Gemakkelijk te breien, handig, stijlvol en gemakkelijk aan te passen aan uw maat, gemerceriseerd etc. Ik wil een sweatermodel delen dat je kunt maken van garens.

Materialen

  • 2 stuks Opal-garen (het aantal draden kan variëren afhankelijk van de maat die u breit)
  • Gehaakte wol van 3 mm

Fabricage

Afhankelijk van de dikte van het garen dat u het liefst breit, kan de maat van uw motief veranderen en kunt u de motieven aanpassen door de maat te nemen die bij uw maat past. Er is geen verplicht nummer. Ik heb opaalgaren gebruikt en het sweatermodel was voorbereid op maat 36-38.

een) We beginnen ons motief door aan 8 kettingen te trekken en een ring te vormen.

2e) We breien 8 3-leuningen met 3 kettingen.

4) In de volgende rij breien we 3 3-leuningen met 3 kettingen uit elkaar.

5) In de laatste rij breien we 3 leuningen aan onze leuningen door 8 kettingen in de hoeken en 6 in de middelste delen te trekken en zo ons motief af te maken.

Bij het maken van de andere motieven fixeren we deze met de frequente naaldmethode vanuit de hoeken en middelste delen van de laatste rij. We tekenen 4 lossen in de hoeken en 3 lossen in het midden.

We blijven onze motieven breien en combineren. Laat me de constructie van het halve motief onder de oksel uitleggen.

6) We maken onze ring door aan 8 kettingen te trekken.

7) We breien 5 3-leuningen met 3 kettingen.

8) In de volgende rij draaien we ons motief op de rug en breien we 4 3-leuningen met 3 kettingen uit elkaar.

9) We breien 3 leuningen door deze terug naar achteren te draaien en 8 kettingen in de hoek en 6 in het midden te trekken.

Er is een reling in de ene hoek en een ketting in de andere. Je hebt niet verkeerd gebreid, maak je geen zorgen 🙂

Nadat we de motieven van onze trui hebben gecombineerd, haken we de randen als laatste proces. Laat me uitleggen hoe het wordt gedaan.

10) We trekken aan 3 kettingen en bevestigen onze ketting op dezelfde plaats met de frequente naaldmethode. We trekken aan 2 kettingen en repareren ze met een veel voorkomende naaldmethode. We trekken weer aan 3 kettingen en bevestigen ze op dezelfde plaats. In 3 kettingen laten we een kleine wimper en 2 kettingen achter. We passen het proces toe totdat de randen van onze trui klaar zijn.

Onze sweater is klaar voor gebruik 🙂 goede dagkleding 🙂

Gezondheid in uw handen.