Puskullu-halskraag voor vrouwen

Makkelijk te haken dames halskraag met kwastjes

Ik ben dol op halskraagmodellen. Het is gemakkelijk te gebruiken in plaats van sjaals en past mooi bij kleding. Hoewel de halskraagmodellen meestal met naalden zijn geborduurd, is het model dat ik je vandaag laat zien een model gemaakt met haakwerk.

Vandaag zal ik laten zien vrouwelijk halskraag model Het is een makkelijk te maken en zeer stijlvol model met franjes. Naast het maken van de halskragen om ze tegen de kou te beschermen, is het ook belangrijk dat de halskraag een complementair onderdeel van de outfit is.

Dit is wat ik laat zien vrouwelijke halsband met kwastjes Ik kan wel zeggen dat het model een prachtig model is dat je combinatie op dezelfde manier compleet maakt. Dit halskraagmodel is een halsmodel.

Het model lijkt op de kraag van de coltrui. Het nekgedeelte is ver geborduurd en ik vind dat het er op die manier erg stijlvol uitziet.

Vrouwelijke halsband met kwastjes Om het model te maken wordt eerst aan de ketting getrokken, daarna wordt er een ketting tussen getrokken, wordt een ketting overgeslagen, wordt er gehaakt en wordt een touw om zijn kop gewikkeld en dit touw wordt verwerkt. Met andere woorden, de naald wordt vaak gemaakt.

Op deze manier worden, nadat een bepaalde rij is gemaakt, stappen gemaakt om het driehoekige deel aan de voorkant van de kraag te maken, nadat een zijde van de driehoek is gevormd, dit keer wordt de andere zijde van de driehoek gemaakt door deze te verkleinen. Dan is het andere deel klaar.

Met andere woorden, er wordt een rechthoekig stuk gemaakt, maar in het midden wordt een driehoekige rand gemaakt. Na het breien op deze manier wordt de halskraag vanaf de randen gecombineerd. Daarna wordt de halskraag afgemaakt door de kwastjes aan de voorkant te maken.

bron: www.diyhowto.org/crochet-infinity-scarf-cowl-neck-warmers-free-patterns/2/