ik heb een baby trijntje gebreid [Muziek] ik heb een babytruitje gebreid van de rico essentials god een leuke kleurtjes zijn de heel veel ik heb een blauwe variant gebreid het grappige twee streepjes patronen een grote streep waar en aaltje averecht in zit zodat hij een leuke reliëf je krijgt een pasje die is weer overdwars gebreid en het kruid jezelf eens op vier naalden rondgedraaid het truitje en de mouwen zodat je geen naad je krijgt en de streepjes goed doorlopen bereid echt heel erg lekker ik ga laten zien hoe ik het moet je af brei en hoe je de muider in light
gebruikt heb ik drie kleurtjes essentials god en die gay gebreid op de bamboe is 20 centimeter drie en halve millimeter dik en het truitje sluit met transparante drukkertjes 10 mm hij heeft een overslag je voor eigenlijk het achterpand heeft een om de slag je met twee drukkertjes dan kan het hoofdje er wel goed doen ik ben hier bij de mole bij de laatste doe ik dat ik moet gaan minderen eerste mindering is drie steken afkanten en nu moet ik ook van hoef ik niet meer om te gaan breien dus ik ga over op twee naaldjes is daarna doe ik even op drie maar het wordt gewoon dus recht gebreid
deze breek uit kan ik van de volgende naald vast een paar steken bij deze erbij zitten maar je voelt om een geen met wat dat heel strak wordt rond dus het is even een overbrugging voor de van rondbrei is dat je natuurlijk alleen maar zo door hoeft te halen als ik nu zoomt in op de twee naalden verder gaan krijgen druk gewoon de tricot steek vallen steeds meer naald gaf kijk je ziet het dit is best wel strak ze kiest er nog voor me even in plaats van 2 naalden op een extra naaldje doen en een maat ik zo meteen steek op afgekant kan ik gewoon op 2 naalden om en dit doe je ook eigenlijk in het
voorpand als je bij het aanschaffen in ik ga nu averecht breien en de eerste drie steken kant ik af dit is een dit is 2 en dit is 3 3 steek om de dit ik het middelste maatje gebruik je kans dat die in de andere maten iets meer of minder is nu het naaldje gewoon weer uitbreiden en dan begint city die steken wat losse dan kan je gewoon op 2 naalden over in plaats van 3 maar het voel je echt van zelf voor en zo breien de mouwkop met de minderingen gewoon tot eind tot je aan de aantal steken komt die in één keer af moet kanten je gaat door met je minderingen aan de
zijkant nou ja tot je je hele maud je hebt gebreid het meisje ga je in het armsgat zetten die is natuurlijk al dicht en je ziet hier de minderingen je komen precies tegenover elkaar je kiest er voor onder een soort maas techniek te pakken eerst de twee lusjes en dan misschien is handig als je knoopje je draait je doet kan hem ook voor kiezen om later af de recht worden hey van achter naar voren en dan steeds een soort maas beweging om de twee steekjes door en dan weer in de volgende onder is [Muziek] twee steekjes is makkelijke manier zitten de mindering steek ik even doen dansstudio
goed aantrekken weer recht door erin om de twee lusjes en zo meisje het meisje in de melk op de mouw is misschien iets is ruimer dan het armsgat dat heb je nodig voor bewegingsruimte ik moet wel even goed opletten dat je hier bovenaan wel uitkomt met je middels te steken maar het merk je al gauw genoeg de af te even goed te kijken twee steekjes maar ze en weer recht we erin en ook over twee steekjes nou zie je dat je hier een afkasting zit dus ik ga van de twee en trek je hem netjes recht zo doe je het hele maud je erin vastmaken om met jezelf wat makkelijker te maken
kite ik ook voor kiezen om hen een paar spelden het maud je even te verdelen in de mouwkop en hem dan vast te naaien het patroon kun je vinden op de website veel plezier [Muziek]

Leave a Reply