Hallo,

We hebben een prachtig model gebreid wollen vest voor je meegebracht dat heel makkelijk, heel warm en jarenlang mee kan.

Laten we beginnen met het breien van dit wollen vest dat je in 10 stappen voltooit!

Materialen

Fabricage

een. De fles van 6 mm begint met 200 steken.

2e. 10 rijen, 1 omgekeerde, 1 platte rubberen brei wordt gebreid.

3. Vervolgens wordt een fles van 6,5 mm gepasseerd en wordt een effen breisel gebreid tot de totale brei lengte 50 cm is.

4. Als de breilengte inclusief elastiek 50 cm is, zijn de lussen verdeeld in 50 lussen vooraan, 100 lussen achter en 50 lussen vooraan.

5. Brei de eerste 50 lussen en ga terug Andere lussen worden aan een spies gehouden. Recht breien wordt voortgezet tot de voorkant 20 cm is.

6. Vervolgens worden 100 lussen voor de rug weer gebreid tot 20 cm en worden de lussen doorgeknipt.

7e Vervolgens worden voor het andere voorpand 50 lussen gebreid tot 20 cm en worden de lussen geknipt.

8. De voorpanden worden van de schouders tot het achterpand genaaid en de armen worden gebreid door de lus uit de armruimtes te verwijderen.

gemakkelijk-wool-cardigan-1
gemakkelijk-wool-cardigan-1

9. 73 lussen worden verwijderd uit de armholte en gebreid met een vislijn van 6,5 mm als geheel. Het platbreien wordt voortgezet tot 66 lussen over zijn door in elke 5 rijen een onderarm te verminderen. Als 66 lussen dik zijn, wordt een fles van 6 mm gepasseerd en worden de twee lussen aan elkaar gebreid en teruggebracht tot 33 lussen en 1 omgekeerde, 1 platte rubberen brei wordt langs 12 rijen gebreid en de lussen worden geknipt en afgewerkt.

gemakkelijk-wool-cardigan-2
easy-wool-cardigan-2

10. Ten slotte wordt het voorpatje gebreid. Van de voorkant en de hals als geheel worden 6 mm breinaalden verwijderd, 1 omgekeerde, 1 platte rubberen brei wordt gebreid voor 7 rijen en alle lussen zijn geknipt en afgewerkt.

Je wollen vest dat je de hele winter kunt dragen is klaar!

easy-wool-cardigan-3
gemakkelijk-wool-cardigan-3

Gezondheid in jouw handen!