hallo allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën vandaag ga ik jullie laten zien hoe je deze babyschoentjes kunt haken zijn ontzettend makkelijk te haken ook voor beginners ze zijn namelijk uit een stuk gedaan ik heb hier eentje gemaakt en andere ga ik zo laten zien in deze video en ik hebt het gehakt in stokjes tenminste de zijkanten de zool is een halve stokje schaakt stiens wat dichter en in principe haartje deze zijkanten zo aan de zool vast en dan is het schoentje ook klaar hij is dus het een stuk gaat heel makkelijk te doen kan ook vrij snel gedaan worden en ook goed te doen voor
beginners ik heb er deze wol gebruikt ik ken andere video's ook heb laten zien van gründl is dat van de baby color serie die is geschikt voor gin half tot vier en half maal de en 50 gram is 150 meter ik heb zo veel niet nodig ik heb een restje en 70% polyacryl 30% polyamide en kleur nummer 6 dan kan ik gaan beginnen ik beginnen met een aantal losse in dat geval in dit geval zijn het er 21 [Muziek] 21 dat is de lengte van het langste deel van spanje [Muziek] 19 en 20 21 zo dus zolang wordt het langste deel nu moet ik terug gaan haken voor de hoogte nemen ze weer lossen en 3
en 3 tellen nu als het eerste stokje mee heb ik die drie zo dan ga ik hier in steken en daar komt het eerste echte officiële stokje dat gehaat wordt als een stokje maar die 3 lossen tellen dus ook mee als ik ga ze te raken het vierde stokje en zo ga ik weer herbegin in het steken halen door 2 en door twee ontslag in steken straat halen door 32 [Muziek] en zoals gezegd gaan we dus terug naar begin ik tel ze eventjes we naar 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 20 int 21 heb ik er dan neem ik weer 3 lossen voor de hoogte die ook meetellen als een stokje en ik ga nu weer helemaal terug
haken in stokjes zo ze weer rijden en dan nu draai ik de boel om ik neem geen losse voor de hoogte ik ga nu naar me terug haken in halve vaste langs de bovenkant [Muziek] 7 wacht en ik heb eventjes zo verteld omdat dit in drie delen wil delen merk sony ja 8 nee in te veel nu heb ik afval verras hier 6zie 8 ja dat klopt dan komt er nu een stuk hier met 5 en dan op het laatst nog een stuk met 8 [Muziek] tussen echt een fraai de boel op en hier in het midden ga ik straks een stuk omhoog raken dit wordt namelijk straks de zijkant dus ik ga zo meteen de zool maken zo komt alles bij elkaar maar eerst moet de
zo gemaakt worden daar vond ik eerst naar midden zien te komen en dat ga ik doen door halve vaste langs de bovenkant taken 8 aan zijkanten en dan middenstuk van 5 dus ik ga nu zo in halve vast naar nul toe twee drie vier [Muziek] vereist 6 7 en 8 zo dat is dan het eerste deel daar is nog een deel van 8 en de tussen zitten dan 5 ik ga nu nog een halve vaste dan neem ik ze weer los voor de hoogte die vervang het eerste halve stokje en in de volgende haak ik een echt half stokje en soms lag in steken en het water alles willen slapen [Muziek] even kijken ek tienen 5 nummer 1 2 3 4 5
6 7 8 akzo van de andere kant de stad komt allemaal goed uit ik neem hier werd spelers voor de hoogte ik ben om en dan hak ik weer terug [Muziek] zo en nu ga ik de de zon verder haken totdat hij bij dit stukje past dus als ik een saxo om vrouw die breedte die komt er overheen maar nu moet de lengte ook overeenkomen als ik die saxo omgevouwen dus ik moet nogal een stukje verder [Muziek] denk een lijn misschien twee rijen en de grote kan natuurlijk aangepast worden dat hangt natuurlijk af van de grootte van de voetjes van de baby maar met een beetje rekenwerk kun je deze mate makkelijk aanpassen als
groter of kleiner moeten zijn [Muziek] even kijken kom nog klein stukje tekort de weet dat ik natuurlijk al berekend hoeveel dat moest worden maar wat de lengte betreft heb ik nog wel hard rij nodig [Muziek] oké nu zelfde onze ongeveer moet kloppen dan is de basis van het schoentje al helemaal klaar [Muziek] dit is zo de zijkant zo passen bij elkaar en dit wordt aan elkaar vast gaat dit is dan het eindresultaat twee verschillende kleur schoenen maak ik dit wordt dus aan elkaar gehaat en hier is we ook want en bij de neus wordt het zomer drie lagen aan elkaar gehaakt
[Muziek] en zo ga ik het bij elkaar kijken deze kant wordt er zo naar toe zo stukje in ik haal de draad en dan zo door de rustieke op mijn altijd af [Muziek] dat ik zo'n rondom eerst haar ik deze twee kanten aan elkaar vast [Muziek] citroen zit vast hier kom op de zwaard of aan elkaar vast zat [Muziek] daar ga ik ook zo er laat dan onstaat een soort nou nee het is geen echte naam te lijkt er vooral op je aan de achterkant van de for in de zijkant is het wel echt een praat dan ga ik hier zo bij de andere kant weer verder met het verbinden van de twee stukken
klap hem zo naar voren cq in [Muziek] dan had ik hem zo komt er perfect uit sluit mooi en nu komt alleen de voorkant nog ik leg ze alledrie op elkaar en ga met mijn naald door alle tweede laag bal heen en haal de dader er dan doorheen [Muziek] zo dan ben ik helemaal rond en hier is het schoentje inprincipe naar jaar was begint het hier terug en ik ben zo helemaal rondom gegaan en dit kwam mooi uit met kleurverloop van de rol het is echt kunnen een uitje geworden officier de laatste onder zeker van te zijn dat dit goed stevig vastzit dan kan ik de draad het haar los checken
schoentje is klaar kindje in rol zijn eentje in blauw hebben en hier moet ik de draad nog eventjes afknippen en dan kam ik begin en eind aan elkaar vast knopen eventjes losgeknipt [Muziek] trek de draden eventjes zo door naar de onderkant [Muziek] en daar leg ik een dubbele knoop de les wordt heeft je mooi weggewerkt en dan ziet is vond je er zo uit als klaar is zo hebben we een paardje nou ik hoop dat jullie deze video leuk vonden als de zo islam en dat weten zon en der macht geeft of een leuke reactie achterlaten koop het is je abonneert op dit kanaal en als je dit klik dan even op het
klokje naast abonneer dit zodat je nu een video van smith ik hoop dat je dat doet dan zit je in de volgende video weer tot dan en daar