Baby-Kraag-Baby-Vest

Hoe maak je een babyvest met babykraag?

Vandaag weer een hele stijlvolle en mooie baby vest Ik heb het model gevonden. Babyvest met babykraag Ook bied ik je een video uitleg voor het model maken, zodat je het vest model gemakkelijk kunt verwijderen.

Baby kraag vest Het model is een zeer stijlvol model dat je speciaal voor pasgeborenen kunt maken. Het kan gemaakt worden voor kinderen van alle leeftijden, maar op deze manier zien babyvestjes met babykraagjes en iets meer gebreide armdelen er beter uit bij baby’s.

Baby-Kraag-Baby-Vest

Babyvest met babykraag Hoewel het model geschikt is voor meisjes, kun je dit model ook gebruiken voor babyjongens door in verschillende kleuren te borduren.

Baby vest Het model van het vest is gestart met 70 lussen. De maat van het hier afgebeelde vest is een zeer geschikt model voor kinderen tussen de 1,5 en 2 jaar.

In de video wordt uitgelegd hoeveel lussen er voor de voor- en achterkant zullen worden gescheiden na het starten met 70 lussen voor de productie van het vest.

Babyvest met babykraag U kunt verschillende modellen in het lichaamsdeel van het vest gebruiken nadat u heeft geleerd hoe u het babyhalsbandmodel maakt.

Bij het maken van dit vest voor jongens kun je donker gekleurd touw gebruiken en een effen breisel breien zonder een model vanaf het lichaamsdeel te gebruiken. Zo maak je een handig en stijlvol vest.

Door de video te bekijken, kunt u het model voor het maken van een baby-kraagvest gemakkelijk verwijderen.

bron: https://www.youtube.com/watch?v=fBbKdVXoxzM