Orgel-thuis-pantoffels maken

Huis pantoffels breien stappen maken

Vandaag wil ik je een heel stijlvol en heel mooi breipatroon presenteren. Gebreide huisslippers Ik zal je vandaag de constructie laten zien, ik kan zeggen dat het een model is dat ik erg leuk vind.

Ik gebruik graag breiwerk in verschillende gebieden zoals deze. Ik probeer ook verschillende breiwerken met jullie te delen die ik heb gevonden en leuk vond. Vandaag zal ik laten zien gebreide huisslippers Voor de bouwfasen zal ik jullie beide visuals presenteren en de video delen met de bouwfasen van de gebreide huisslippers. Hoewel de video in een vreemde taal is, kunt u de bouwfasen van huisslippers leren als u deze zorgvuldig bekijkt.

Gebreide huisslippers Breiwerk werd gebruikt op het bovenste deel van de slipper tijdens het maken, maar de zool werd gebruikt om een ​​dikke slipper op de zool te maken. Je kunt hiervoor de onderkant van een oude pantoffel gebruiken, of je kunt van vilt een zool maken.

Het breien van huisslippers gaat heel eenvoudig. Gebreide sloffen beginnen met het breien van het voorpand. Nadat het bovenste deel van de voet is gebreid, worden de randen gebreid. Omdat het de vorm heeft van een pantoffel, wordt slechts een kleine strook aan de randen verwerkt. Vervolgens wordt dit breiwerk gecombineerd met het onderste deel van de pantoffel om een ​​mooie huisslipper te creëren.

Gebreide huisslippers Nadat het voltooid was, werd hier een kleine kanten versiering gemaakt. U kunt uw slippers versieren zoals u dat wilt.

Bekijk onderstaande video voor het maken van pantoffels en maak in korte tijd een leuk slipper cadeau voor jezelf en je dierbaren.

Orgel-thuis-pantoffels maken

bron: http://design-peak.com/crochet-flip-flops-warm-and-cozy/