Tig-Isi-Easy-Twist-baret

Modelbouw van een gedraaide baret

Ik heb je eerder verschillende modellen baretten laten zien. Vandaag laat ik je een model van een baret zien dat erg stijlvol is en heel eenvoudig te maken. Haak gemakkelijk gedraaide beanie Ik zal ook een video presenteren die u het gedetailleerde bouwproces voor het maken van modellen laat zien.

Terwijl ik jullie baretmodellen laat zien, probeer ik jullie modellen te laten zien die zijn gemaakt met zowel naaldbreien als haakwerk. Als je de vorige baretmodellen bekijkt, zie je verschillende baretmodellen. Ik probeer je ook verschillende beanie-modellen te laten zien die gemaakt kunnen worden voor kinderen, dames of heren.

Vandaag zal ik laten zien model gehaakte beanie het gedraaide model, dat meestal wordt gemaakt met naaldbreien, wordt de versie gemaakt met haakwerk. Het vijzelmodel op de baret is echt stijlvol. Degenen die dit model niet met naaldbreien kunnen maken, kunnen leren hoe ze het gedraaide model met haakwerk kunnen maken en het in verschillende breiwerken kunnen gebruiken.

Model met gedraaide baret Hier heeft een touw in roze tinten de voorkeur. Hoewel er hier een model baret voor dames is, kunt u bij dit model een baret een baret voor mannen maken door geschikte touwen te gebruiken. Als je wilt, kun je dit model ook gebruiken in baretten voor kinderen.

De gedetailleerde constructiefase van het beanie-model dat ik kocht van het schattige YouTube-kanaal voor breien, wordt heel goed uitgelegd in de videoverslag. Alle details over het kenmerk van de draad die in de baret wordt gebruikt en de constructiefase van de baret worden gegeven. Degenen die net beginnen met haken, kunnen een model maken door deze video te bekijken.

Haak een eenvoudige avegaarbaret U kunt de onderstaande video volgen voor het maken van modelbaretten.