met haaknaald nr 4 4 mm en de gewone rol van de semah 5 beginnen met tint plassen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 en dan leen de tweede losse vanaf de haaknaald gek 2 vasten dus echt enkele hoop dit is de eerste en ik ga naar het verleden dat is vast een vaste en voor het gemak zit ik daar even een werkje in als dat wel gaan we krijgen zo dan weet ik dat is de vaste waar ik mee begonnen ben dus in dezelfde steek door ik nog een vaste zo en dan in de komende 7 losse gaan we een vaste doen das ist wordt een 2 puppy geer dus 6 en 7 we hou je nog een losse over en daarin gaan we vijf vast te maken
ik hier 3 4 en 5 hij voluit haar bar ameland schapendrijven heb je hier nou een groot gat komt me dat dat die opzetten losse was peter ik je gewoon even dicht is niks meer hand nu is dus je werk helemaal gedraaid door dat je je die vijf vasten in deed want we waren zo aan het haken en je werk is gedraaid en dat komt goed uit want we gaan aan de andere kant van de lossenketting werken waar we net die vaste in gedaan hebben gaan we nu een de andere kanten van werken en dan moet je even goed opletten dit zijn die vijf vasten in die laatste steek en ga op zoek naar de volgende
vasten die zit hier so doe je 8 vaste dus je zoekt de eerste op en ik ga ik gelijk over het staart sharing het is een dan ga je naar de volgende c kerry gea en 5 6 de zegen en die achtste is in de steek waar je die twee begin vast hebt gedaan dat wordt 8 en dan sluit je de ronde met een halve vaste in de steek waar je merk je in zit eerlijk even uit die steek maak je een halve vaste dan heb je de eerste rij gedaan van de zool van het lijstje we gaan we nu halve vaste maken dus we doen 2 lossen en we zijn we hadden de ronde gesloten in deze steek gaan naar de volgende
daar doen we en half stokje dus gaan we naar de volgende vasten en daar doen we 2 halve stokjes in 1 en 2 het zit een beetje in de knoop met raad je komt wel goed dus we hebben net twee halve vaste in een vaste gedaan we gaan we in de volgende 6 vaste een halve vaste doen dus een kerry we vieren het ben ik ss en in de volgende twee vaste gaan we twee halve vaste doen dus in deze komen twee halve voor halve stokjes zei over vast en ik de halve stokjes hier twee jaar en in de volgende doen we er ook rit zij 1 en 2 doei in de volgende een half stokje en dan zitten we op de
helft van de zool dus we gaan nu precies hetzelfde weer terug werken want het moet wel dezelfde vorm krijgen dat betekent dat we in de volgende twee hoog steken twee vasten daar gaan we 2 halve stokjes in doen dus 1 en 2 en gaan we naar de volgende vasten en daar doen we er ook iets mee een en twee dan de meer weer 6 halve stokjes in de volgende 6 vaste dus een twee drie gieren 5 en 6 van doen nu 2 halve stokjes in de volgende vasten dus dit is een het is twee en hebben we hier de oudste daar doen we weer een half stokje en dan heb je hier dit was de steak om daar was de halve
vaste zeg maar waar de vorige ronde mee gesloten hebben dus dat is eigenlijk een app steek die telt niet hier heb je die twee lossen die we gedaan hebben met begin van het woord en in de twee te lossen sluiten met een halve vaste dus heb je de tweede ronde af we gaan we naar de derde ronde en dat doen we een losse en in die zelf te steken gesloten hebben toen we een vaste zou ik zet daar ook weer even een merk tweetjes in snel nu 9 vasten doen weet is nou door 2 lussen samen een 2 terry 4 en 6 7 8 en 9 we gaan we nu twee vaste doen in de komende twee vaste is 1 en 2 met in de
volgende steek doen we de weer twee en en twee gaan we nu halve stokjes maken in de komende 5 steken doen we 2 halve stokjes dus als ik gewoon twee steken 2 halve stokjes in een steek doe en ik tel tot tien nog moet dat gewoon goed uitkomen dus 1 en 2 de volgende steek 3 4 5 en 6 zeven acht en dan de laatste negen tien en dan zijn we de macht waar we gaan we ze wij vaste doen in de volgende 2 steken dus 1 en 2 en in de volgende doen we er ook weer twee nou dit is een gespleten draadje leather ook zo vaak astra je moest er 2 in 1 en 2 zo lukt wel we moeten we nu weer de
rechte zijkanten dat zijn 9 vasten 1 2 3 hier zes zeven acht en heege en dan komen we weer bij die nepperd zeg maar die halve vaste die we gebruikt hebben ondervonden te sluiten die telt dus niet als tape en dat komt goed uit want we zijn dan weer bij het merk je en daar sluiten we begonnen weer met een halve vak staan dus ja dus dit de zool van een kaarsje het is de hiel en voor de teentjes heb je dan een iets breder stukje zodat u wat meer ruimte hebben voor naar de vierde ronde en dat wordt een wij met vaste we doen een losse omhoog en we gaan die vast te maken
in de achterste lus van de vorige vasten vasten ze hebben altijd van die feestjes en we steken in het achterste lussen in en daar maken we vast zat en dat doe je helemaal rondom zo is nummer 3 snauwde steek het cel tijdens het hiken zou je uit moeten komen op 37 vaste dit hoef ik niet helemaal te laten zien at het is wat duidelijk gewoon in de achterste lus zo insteken en je gasten maken ik kan weer op het eind ben dan ben ik weer bij je terug ik heb ze allemaal gedaan dit is weer die halve vaste en besluiten hij weer met een halve vaste en nu hoef je dus niet meer in de
achterste lus in te steken je kunt gewoon bovenin door die twee dus is gaan de vaste heen gaan en de reikwijdte we heb je een mooi regelt zet en dit gaat straks een mooi omhoog zijn naar ronde nummer vijf is ook heel makkelijk gewoon een losse en in de steek waarin het gesloten hebben door je nog een vaste de in zo en zo ga je helemaal weer rond met vast is gewoon onder twee lusjes door is net zoals normaal je vast in steken haakje nu in helemaal rond een rij vasten dan zie ik je weer na 37 vaste hier al begin ontslaan als je begint al wat vorm te krijgen maar natuurlijk moeten nu de teentjes
zie je dicht en ik het moeilijk zo'n koker maken en aan kindje de voeten schuiven het slaat helemaal nergens op waar heb ik het over we gaan dus het voetje maken in die steek waar we gesloten hebben met een halve vaste daar gaan we weer een vaste in maken dus een losse in die vaste maken we aan vaste dus het begin we gaan we nu 9 vast te haken één twee drie vier vijf zes 7 8 en 9 die gaan we steken samen maken we de twee vaste samen raken dus je haalt door de eerste vaste de lus omhoog die laat je op je haaknaald zitten dan ga je naar de volgende vasten
daar trek jij ook dus omhoog en heb je de 3 op je haaknaald en de haar trek je hem historic and sell beetje aantrekken dat die mooi stevig zit dan doe je twee gewone vaste een en zij gaan we nog een keer twee samen maken dus bewust hoor halen door de eerste vaste tweede vaste de lichaam halen en je gaat strater alle drie de russen wil je weer twee gasten gaan we weer 2 xa maken en hier vaste naam de derde keer dat we dit gedaan hebben we doen het nog een keer dus lust worden eerste vaste lust door de twee vaste en je houdt zullen stijgen drie en we doen 2 gewone
vaste zo en dan nog een keer 2xaa maken en dan ik de rij sluiten met 9 gasten 1 2 drie vier vijf zes zegen 8 en negen en dit is de eerste vasten en recital onderwerp begin van de teentjes hier zo gaan we naar ronde 7 al volgens mij gooit me camera's zijn we gaan naar ronde nummer zeven en we doen weer een vaste in die steek waar we de ronde gesloten hebben met een halve vaste dus een lossen en dan in die steekt met die halve vaste daar doen we weer een vaste zo gaan we nu 10 vast te haken één twee drie vier vijf zes zeven acht 9 hebt in en gaan we nu weer samen maken
dus in de volgende vasten hou je lus op in de vasten en na haar in een lus op en daar hou je hier draad doorheen dan doen we een gewoon vaste en we gaan er weer twee smaken weer een gewoon vaste we gaan er weer twee samen maken en weer een gewoon vast en dit was de derde keer dat we dit gedaan hebben en dan gaan we nu de laatste keer twee vaste ze gemaakt dus l en sluit we de rijen zien vaste we krijgen steeds meer plek waar de teentjes in ons bezit laatste keer steken minderen dus we doen weer een vaste op die steek waar we net de ronde gesloten hummer dus het was een lossen en dan de vast te
maken en hun we nu 12 vaste haken en 2 3 geer vijf zes zeven acht 9 hier zit het staarten bij het kijken 9 10 en en 12 dan gaan we nu drie steken in een keer samen raken dus je haalt de lus op door de eerst volgende vasten die laat je op je haar knapste geen naar de volgende vasten haaien ook een lus op die laat je ook op je hart laat staan dan ga je naar de derde gasten plus ophalen dan heb je vier lussen op je haak naald en dan ga je een een keer 2 is zo en dan kun je nu de ronde with sluiten met 12 vasten dat was mijn lampje de schepje worden heb dit was de laatste
rij vasten mindering die hiervoor in bij de teentjes hebben gedaan dan ga je gewoon een ronde met vaste rondom doen en als ik goed geteld heb zijn dat dan 25 vaste dus een lofzang de draad omhoog te brengen en in diezelfde steek de geen je met je 25 vaste en dan zie ik jou zie hieronder klaar heb voet van de laars is nu af ik naar mijn draadjes even goed vast want het is wel voor een baby'tje dat vind ik sowieso dat dat we dat je daar voorzichtig mee moet zijn met draadjes en knoopjes en 9 noem maar op maar het moet dus ook goed gewassen kunnen worden en als je als je die
draadjes niet netjes goed vast nooit dan kunnen ze in de was losraken en ja dat vind ik dan je zo zonde van je werk dus ik nou die draadjes weg als jij dan nog zo'n voeg je maakt dan zie ik je terug voor het laars gedeelte draadjes weggewerkt twee schoentjes en ik heb ook kan merktekens is gezet zoals je ziet ik heb een rechter schoentje en linkerschoen ze ik heb de zo zo plat gevouwen op 10 middennaad waar we begonnen zijn die ketting en toen heb ik geteld in de zevende steek heb ik een merkje gaan en het heb ik bij het andere voet je ook gedaan heb ik ook
zo dubbel gelegd maar toen heb ik hem om gedraaid zodat hier zeven steken zitten hoop dat je snap ik bedoel moet nee vanaf het midden achter dus zo 7 steken verder dus ga ik beginnen met het weg te voet je linker die zet ik even opzij en ik steek in in die zevende steek de zwaar mijn merk je in zit ja en heeft uit lussen op mijn haak naald daar steek ik u in ik ga omheen plus er door 2 lussen op mijn haak naam en ik ga gelijk daar een vaste van maken dus ik sta op en die haal ik door die twee lussen op mijn haak naald heb je gelijk de eerste vaste haakje helemaal rondom vaste
totdat je weer bij die eerste vasten bent kijk ik ben een steek voor de vaste werk mee begonnen ben daar doe ik een vesting en in die begin steek de eerste vaste hier daardoor ik er nog een bij dus daar zitten dan twee vasten in en nu ga ik zes losse haken één twee drie vier vijf zes draai mijn werk en die losse erbij die draait op zijn kop zodat de bubbeltjes bovenop liggen dit zijn de v-tjes die heb je normaal altijd in het zicht en nu draai ik hem om en dan heb je hier allemaal bubbeltjes in die bubbeltjes gaan we vasthaken het eerste bubbelt zij als ik nou even de
andere klanten per m2 dan zit de draad je achter die er een losse zo dan heb je hier gelijk achter je haaknaald heb je het eerste bubbeltje en die saaie over hier gaat naar de tweede steek je haaknaald onder dat dubbeltje door en daar maak je een vast stap dus een volgende pukkeltje en die mag je soms echt wel met je vingers helpen het is dit trainen keuken heel goed voor de teksten nieuw speciaal en mijn vijf zij dan de laatste zijn kijk wasabi ah hier city ja de sneeuw is weg nu gaan we deze kant op weer terug totdat we hier bij die begin vaste zijn is gewoon een vaste
hier heb je net die laatste op te lossen gedaan dan krijg je hier de eerste vasten en zo heb je helemaal rondom weer vaste tot je bij het begin bent mijn laatste vaste gedaan doe ik een losse keer mijn werk en dan keer het begin van het flapje ziet goed is zo erover heen gaat vallen je hebt al een losse gedaan en in die eerste vasten en begin nu weer met een vaste en je gaat weer helemaal rondom dat je op tijd bent breng op het eind ik heb hier heen en maten en dit is de laatste vaste water een om op heb je nu twee rijen en ik wilde nog twee waar je bovenop doen is gewoon weer
een keer losse rijk breien in de eerste vaste een vaste en je gaat helemaal rondom totdat je hier weer en bij dit punt je laatste vaste er een keer lossen in die eerste vaste dueren vaste totdat je weer hier bent en dan zie ik je daar weer terug nou hebben nu vier wij vaste en ik wil nu even steken uit cellen op die flap tellen 1 2 3 4 5 6 7 de achtste stem daar zet ik mijn merk je erin en dan ga ik de laatste rij vasten doen een lach van dit laat omhoog te brengen en dan doe ik vaste tot de steaks voor het merk je dus stel je hebt letterlijk mijn merk je het uit ik weet
dat met de volgende steek iets moet gaan doen ik pak de rechtopstaande van de laars ik leg ze zo tegen elkaar aan steek mijn draad weer mijn haaknaald om het en ik steek mijn haaknaald door die eerste vaste zaal 2 lussen dus wel eens een beetje schade structurele prince 2 lussen en die ene wij net dat merk je in zat hama lus door hamelen strak en ik maak mijn vaste zitten ze nu met elkaar verbonden maak ik gewoon de vaste rijdt af en als ik dan weer hier ben dan sluit ik de rij met een halve vaste hierbij valt maar dat zag nog even laten zien ik ga ik even die ronden af en dan
kom je bij terug kijk ik heb mijn vaste gedaan en dan is deze laatste steek is de steek die verbonden is met het flapje dus ik maak m'n halve vaste om te sluiten in die vaste die daar bovenop zit qua die mij vast zit aan het flapjes echter halve vaste en mijn draad doorknippen praatje africhten als ik ze ingenaaid dan ga ik een knoop op maken maar we moeten ook de linker laars nog maken en die doen we eigenlijk tegenovergesteld dus ik laat het beginnetjes in hoe je ermee begint en dan klim daarna zelf afmaken en zwaars zit met deze ga laars gedaan het principe is hetzelfde
maar ik zal je het begin even laten zien we waren net zo begonnen nu draaien we zo omdat je tegen de binnenkant van de laars aan zit te kijken dus we beginnen niet aan de mooie kant van de laars maar aan de verkeerde kant en dan die steekt met het merk je erin thuis zet je je draad in kost eroverheen voor mij het makkelijkst bouwt je lus op en je maakt er gelijk een vaste van ga je weer helemaal rond in die vaste waar je net die begin vast hebt gemaakt tijd doe je nog een vaste net als ned want doe je zes lossen en dan op de onderkant van die wasserij in de bubbeltjes de je vijf vasten en je hart
weer verder langs de laars 4 rijen vaste dan zet je het flapje vast een gewei overmaken knoopje bruin praatjes en rechten en klaar is klaar ik ga het heel goed even doen en als ik dan helemaal klaar ben dan kon ik maar even bij je terug ik kom toch iets eerder terug ik ben nu bij de rand vaste dat ik een vastgezette op dat rechtopstaande flapje 7 vaste gehaakt en bij deze laars staken eerst in dit flapje in maar bij deze doen we dus andersom we steken eerst in de volgende vasten op het flapje en dan gaan we door de eerste vasten bij het rechtop staan stukje en daar halen we de draad doorheen zo
saai en en maak hem vaste en ik had nog iets verkeerd gezegd ik zei de we vier rijen vaste hadden voordat we deze door op gingen doen aan eigenlijk hebben de 5e zijn begonnen hier met haar bij vaste en toen hebben we daar die losse opgedaan en dan krijg je hier inderdaad vier rijen vaste maar hier zijn er vijf maar goed dat is een piek le denk ik er zit overval ik maak dit nog even af en ik heb een knoopjes uitgezocht die nu ik hier zo de vlak mee vast en dan kom ik bij je terug nou zijn ze niet ongelooflijk schattig worden dit is natuurlijk iedere kleur haken wat
je zelf wil u kunt hier een bloemetje opmaken of gewoon wat je wilt ik heb er expres geen knoop scheids ingemaakt want die je schieten toch alleen maar los en de opening is groot genoeg om er makkelijk een baby voetjes moeten doen dus dat moet gewoon kunnen gaan kijken hoe groot de voedsel aan een truc is erg mooi die is met geen tien centimeter dus als je zelf de steken aantal neemt daar zou beginlossen en haaknaald nr 4 met dc man rol dan kom je dus als het goed is zo rond de 10 centimeter tuin ligt er ook aan hoe strak je haar te verlossen wil je ze kleiner neem je een dunnere
haaknaald in er gewoon wil je ze grote en je grotere haaknaald de kaak want ik rol of je kunt natuurlijk meer los te doen maar dan verandert ook die steken hier aan de zijkant want ik heb mijn best gedaan ik vind ze ontzettend schattig ik wens je heel veel haakplezier en de geen het is morgen dragen denk ik dat die te verstikken blij mee mag zijn en graag tot een volgende tutorial