Gemakkelijk te breien Tunische babydeken

örgüdiyarı #crochet #knitting #tunisian #babyblanket #easy #3D.
e [Müzik] Hallo allemaal, vrienden, welkom op mijn andere YouTube-kanaal, vandaag zal ik je een heel gemakkelijk in Tunesië gemaakt model babywol vertellen met deze prachtige kleuren. Ja, vrienden, we beginnen met kettingen. Ik verzamel inschrijven doe ik 23 steken? Ik maak 3 modellen plus twee, vrienden, ik heb 7 vermenigvuldigd met 3 plus twee zijlussen, kijk, we zullen elke steek een voor een sluiten en doorgaan naar het einde van de rij ja kijk, ik ben aan het einde gekomen van de rij, nu ben ik weer aan het einde van de rij gekomen met mijn witte garen groter Ik ga op de een of andere manier een touw breien en op deze manier ga ik mijn beurt meteen afmaken vrienden Ja kijk ik heb mijn keer als we aan het einde komen zal ik de laatste steek samen met de achterste steek nemen zoals deze jongens, ik zal het op deze manier nemen zodat mijn zijrij soepel verloopt. Ik vorder ja kijk ik heb de laatste twee lussen niet gesloten Ik ga mijn andere kleur hier nemen jongens ja kijk ik heb mijn roze gekleurde draad zo gekocht Ik ging door twee lussen Als je wilt kun je het ook hier knopen Als je wilt, kun je het doen door het hier te binden. Beyazıt daar bindt het aan ons vast. Ik zal het werk er op deze manier bovenop breien Vrienden, zo ga ik door mijn beurt en voltooi het in twee rijen Nu zal ik het afmaken Ik kom meteen Ja vrienden kijk nog eens twee rijen 1234 Ik heb heb in totaal 4 rijen gemaakt, nu neem ik het blauw met blauw touw. Ik ga twee rijen draad op dezelfde manier breien met mijn markeerstift. Nu, laten we dit deel afmaken en dan verder gaan met het opzetten van ons model, vrienden, ja vrienden. Kijk, dit zijn twee rijen, ik heb gebreid met mijn blauwe kleur. Laten we nu een of twee kleuren tellen, twee rijen blauw, 3 42 rijen roze, 562 rijen witte draad. Ik heb in totaal 6 toeren gebreid, kijk nu, ik neem mijn wit gekleurde garen. Ik wissel altijd van de laatste twee lussen met de kleur die ik zal veranderen terwijl ik van kleur verander, mijn vrienden nu hier Ik brei de eerste lus met de wit gekleurde draad in een haak 2 3 4 5 5 rechte knopen Dit is de onderste rij hier, laat me het zo uitleggen jongens. Kijk, we gaan het haakwerk door onze 1 2 3 steek van onze eerste toer halen. Hier is hoe ik het haakwerk door de 1 2 3 steek haal. Kijk, ik heb mijn touw zo genomen, ik sluit de dubbele dubbele en ik maak hier een lange leuning, kijk goed, heb ik de reling op deze manier gemaakt en er zal een lichte diagonale afbeelding zijn zoals deze. 12344 nogmaals, ik wikkel er 4 met haaknaalden. Ik werk aan de leuning, ik sluit hem in tweeën, jongens, kijk, er zijn twee Trabzons, nu ga ik verder. Kijk, ik zal de lussen achter deze leuningen niet breien, ik zal een paar keer overslaan en doorgaan vanaf de derde, dus laten we deze plek niet verwarren, vrienden. 4 en kijk, ik heb er in totaal vijf gebreid met mijn witte garen, ik ga hier mijn patroon opnieuw opzetten. Ik steek het haakwerk door zes lussen en werk de leuning hier weer, vrienden, ik wikkel het glas nog een keer vier keer en haal het haakwerk meteen door de lus aan een kant ervan en hier werken we aan een andere Trabzon. [Müzik] kijk hier eens goed naar ik wil het achterste deel laten zien 12 ik sloeg over en nam mijn steek vanaf de derde ik heb een twee drie vier vijf vijf weer recht gebreid nu ga ik weer aan de leuning werken ik vertel mijn gehaakte touw vier keer zie hier nogmaals ik tel de lussen na de trabzon daar 123456 weer. Kijk eens goed naar de zes leuningen zoals deze 1 2 3 4 5 6 die ik in de leuning heb gehaakt. Nu ben ik hier weer aan het werk en zeg ik vier keer aan de andere kant van de leuning. Werk ik ook aan de tweede leuning? Ja, ik heb aan de relingen gewerkt. Kijk, we hebben onze rij op deze manier voltooid, er is geen ander proces bij het sluiten, vrienden, ga ik vooruit door alle lussen een voor een te sluiten tot het einde van de rij, ja zie. Heb ik mijn rij tot het einde gesloten, nu zal ik twee rijen maken met elke kleur, laten we deze plek niet vergeten, dezelfde zien Als ik zo op de trapleuning kom, maken ze dan een lus? Ik verzamel een rij als deze, ik ga er 3 breien op een manier, dit is hoe ik het je zal laten zien. Nu ga ik mijn beurt afmaken en ik kom vrienden Ja vrienden, kijk, we hebben onze rij voltooid, heb ik de laatste twee lussen niet gesloten, ga ik de kleur nemen die ik in de tweede rij heb gekocht, of zal ik de roze kleur nemen? Ik ging er doorheen met dit touw, nu kijk ik hier, ik nam mijn 2 steken, drie, vier, vijf, dus ik breide 5 steken op dezelfde manier tot mijn leuningen 1 2 3 4 keer, ik wikkel het op 1 2 3 4 keer, de volgende stappen zijn makkelijker jongens, kijk wat ik aan het doen ben als ik in Trabzon ben, er waren witte leuningen Als ik vanaf het begin opnieuw tel vanaf de eerste roze leuning net erboven, passeer ik dan 3 lussen door mijn m en de leuning hier opzetten? Vrienden, kijk er eens goed naar, ik ben weer vier keer een haaktafel aan het breien.

Ik leg het haakwerk aan de zijkant van de leuning van de lus ernaast. Ik ben Trabzon hier weer aan het opzetten. Kijk, ik heb hier aan twee van de leuningen gewerkt, sla ik de witte leuningen onderaan hier over? Dus nogmaals, het zijn 3 steken vanaf m. Ik heb 123455 gebreid tot het op de leuningen komt. mijn vrienden, ik zal vier keer met haakwerk werken Kijk, ik heb deze witte lus op mijn leuning gebouwd Ik haal het haakwerk door deze eerste lus net boven de lus en kijk of het de leuningen weer zal werken Ik wikkel het vier keer in ik heb gewerkt op dezelfde manier. Kijk, ik heb deze twee overgeslagen en vijf lussen gebreid van de lus ernaast en weer vijf lussen gebreid op dezelfde manier hier en dit deel. Als ik kom, werk ik aan twee leuningen. Twee op T-nar ik brei mijn steek in een rechte lijn sluit rij Dezelfde vrienden in elke rij Ik vorder door dit te sluiten tot het einde van de rij ja vrienden zie ik heb mijn rij weer voltooid met mijn roze draad. zal ik de tweede rij weer recht breien als ik een lus van m verzamel en als een rechte doorga tot het einde van deze rij Zo zal ik mijn rij afmaken Nu kom ik meteen na het voltooien van dit deel jongens ja jongens, kijk, Ik heb mijn tweede rij voltooid. Nu nam ik mijn driekleurige blauwe draad, ik ging weer door de laatste twee lussen Kijk, ik brei twee drie vier vijf vijf lussen één twee drie vier vier keer Ik wikkelde het touw met haakwerk, kijk hier, dit is de eerste blauwe leuning net boven het roze van onze leuning daar, sorry jongens, ik heb ze zo gehaakt, kijken of ze allemaal in dezelfde volgorde staan, kijk, zie de leuning hier nog eens. we hebben geen actie jongens, kijk nog eens naar mijn vier kussens Ik sta achter me en ik ben bezig met de tweede leuning van de lus naast de leuning. Kijk, ik heb mijn vier touwen weer gewikkeld en aan de leuningen gewerkt. Ik heb een of twee van de derde overgeslagen, en we breien vijf steken ertussen, en we breien recht. Ik zal op dezelfde manier werken, de eerste blauwe lus op onze lus hier. Ik heb vanaf nu geen ander proces, vrienden, zoals ik al zei, maak ik de leuningen en ga ik nu verder met mijn model. Ik zal een meer geavanceerde versie van het model met u delen. Ja, kijk jongens, kijk, het model dat ik eerder werkte was zo, het heeft echt een zeer stijlvolle uitstraling en het is heel gemakkelijk te maken, zoals ik al zei, ik heb je tussenliggende blanco’s gemaakt als vijf steken. Je kunt het opnieuw dragen, een model dat er zeer stijlvol uitziet in de productie van sjaals en mutsen. Je kunt gemakkelijk op verschillende plekken werken die je goeddunkt. Ik wens mijn vrienden veel succes die van tevoren vrienden zullen maken. Tot ziens in een andere video.

Leave a Reply