kinderen dus ook dus ik ga een de mand in haar inventaris plaatsen en even kijken sims kunnen niet in het stoel draaien die op een ander object aansluit dwars zit jij dan oké als je ze dan een tafel dus ik kan nu niet breien ik wil ook niet met hester kletsen we kunnen straks hier overal kan je kan ook de stoel klikken
als je eenmaal bij spullen inventaris hebt en dan kun je iets breien oké dus zij kan nu ook een muts breien als hij kan oranje tijgermug gaan breien en wie weet krijgt ze dan ook een goede brein vaardigheid en lijken bavel lachen voor kinderen ook als die ja ja als die gewoon zich voor willekeurig dingen leren breien volgens mij is dit door de bliksem net hier terechtgekomen maar dat weet ik niet zeker superleuke dan kan je een beetje zakcentje verdienen met mensen die je bereid of je kan alles een goed doel geven dat is vast ook super neus en zou prinsen komt
thuis met een nieuw familielid wat leuk nou vissen weer moeder geworden ze was zo oma nou ja we gaan er ook gewoon saai noemen we hebben we twee zaden oké waar is onze baby jongens wat ik moet even sidonie onesie eruit ziet maar dewi waarmee je misschien zijn deze opa allemaal pleegouders al hier oké saris hier al wat schotten er ook heb acht daarvoor baby onesie aantrekken dat gaan we doen jongens oké oma live at bang voor het onweer nou oma ik denk dat je verder kan gaan met breiprojecten er valt een beetje munt je kan verder breien mutsen muts ja dat lijkt me wel goed idee zag het
eerst in paniek te rond rennen omdat het onweert naar ook prima is even kijken daar komt opa is nog steeds meer dan blik zich terug hoeven super af wordt oké jongens baby onesie a oh mijn god oké ja iedereen vroeg natuurlijk om meer interactie met demi's in een sims en we hebben niet echt ja ik had het niet verwacht dat zijn baby's maar helemaal gingen herprogrammeren nu nog ik denk dat ze daar lekker maar wachten tot eventueel de sims 5 maar oh mijn god dit is toch wel dit is betere niks laten we daarom houden ik ben best wel blij dat die optie er nu is super
leuk oké nou dat is dus ook nieuwe dus je kan hier van allen brian is dat buiting taart te eten waarom zien jullie naar buiten gerend dus je brein zal ik afvallen met je ze af wacht kan ik me op toen al als je al het breisel uit vernietigt het voorwerp en herstelt een kleine hoeveelheid simpelers oké we kunnen het aan kledingkasten toevoegen ja we kunnen dus niet rechtstreeks opzetten je moet wel even het is goed steeds naar ja naar je gewoon naar hoe heet het creëren cm om het op te kunnen zetten jij kan het kind eten geven want anders verhongert onze baby de word je meteen
weer uit huis geplaatst dat lijkt me niet zo handig eens even kijken wat we nog meer kunnen bereiken want we hebben de uw schalen nog wel meer opties nee ik nog niet we moeten we nog even door oefenen dan gaan we even snel doen kijken hoor schat zitten kleindochter zit ook in de schommelstoel we gaan hier buiten zitten we gaan in het vandel breien ja dan kun je ook gewoon valerie is ook klaar met breien nou is ie misschien misschien als je ook hier zit er in kan ze gezellig trouwen met oma kan ze mutsen breien groene berenmuts en misschien kunnen we die altijd naar
binnen bezuinigen zelfs als hij kan ook zelf niet op flopsy zetten dat kan oma denk ik wel op zij is denk ik nog te jong auditie te doen het is wel gezellig jongens ik vind het best wel lachen dierlijke brein het zwembad voor koudere dagen zeg maar ook een brein niveau 2 hebben we bereikt en ben ik benieuwd of er nu ook iets nieuws kunnen gaan breien kleding draaien kunnen we al kan u ook sokken breien oké dus het gaat wel erg steeds beter al met al een leuk rode en bruine middelhoge zulke gaan we hierna maken echt fantastisch oké waar is diep is want ik kan natuurlijk wel
heel graag zien hoe diep is met de rol speelt maar die koers die staat gewoon naar de muur te kijken nou ik wacht het nog steeds af of de poes bij de rol gaat spelen ik weet het niet wat is er ook nog meer nieuw ik probeer heft erin of er nog meer nieuwe dingen waren met dit pakket ik denk het eigenlijk niet ik denk dat dit wel eens maar ik vind het wel een hele leuke toevoeging en ja als je dus zeg maar voor jezelf werken in je wil dat geld bijverdienen dan is voelt je wel een hele goede manier om mijn god kijk trouwens voorschotten gewezen lama is ga even naar neerzetten dat heeft hij natuurlijk
allemaal net gekocht hier handcrème hem zelf maakt de hand kunnen dit kunnen we buiten onttronen wacht even hier kijk plantjes hebben kan je dan ook plantjes over behalve in de muur gezet oh ik moet aan het plafond oude zit kunnen we bijvoorbeeld boven de eettafel kunnen vangen oh wat leuk dus dit zie je allemaal niet inkopen en bouwen maar het is er al wel en we hebben dit schattig knuffeltje is natuurlijk ook echt super lief aan het voetbal lag ik draag wel benieuwd of we allemaal kunnen breien als ons brein is al heel hoog is dus ik denk dat ik even kijken of ik dat kan
schieten oké moest het even uitzoeken waar ik heb de chief gevonden om je breien vaardigheid helemaal maximaal te zetten hij staat hier het nummertje erachter is op welk niveau je hem wil hebben het is level 1 tot en met 10 ik zal deze cheat ook beneden in de beschrijving zetten ctrl shift zee of command shift 2 als op een mac zit en dan dit een toetje en we hebben nu dus even even getypt dat zei oma heeft de maximale bij vaardigheid en nou ben ik echt heel erg benieuwd wat we dat allemaal kunnen maken we kunnen misosoep voorwerpen en de kleding breien dus dat
is wel een behoorlijke uitbreiding laten we kijken oké brievenbus jasjes kunnen we draaien om mijn god hem zou ook een super veel kleuren even kijken voorwerpen breien vloerkleden kunnen we breien deze zitten er allemaal in oh oh nee proef kunnen we breien al hoe die zijn ook heel leuk oké ja we zijn dus zo veel meer objecten in dit pakket dan je een eerste zoals hier nog denken kinderspeelgoed ham in de planten houders decoraties om je ook te poetsen is er al die schildpad en pinguïns oh mijn god cactussen oh ja ik vind het echt heel erg leuk oké wat hebben we dan alle lof qua kleding
onderzoek ook wel een hele ja echt super veel meer truien met sjaals tribal onesies voor peuters onesies voor baby is even kijken we hebben ze natuurlijk net al gezien maar die zijn echt heel veel binnen uw onesie met een ijsje rob oké ik vind het zo na is dat je nu eindelijk je bmi iets aan kan trekken en je hebt geen idee wat er min of meer kijk op kleding breien wat hebben we trui met sjaal zoeken want voor peuter zoals baby's muts zijn er ook meer bits en u bij gekomen of zijn dit wel al reeds een wel echt ontmoet die we net al hadden even kijken
tuin met sjaals ohh het is een echt heel veel oh jongens ja dit is wel echt heel leuk oké ik vind het persoonlijk echt heel erg leuk dat we nu een keer een accessoirepakket hebben waar je een beetje beter je best voor moet doen om daadwerkelijk alles te unlocken woning te bieden heeft daardoor heb je wel meteen ook veel meer gameplay dus ja je moet ook wel echt echt je best doen met breien voor je dit allemaal kunnen spelen wat ik persoonlijk wel echt heel erg leuk vind maar normaal gesproken is een accessoirepakket vooral heel veel nieuwe spullen en is een heel veel waar heel
weinig nieuwe gameplay dus dat dat ze het op deze manier hebben gedaan vind ik heel erg leuk laden was mijn vorige video ook iets minder uitgebreid ja oké maar dat is een switchen allemaal kanaal ik ben er heel enthousiast over ik vind flopsy leuke functie ik zag dat flopsy wordt is volop zien ik denk dat ik dat heel veel gaan gebruiken in allemaal let's play's dus ja ik denk dat ik je daar meer voldoende geïnformeerd hebt over wat dit allemaal inhoudt alleen wil ik gewoon nog zien die komt met de rol speelt van licht die gewoon oh ik wil dit echt heel
graag zien nou dat gaat denk ik niet meer gebeuren maar je moet me maar gewoon van me aannemen dat katten met wol kunnen spelen we gaan het vasteland keer ergens in een in een let's play zien voor nu wil ik je elk geval heel erg bedankt voor het kijken want ik ga het wel hierbij laten voor deze video ik zal dit huis nadat het pakket uit het is in de galerij zetten de geupdate versie en de familie ook mochten jullie dat leuk vinden ik heet de sessie a4 nog alle rijders dan kan je met daar vinden als je nog niet op mijn kanaal geabonneerd bent doe dat dan ook wat ik maak heel veel sims 4
video's als je dat leuk vindt ja abonneer dan dan en krijg je een melding afkeer als ik een nieuwe video upload als je de video leuk vond geef het een like en laat in een reactie hieronder achter wat jij zal breien als je goed komt en heel erg bedankt voor het kijken [Muziek]