Gemakkelijk-reliëf-opengewerkte-gebreide-patroon-maken

Eenvoudig breipatroon met opengewerkt reliëf

Ik blijf je verschillende modellen van het opengewerkte breimodel laten zien. Ik heb je eerder de soorten opengewerkte breimodellen laten zien die je in verschillende breiwerken kunt gebruiken. Vandaag wil ik u de gedetailleerde constructiefase presenteren van een zeer eenvoudig en stijlvol model gemaakt met een opengewerkt model als een videoverslag.

Naarmate de wintermaanden naderen, zal ik u verschillende breimodellen en breimonsters blijven presenteren voor degenen die nieuw breien willen doen. De naam van het model dat ik je vandaag wil laten zien eenvoudig opengewerkt breipatroon in reliëf het zal zo zijn.

GEMAKKELIJK GEBOREN EMBOSSED BREI-MODEL VOOR VIDEO-EXPRESSIE
GEMAKKELIJK GEBOREN EMBOSSED BREI-MODEL VOOR VIDEO-EXPRESSIE

Opengewerkte breipatroon in reliëf Een model dat zowel in de zomer als in de winter kan worden gebreid. Hier, in de voorbeeldige vertelling, werd het model gemaakt met een middelmatig dik breigaren en het was erg stijlvol. U kunt dit type touw gebruiken voor breiwerk dat in de winter kan worden gebruikt.

Met dit model kun je truien, vesten en blouses voor jezelf maken, maar ook breiwerk zoals truien, vesten, jassen en truien voor je kinderen.

Gemakkelijk opengewerkt breipatroon in reliëf een heel eenvoudig model om te maken. Wie bekend is met breien met een naald, kan gemakkelijk de constructie van het model leren. Degenen die nieuw zijn met breinaalden, kunnen gemakkelijk leren hoe ze het model moeten maken als ze aandacht besteden aan de vertelling in de video. Hier werd de directe lus gemaakt en begon de opstelling van het model. Als u wilt, kunt u eerst rubber breien volgens uw breiwerk.

Gemakkelijk opengewerkt breipatroon in reliëf U kunt de onderstaande video volgen voor de constructie ervan.

bron van video: https: //www.youtube.com/channel/UC7zzjn3dP3AIcWbUFiQrZIA