kunnen jullie laten zien hoe je voor de kleine kerst ruitjes de eerste steken opzet en honden gaan breien van bij de hals dus dit stukje in het patroon staat z18 steken op zo dat heb ik gedaan en nu ga ik ze verdelen over mijn rondbreinaalden natuurlijk jullie laat zien goed 18 steken hebt moet je ze verdelen als volgt 5454 begin ik met op deze pen en 4 te laten staan dus tekent dat ik er 14 ga overzetten verbinding te kijken 2 3 6 7 8 9 10 11 12 13 14 zitten er hier vier op hartstikke goed dat de volgende laat laat ik hier ook vier op het leg jullie later uit waarom
denk je heb 4455 nemen neemt wordt 4545 attributie van schoonmoeder hier komen er ook vier op ze gaan het team naar deze vier vijf zes zeven acht negen tien en water de hier nog vijf opstaan en dus hadden we er 5 vanaf 1 2 3 4 5 goed nummer 18 steken verdeeld over de vier naalden nu is het als volgt 5544 moet natuurlijk orde 5454 maar dat is toetsen mijn schoonmoeder en breien met tweede raden u blijft dus een steek maar het is voor de extra stevigheid deze over van deze maud en dan is cirkel dicht en leg ik het zelf altijd eventjes netjes neer de eerste pen krijg je alle steken
even goed naar binnen heeze heeze kijk en dit is dan het begin van een truitje en dan kan je vanaf nu verder rondbreien zet hem op