hallo allemaal en welkom bij doe-het-zelf ideeën vandaag ga ik weer een sjaal breien dat het een steeds hier nu heeft een rib patroon is heel makkelijk te maken met een rechte een averechte steken die doe ik dan steeds ondernam hij wekt mooi mens ook heel lekker zacht dus wel prettig als er nog een beetje koud is de komende dagen dit zijn de naalden die ik gebruik heb overigens nu zitten zo aan elkaar maar normaal en al dat als ook prima dat mag niet van uit ik heb twee bollen grijze wol gebleekt en dat is deze wol hier dus twee bollen hiervan van mijn green de beleving heet dit ding
dat is een voor 8 tot 9 naalden nou ik heb iets dikkere genome 100 gram s110 de metropool en kijken 80% polyacryl 20% polyamide je legt even opzij want ik begin natuurlijk met een bol eerst is het begin zoeken ik zet ze even aantal steken op en ik denk stikt er een stuk of 20 nemen en kijk ik nog eens of ik dat genoeg vindt dus dat is de tweede 3 4 5 [Muziek] 6 nummer zeven acht 9 10 11 12 13 14 15 16 en verzorg schuiven 1718 19 en daar komt de laatste nummer 20 [Muziek] nog even controleren 8 10 12 14 16 18 20 ja klopt deze komt er af dat soort land even goed te verzorgen dat dit niet
verdwijnt dit wordt rechte steek [Muziek] en de volgende wordt dan averecht gebreid en de doeksen steeds om noem dus een recht en dan 1 averecht nu een recht [Muziek] zo hier begin het verschil een klein beetje te zien hier een v vormpje [Muziek] [Muziek] en dan komt de laatste minuut word was echt gebruik want hij het heleboel om een eerste neem ik gewoon mijn shirt dirk over nu kan ik steeds kijken welke soort steek ik moet haken dus waar een rechte zit er komt een rechte boog op averechts op averecht en als dit klopt nou dan heb ik een foutje gemaakt op dit moment zou alles
begon moeten kloppen zoveel post niet gedaan neerkomt en rechten dan averecht recht averecht legt have this en zo gaat het gewoon de hele tijd door dan moet het wel goed blijft gaan [Muziek] dus de taak beweegt zich ook steeds van voorne afdrukte opzichte van blij werk en dat wisselt steeds om afhankelijk van soort steek dat we blij hier zie je de rechter boven elkaar en averechte die zit er tussen in kom foutje gemaakt even opnieuw [Muziek] en dan het laatste vers rechts ja nee klopt nu begint het een beetje duidelijker tour doe ik dat zou eruit moet gaan zien dus zo rijtjes van v-tjes boven op
elkaar en daar tussen zitten de averechte steken in tijden boren om een om verder te gaan eerst neem ik zo direct over zonder dat te doen en dan ga ik weer verder dus ik begin zoals deeltijds weer met aan rechten je wordt gevolgd door een averechtse steek rechte steek en zo ga ik dus nog een hele tijd en kijken of het klopt ja nee fout zich naar henk dus die gaan we even opnieuw doen nou ik ga nu een stuk verder breien en ik laat je natuurlijk zien hoe het er dan verder uitzetten [Muziek] ik ben nu een heel stukje verder zoals je kunt zien en zo ziet het patroon nu dus uit als je
wat verder komt dit gaat redelijk snel het is ook niet al te moeilijk als je je hoofd een beetje bij held en dan zie je zo eigenlijk alleen de v-tjes en als je hem uit elkaar trekt wat heel goed kan want hij lijkt mooi mee dan zie je hier de tussen in de averechte steken geappt heel mooi zo in elkaar het is ook best wel dicht en dik en aan de andere kant zit er exact hetzelfde tijd omdat je een soort steken steeds afwissen [Muziek] dus de rechtse steken die verstoppen de averechts eigenlijk zo ziet de sjaal uit na twee volledige bollen wol en dit is zo'n zweet u net iets meer
2 meter nog wat aan sjaal hij is heel erg elastisch hij mooi mee en hij is ook heel lekker dik en warm dan moet ik hem natuurlijk nog eventjes gaan afkanten afhechten de show is nog niet helemaal af ik heb nog wat wol overgehouden dat is misschien nog genoeg geweest voor een lijn maar liefde het zekere voor het onzekere ik maak hem die van u af even wat worden geschapen eerst een mening er over op mijn andere naald zoals ik de tijd heb gedaan dan wordt de volgende recht gebreid en dan wordt achterste over de voors tegen half en dat ziet er dan zo uit dan laat me
dicht dan wordt de volgende averechts gebreid overal op de andere naald en dan komt de achterste eroverheen je er overheen en hen die laten we dansen we vallen stan weer een rechte steek dan heb ik er twee die naald en de achterste komt over de voorste als duwen blijven zitten ja [Muziek] mama averechtse twee op mijn andere als en 8e komt over de vorst een is hier zo komt dan een randje met vee vormpjes dus dat wordt de laatste rij van deze sjaal en zo doet dit met alle steken die ik nog heb [Muziek] [Muziek] zo ik ben klaar met het afkanten je hebt nog een lus om in als
maar die tags oorlog had nog flink wat over zo trek hem er zo los ons even stevig vast zet hier even schuilen zijn want het soort van nog wel heel veel zo dat moet afgelegd worden weggewerkt zo zit het einde er dus uit even kijken waar het begin was ze vergelijking dus je zit eigenlijk niet echt een groot verschil der tussen ja net ietsjes anders maar dat voor ook niemand op de gebied zoals je deze sjaal draagt dus zo ziet en sociaal duur dan uit met dit afwisselend er echt een aan slechts gebreide patroon met deze filmpjes en daar tussenin a vecht steken ik hoop dat je het leuk
vond deze video te kijken als ze islam dat weten door de video een duim omhoog geven of een reactie achterlaten je kunt je ook abonneren op dit kanaal klik dan gelijk op het klokje naaste abonneer button als je doet mis je nooit meer video vond ik hoop dat je de drukte zich in de volgende video weer tot dan en daar