Gemakkelijk Thessaloniki breipatroon Beschrijving Gedetailleerd

Hallo allemaal, ik ben weer bij jullie met de video van de nieuwe regio. Deze keer zal ik de constructie van dit model met u delen, dat aan beide zijden hetzelfde uiterlijk heeft, dat prachtig is van uiterlijk, dat nep Thessaloniki wordt genoemd. een model waarbij alleen in het begin het aantal lussen moet worden aangepast. Ik ben een antipilling-baby van 250 meter in 100 gram, en ik werkte met drie en een half aantal naalden, zoals ik al zei, laten we gaan naar de constructie van een heel mooi, stijlvol en regelmatig breiwerk, als je wilt, abonneer je dan model 4 lussen en zijn veelvouden plus één. Dit is erg belangrijk omdat we bij het bouwen van het model nooit aan kleur denken. Als het aantal niet compleet is, stellen we het in als 4 lussen en zijn veelvouden en voegen we één lus toe aan het einde. Ik heb 21 lussen voorbereid. Ik heb 20 lussen toegevoegd in veelvouden van 4 plus één lus. Ik heb een omgekeerde lus gebreid Ik zal bij je zijn op een rij terwijl ik plat rubberen brei brei, ik stel de startlus in als een omgekeerde lus zodat de volgende lus recht zal zijn, ik pas het in een omgekeerde rechte manier aan, als we het doen op deze manier, kijk vanaf daar, rechte lussen komen als een geheel uit het elastiek naar boven. Als ik het was, deze lus die er recht uit kwam Als het omgekeerd is, vormt het zich niet, dus ik begin zo, neem ik de zijlus, koop ik een rechte deze achteruit één rechte achteruit deze rechte achteruit omgekeerd op deze manier, brei ik de lussen aan zowel de voor- als achterkant als een omgekeerd recht elastiek als het begin van dat huis ja, tante, ik heb de lussen gemist. Nogmaals, ik brei het in omgekeerde richting, volgens de aanwijzingen, en we zullen beginnen met het opzetten van ons model voor je. Het is een uiterst eenvoudig model, zoals ik al zei, als je de cijfers aan het begin instelt, kan het model zonder problemen verder. Uzi mi Ja wat hebben we gedaan met ons rubberen deel inschrijven Ik kwam op de eerste rij van dit breiwerk ja nu begin ik het model te bouwen, wie krijg je? comment Ik brei 3 lussen inclusief de randlus, de eerste is de randlus, dat zijn er drie. Kijk, nu heb je drie lussen, dan brei ik een lus recht, dit is 3 lussen averecht 31 lussen plat gezicht 3 lussen averecht 3 deze ene lus brei deze drie averechte uiteinde deze kijk naar het platte vlak van een lus 3 lussen keer een lus om Rechtdoor. Open ik hier een randlus en brei deze weer recht, dit moet groter worden zodat dit de lus is waarmee we het model kunnen opzetten ja ik ga naar de achterkant van het breiwerk ja vrienden ik doe hetzelfde zie 3 lussen inclusief de randlus we beginnen met achteruit twee of drie, inclusief mijn ervaring, is het een twee of drie omgekeerd nu weer een steek recht, averecht 13 steken 1 2 3 4 brei 1 steek 3 averecht 3 steken 1 2 3 4 brei 3 steken averecht 3 steken 1 2 3 4 brei 1 steek recht 13 lussen achteruit, dit is één lus recht. Hier breien we weer een lus, plus deze weer, direct na de platte lus, zoals ik al zei, de lus waarmee ons model kan worden gevormd, ik ga hier nog een lus verder, de voorkant van het breien weer wat ik heb samengebreid met de zijlus, brei drie lussen averecht 2/3 één lus recht, en als je een paar rijen breit, zal het patroon zich al laten zien 3 lussen averecht 1 2 3 13 één lus brei 13 lussen averecht één twee drie één lus 13 lussen averecht één twee drie één lus brei 3 steken averecht één steek en brei één steek aan de laatste rand en doe hetzelfde in de achterste rij inclusief de zijsteek 1 2 3 steken averecht deze brei brei 3 steken averecht abonneren deze steek 3 steken breien deze ene steek brei 3 steken inschrijven 31 lussen is uiterst eenvoudig, zoals ik al zei, in het begin is het model een zelfvoorzienend model na het instellen van de nummers terwijl het opzetten van de flat crazy. Ziet eruit als fiat rubber breiwerk. Kijk zo, op de voorkant van het breiwerk, hier begint het goede model zich te vormen, als je nog een paar rijen breit, zal het duidelijker verschijnen. Laat me je de stukken laten zien, ze zijn erg stijlvol en mooi. Zoals ik Duran al zei, je kunt ze gebruiken in herenbreiwerk en damesbreiwerk. Het is moeilijk om modellen te vinden in herenbreiwerk. zij gaan een model maken dat we kunnen toepassen in vesten en vesten.

Leave a Reply